Havic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 (edited) https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3Dpc+%26+Περιφερειακά%2CΠεριφερειακά+pc%2CΠοντίκια%3Bbrand%3Dlogitech%3Bproduct%3D3313921%3Bpage%3D3 Δεν ξέρω αν είναι προσφορά μιας και δεν το βρήκα στο skroutz, υπάρχει το g602 που συνήθως είναι στα 50€ (40€ μιν σε προσφορά), το 604 είναι από άποψη spec καλύτερο. Anyway μεγάλα παιδία είμαστε, φιλτερ ιτ, εντ ιφ γιου λαϊκ μπαι ιτ. https://www.logitechg.com/en-roeu/products/gaming-mice/g604-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html Το thanks πρέπει να πάει σε άλλον, εγώ απλά το μετέφερα @karmen1983 you might like it, αν ψάχνεις ακόμα βέβαια (είδα το post στο review). Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2019 από Havic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 8, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2019 Δεν μου αρεσουν τα ασυρματα καθολου. Ευχαριστω πολυ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 8, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2019 Aν είναι θέμα μπαταριάς οκ, εγώ την βγάζω με επαναφορτιζόμενες, αν είσαι gamer και σε απασχολεί το delay να ξέρεις ότι ένα καλό gaming ποντίκι δεν έχει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 8, 2019 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2019 Gamer ουτε για πλακα. Εχω να παιξω απο την εποχη της πασιέντζας Απλα πες οτι σε μερικα ειμαι παλιομοδίτικη. Δεν μπορω να ασχολούμαι με μπαταρια στο desktop. Φτανει το laptop στα ταξιδια και φτανει το note 8 που εχω που θελει 2 φορες τη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 9, 2019 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 6 hours ago, karmen1983 said: Απλα πες οτι σε μερικα ειμαι παλιομοδίτικη. Δεν μπορω να ασχολούμαι με μπαταρια στο desktop. G903 6 hours ago, karmen1983 said: ... και φτανει το note 8 που εχω που θελει 2 φορες τη μερα Note 10+ Problems solved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 9, 2019 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 Ως χρήστης του G602 δεν αντιλαμβάνομαι ούτε την παραμικρή καθυστέρηση. Βάζω μια μπαταρία ανά 6 μήνες περιπου. Το ποντίκι παίρνει δύο μπαταρίες αλλά τη μια την αφαιρώ λόγω βάρους. Παρ όλα αυτά, η ποιότητα του ποντικιού με απογοήτευσε. Χωρίς πολύωρη χρήση το ποντίκι ξεθώριασε εύκολα στα ΜΑΤ πλαστικά του, χάλασε δύο φορές το click της ροδελας (το έστειλα πισω και μου έστειλαν σφραγισμενο) και επίσης (ίσως να μην είναι μειονέκτημα) δεν κάνει για εργασίες γραφείου, είναι απίστευτα κουραστικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 9, 2019 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 (edited) Την έδωσα την παραγγελία αν και πλέον δεν παίζω games, αλλά ήθελα εδώ και καιρό να συνταξιοδοτήσω το G9x και να πάω σε ένα καλό ασύρματο. Με lightspeed λέει 240 ώρες gaming. Με απλή χρήση ( όχι Bluetooth ) αντέχει περισσότερο άραγε ή είναι το ίδιο; Γνωρίζει μήπως κάποιος; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2019 από Gregorypeg1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 9, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 (edited) Ξέχασα να ενημερώσω, επικοινώνησαν απο το κατάστημα και μου είπαν ότι το προϊόν είναι προπαραγγελία και το περιμένουν από τις αρχές του Νοεμβρίου και μετά, εγώ διατήρησα την παραγγελία. @Gregorypeg1000 Battery life4Battery life may vary based on user and computing conditions LIGHTSPEED mode: up to 240 hours (non-stop gaming) Bluetooth® mode: up to 5.5 months (standard usage) or show they claim Είναι λίγο άδικο να κρίνεις ένα προϊόν με βάση το προηγούμενο, μπορείς να κρίνεις βέβαια την εταιρία σαν σύνολο και να πεις ότι βγάζει πατάτες αλλά το να πεις ότι το μοντέλο Α ήταν κακό θα είναι και το Β δεν στέκει, πάντως και το γ500 που είχα είχε ξεβάψει και πήγαινε προς μαύρο αλλά του είχα πιει το αίμα, κόλλαγα ένσημα στην DOTA, πρώτα ξέβαψαν τα γράμματα στο πληκτρολόγιο και το άλλαξα και μετά άρχισε να ξεβάφει και το ποντίκι και να σου πω καλύτερα γιατί μαύρο ήταν πιο ωραίο, επίσης γενικά τα περιφερειακά μια στο τόσο τα σκουπίζω με οινόπνευμα οπότε με το δίκιο τους, αν και το logitech δεν ξέβαφε πάνω στο χαρτοπετσέτα σε αντίθεση με το CM που έχω τώρα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2019 από Havic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 30, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2019 Άρχισαν οι ενημερώσεις/ τηλέφωνα για παραλαβή / αποστολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 30, 2019 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2019 Σε εμένα τίποτα ακόμα. Λέτε να υπάρξει θέμα που δεν το προπλήρωσα ; Πάτησα παραλαβή από κατάστημα και να πληρώσω εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 30, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2019 Μπά όχι, δεν νομίζω να έχεις θέμα, ίσως σε πάρουν αύριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts