Jump to content

Satellite TV on PC...

voudas

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

*2 : σκέφτομαι άρα υπάρχω

θα συνεχίσουμε να σπαμάρουμε με λατινικά αποφθέγματα? αν και μόνο το allea jacta est είναι true λατινικό, τα άλλα δύο είναι μπάσταρδα, κοινώς ρήσεις του francis bacon και descartes μεταφρασμένες στα λατινικά!

Αρχική απάντηση από dpresv

*2 : σκέφτομαι άρα υπάρχω

θα συνεχίσουμε να σπαμάρουμε με λατινικά αποφθέγματα? αν και μόνο το allea jacta est είναι true λατινικό, τα άλλα δύο είναι μπάσταρδα, κοινώς ρήσεις του francis bacon και descartes μεταφρασμένες στα λατινικά!

το 2ο του descartes (ή καρτέσιου) ήξερα κι εγώ ότι είναι;)

ξέρω ωρέ τι σημαίνουν :p

μεγάλη κουβέντα όμως!

είδες, αν κάθεσαι να κοιτάς τις μύγες όλη μέρα σε πιάνει η έμπνευση :p

Δεν ξέρω ρε παιδιά αν κατάλαβα καλά αλλά εγώ έχω ένα προγραματάκι που λέγεται free internet tv το εγκατέστησα και όταν το ανοίγω με ρωτάει αρχικά από ποιά χώρα θέλω να δω tv και μετά μου βγάζει όλα τα κανάλια της χώρας που διάλεξα που εκπέμπουν δορυφορικά, Και μετά βλέπεις ανάλογα βέβαια και με την σύνδεση που έχεις. Εγώ που έχω ISDN μου κάνει κάτι μικρά κολληματάκια αλλά παίζει.

Αρχική απάντηση από dpresv

αφού ο αδερφός (aka spresv) με έψησε, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω και γω δορυφορική. η ερώτηξή μου είναι αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά από μια pci κάρτα ένας αποκωδικοποιητής σαν αυτόν

http://www.pcelectronics.org/shop/item1030.html

ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει είναι πως ο αποκωδικοποιητής μπορεί να σπάσει κανάλια. αν δεν μπορει να εξηγηθεί εδώ υπάρχει και η τεχνολογία του e mail στο turinATmailbox.gr (έξυπνα παιδιά είστε, αλλάζετε το ΑΤ με @ ;) ) ευχαριστώ πολύ όποιον ασχοληθεί με το να εμφυσήσει γνώση στον n00b! :D

Καλημερα

Ο δέκτης που δίνεις στο λινκ είναι αρκετά ενδιαφέρων αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο. Υπάρχουν πλέον στην ίδια κατηγορία τιμής (αν αυτό είναι το πρώτο που σε ενδιαφέρει) τουλάχιστον 6-7 μοντέλα με παραπλήσιες δυνατότητες. Βασική τους αδυναμία (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι η ελλειπέστατη υποστήριξη απο το ιντερνετ, και εξηγούμαι: Απο τη στιγμή που πωλούνται π.χ. 1.000.000 δέκτες HUMAX ή DREAMBOX οι πιθανότητες να υπάρχουν κάποιοι τρελλοί να φτιάξουν κάποια προγράμματα για αυτούς, να γράψουν ένα νέο λογισμικό που να διορθώνει προηγούμενα bugs ή να δημοσιοποιήσουν κάποιες ''εξτρα'' δυνατότηες, είναι σαφώς περισσότερες απο έναν δέκτη ο οποίος πούλησε 500 - 1000 κομμάτια. Αυτό επιβεβαιώνεται με μαθηματική ακρίβεια αν κοιτάξεις τις αντίστοιχες σελίδες. Τώρα σε σχέση με το αν πρέπει να επιλέξεις αυτόν ή μια κάρτα για το pc πιστεύω οτι η κάρτα είναι ελαφρώς προτιμητέα ΑΡΚΕΙ να είσαι αποφασισμένος να χρησιμοποιείς το pc για δορυφορικό δέκτη, αφού οι πωλήσεις της είναι μεγαλύτερες και επιπλέων σου δίνει και τη δυνατότητα εγγραφής του προγράμματος που θές στο δίσκο σου.

Σχετικά με τα κλειδώματα σε γενικές γραμμές ισχύει ότι περίπου ίσχυε παλιότερα για το filmnet: αγόραζες το κουτί και παίρνοντας τηλέφωνο έδινες ένα πιν και αμέσως ο δέκτης ξεκλείδωνε και μπορούσες να δείς. Η λογική δεν διαφροποιείται κατά πολύ και στη δορυφορική λήψη. Οι διαφορές είναι στην πληθώρα κωδικοποιήσεων, στην ανάγκη ύπαρξης ή όχι κάποιου hardware προκειμένου να γίνει η αποκωδικοποίηση (η λεγόμενη μοντούλα) -κάτι που εξαρτάται και απο τον δέκτη- καθώς και στην διαφορετικότητα των κλειδιών που δέχεται ο ένας δέκτης απο άλλον, όπως και η ύπαρξη σχετικών προγραμμάτων που επιτρέπουν την φόρτωση των κλειδιών στον δέκτη (τι να την κάνεις τη σειριακή θύρα στον δέκτη αν δεν βρίσκεις uploader ???).

αυτά τα ολίγα ελπίζω να ήταν κατατοπιστικά.

Humax ειναι απο τους καλυτερους. Εχω ενα φιλαρακι ο οποιος εχει περασει ενα διαφορετικο "λειτουργικο" και ανοιγει παρα πολλα καναλια. Πρεπει να ειναι βασισμενο σε καποια εκδοση Linux γιατι σε πολλα υπο-μενου παντου εχει πιγκουινους...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Humax ειναι απο τους καλυτερους. Εχω ενα φιλαρακι ο οποιος εχει περασει ενα διαφορετικο "λειτουργικο" και ανοιγει παρα πολλα καναλια. Πρεπει να ειναι βασισμενο σε καποια εκδοση Linux γιατι σε πολλα υπο-μενου παντου εχει πιγκουινους...

ο πιγκουίνος θα σας κατακτήσει όλους :D

βασικά τα linux based τρώνε τις ευκολότερες modες ;)

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 4 years later...

Guys, επειδή βλέπω το συγκεκριμένο θέμα έχει "πέσει", το ξαναεπαναφέρω ρωτώντας τα εξής.

1)Γίνεται να έχω ένα Pc (Linux λειτουργικό) στο οποίο να μοντάρω την καρτούλα (πχ αυτή) και να βλέπω encrypted κανάλια, περνώντας τους κωδικούς μέσω ccam-Internet?

2)Αν γίνεται το πρώτο, γίνεται μετά να κάνω streaming την εικόνα στο τοπικό δίκτυο μου?

3)Για hd ποιότητα τi Hardware χρειάζομαι?

Mε την προυπόθεση οτι θα κανεις card sharing την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟRIGINAL καρτα γινεται με cccam (ισως και με radegast, δεν ειμαι σιγουρος).

Πρεπει να στησεις καπως εναν server (virtualbox?) ο οποιος θα μοιραζει τα κλειδια ΣΟΥ στα υπολοιπα μηχανακια.

Σιγουρα η Skystar 2 παιζει κ μου φαινεται μια Teratec....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.