Fuel7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι στην διαδικασια αγοράς καποιων pods-earpods η αγορα εχει κατακληστει απο πολλες επιλογες.Με badget 30 euro ποια θα μου προτεινατε να κοιτάξω για χρηση, με το κινητο και για τρεξιμο.Οσον αφορα συχνωτικα θα ηθελα να χρωματιζουν ελαφρα τα μπασσα και τα μεσαια. Εχω δει αυτη την επιλογη: https://www.cafago.com/en/p-v6414.html?aid=xmmu&mid=10000035922 Περιμένω τις συμβουλές σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 17, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 (edited) Αυτά που έχεις δει φοβάμαι μήπως είναι μούφες. Βέβαια δε χάνεις και τίποτα να τα δοκιμάσεις (και να περάσεις και μια βόλτα από εδώ να μας κάνεις μία μίνι παρουσίαση). Θα έλεγα μιας και το budget σου είναι στα 30 ευρώ να ρίξεις μια ματιά στα διαφορα μοντέλα της xiaomi για τα οποία υπάρχουν αμέτρητα reviews και συχνά βγαίνουν σε πολύ καλές τιμές από τα γνωστά κινέζικα καταστήματα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2019 από GriGaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Οκτώβριος 17, 2019 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Εχω τα xiaomi redmi airdots. Για τα χρηματα τους δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο στην αγορα. Για γενικη χρηση ειναι μια χαρα , και θα κανουν τη δουλεια τους. Πιστευω κανουν και για το τρεξιμο καθως ετσι οπως κουμπωνει το ακουστικο, ειναι δυσκολο να σου φυγει καθως τρεχεις. Σε θεμα μουσικης , χανουν στις ψηλες πχ σε ροκ κομματια κτλπ χανουν, αλλα για τα χρηματα τους ειναι μια πολυ καλη λυση. Για να παρεις κατι που να τα κανει ολα καλα, θα πρεπει να ανεβεις στο διπλασιο budget σιγουρα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 17, 2019 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Οταν το budget είναι σφικτό κάνεις παραχωρήσεις σε κάποια καθώς δεν μπορείς να τα έχεις και όλα Οπότε και εγώ προς xiaomi θα κοιτούσα σε αυτά τα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 17, 2019 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Εάν βέβαια είσαι από αυτούς που ξεκινάνε με 30 και τελικά δίνουν τα διπλά γιατί το λιμπίστηκαν και το λιγουρεύτηκαν, παίζει αυτή η προσφορά https://www.plaisio.gr/catalog?location=brand%3Dcreative%3Bproduct%3D3324370%3Bpage%3D5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Οκτώβριος 17, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Τα ξερω τα ακουστικα δυστηχως το μπατσετ εφυγε λογω ζημιας στο αμαξι οποτε καταλαβαινετε.Εαν ειχα λεφτα με ανεση τα creative θα επαιρνα.Μια κοπελα μου εδωσε τα ι7 δεν ειναι ασχημα αλλα ειναι λιγο κουτι ο ηχος τους και δεν μου αρεσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Οκτώβριος 17, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Τα Xiaomi airdots με τα Haylou,ξέρουμε εαν εχουμε μεγαλες διαφορες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 17, 2019 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Προσωπικά δηλώνω άγνοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Οκτώβριος 17, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Τα blitzwolf bw fye5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Ιανουάριος 13, 2020 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2020 Καλησπέρα.Πήρα μεσω e-bay τα Gear Icon X της Samsung.Μεταχειρισμένα.Μια χαρα φαινονται,και ας μην εχουν την τοσο τρελη αυτονομια.Για να ακουω μουσική εν κινησει και κατα την διαρκεια της σκυλοβολτας ειναι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 13, 2020 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2020 Και εγώ κάτοχος τον Xiaomi airdots x 3 , είμαι πολύ ευχαριστημένος και εγώ και οι υπόλοιποι που τα πήραν αφού δοκίμασαν τα δικά μου. Μπαταρία γύρω στο 4ωρο σε μουσική, σε καράβι με binge-watching σειρά άντεξαν και 5.30-6 ώρες με την ένταση στη μέση. Φοράω πάντα όταν κάνω ποδήλατο το ένα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει πέσει, κάθονται πολύ καλά στο αυτί μου, αλλά τώρα αυτό είναι σχετικό μιας και από αυτί σε αυτί θα αλλάζει. Για το 20ρικο πολύ τίμια και το καλύτερο για μένα είναι ότι και να χάσεις/χαλάσει το ένα δεν κλαις τα 50-60 ευρώ που έχεις δώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Ιανουάριος 13, 2020 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2020 8 hours ago, Gregorypeg1000 said: Και εγώ κάτοχος τον Xiaomi airdots x 3 , είμαι πολύ ευχαριστημένος και εγώ και οι υπόλοιποι που τα πήραν αφού δοκίμασαν τα δικά μου. Μπαταρία γύρω στο 4ωρο σε μουσική, σε καράβι με binge-watching σειρά άντεξαν και 5.30-6 ώρες με την ένταση στη μέση. Φοράω πάντα όταν κάνω ποδήλατο το ένα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει πέσει, κάθονται πολύ καλά στο αυτί μου, αλλά τώρα αυτό είναι σχετικό μιας και από αυτί σε αυτί θα αλλάζει. Για το 20ρικο πολύ τίμια και το καλύτερο για μένα είναι ότι και να χάσεις/χαλάσει το ένα δεν κλαις τα 50-60 ευρώ που έχεις δώσει. Πηρες αυτα με την οθονη αφης η αυτα με το κουμπάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 13, 2020 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2020 (edited) Με το κουμπάκι. Αυτά με την αφή κοστίζουν σχεδόν τα διπλάσια (40 ευρώ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2020 από Gregorypeg1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Ιανουάριος 18, 2020 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2020 Γενικοτερα επικρατει ενα μπαχαλο τα ποια ειναι με το κουμπι ή με την αφη. εντυπώσεις απο την αγορα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts