skepasti21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Hi all, Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα με τους λογαριασμούς μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Hotmail και Windowslive. Κάποια από τα εισερχόμενα δεν μου έρχονται πότε και κάποια που έρχονται διαγράφονται αμέσως, σημειωτέον ότι χρησιμοποιώ android συσκευή (xiaomi REDMI NOTE 6 PRO) και εφαρμογή για μεηλ το Outlook του Bill Gates [emoji854],δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είπα να το αναφέρω.Με τα άλλα μεηλ που έχω, Yahoo Gmail, δεν έχω κανένα θέμα. Τι γίνεται ρε σεις? Ειδικά το συγκεκριμένο Hotmail το έχω από το 2001. Την γνώμη σας .... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 8, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2019 Κοίτα αν έχεις βάλει κανένα φίλτρο ή αν πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα. Αλλιώς μίλα με την υποστήριξη του hotmail. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts