Proteus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 Είμαι μεταξύ αυτών των 2 block (Silverprop Evolution και Asetek Antarctica). Το πρώτο απο multirama στα 70 ενώ το δεύτερο στα 45 απο HAC. Ελπίζω βέβαια να μου απάντήσει και ο Eleven αλλα μέχρι τότε περιορίζομαι σε αυτα τα δύο! Είναι λοιπόν τοσο καλύτερο το Silverprop που να αξίζει τα 25 ευρώ παραπάνω?Θα συνδιαστούν μεPump EHEIM 1250Radiator BLACK ICE EXTREME II2x 120mm Papstγια την ψύξη ενός P4 στα 2,6 (ο οποίος με Zalman 7000Al-cu ειναι στα 3.25 με default τάση)Επίσης το καλό με το Antarctica ειναι οτι μπορει να μπει σε όλους τους επεξεργαστές χωρίς να χρειάζεται extra εξοπλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Silverprop Evolution VS Asetek AntarcticaΔιαλέγω Silverprop Evolution!Aν και προτημώ του 11... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Απρίλιος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Τελικά μόλις μίλησα με τον Μιχάλη (eleven) και πλέον δεν υπάρχει θέμα επιλογής άλλου block! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Proteus Τελικά μόλις μίλησα με τον Μιχάλη (eleven) και πλέον δεν υπάρχει θέμα επιλογής άλλου block! Best choise φιλε :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Κοίτα και με τα δύο δεν θα έχεις πρόβλημα διότι είναι και τα δύο επώνυμα. Οπότε δες τι χρήματα διαθέτεις. Αλλά μην ξεχνάς και το γνωστό ρητό <<ότι πληρώσεις παίρνεις>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 οτι πληρωνεις περνεις ετσι ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Πιστεύω ότι το silveprop είναι πιο ποιοτικό Εγώ παντώς είμαι ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.