spresv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 Παιδια εστησα ενα συστματακι για ενα φιλο που αποτελειται απο καποια παλια κομματια του και καποια καινουρια. Αναλυτικα:AMD A64 4000+MSI K8N Neo4 Diamond1Gb Gskill LASapphire X800XL2x74Gb WD raptor Satawatercooled by 11+Cyclone fusion HLΑφου μου εσπασε τα νευρα για να bootαρει (αλλη πονεμενη ιστορια) τελικα το καταφερα και πηγα να στηω το raid. To εστησα και αφου εγινε το format, μετα το reboot απλα εμενε μαυρη η οθονη και μετα πεταγε ενα error. Αφου η διαδικασια επαναληφθηκε τουλαχιστον 2 φορες, ειπα να αλλαξω τον controller των sata και απο το nforce να τους βαλω στο sillicon, κατι που επρεπε να ειχα κανει απο την αρχη.ε, αυτο ηταν. απο τη στιγμη που το εκλεισα και αλλαξα τα καλωδια, το μηχανημα δεν ξαναποσταρε. Απλα ανοιγει, κανει ενα παρατεταμενο μπιπ (ενα μονο) και δεν κανει τιποτα. τα ηλιθια λαμπακια της msi δειχνουν κατι για το floppy (οτι εδειχνε και την πρωτη φορα που δεν μπουταρε, και οτι δειχνει συνηθως). Και το εκνευριστικο ειναι οτι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ. Μονο τα καλωδια αλλαξα.Εχω δοκιμασει ολους τους διαφορετικους συνδυασμους μνημων, δισκων και οποιουδηποτε hardware. θα ημουν ευγνωμων σε οποιον με σωσει απο την παρανοια....
spresv Απρίλιος 23, 2005 Author #3 Απρίλιος 23, 2005 Σιγουρα οχι. Στην χειροτερη περιπτωση να μεσολαβησαν 30" απο το power-off μεχρι να αλλαξω τα καλωδια και να ξαναπατησω power-on. Εννοωντας οτι εβλεπα οτι εγινε, και ειμαι σιγουρος οτι δεν επεσε τιποτα. Εδω εκανα αμαν να τα στεγανοποιησω....
chroma Απρίλιος 23, 2005 #4 Απρίλιος 23, 2005 Τι τροφοδοτικό έχει; Ένα παρατεταμένο beep εμένα μου λέει "μνήμες".
spresv Απρίλιος 23, 2005 Author #6 Απρίλιος 23, 2005 Το εχω δοκιμασει ηδη αυτο με την μπαταρια. Και εχω πατησει το κουμπακι του clear cmos ισα με 30 φορες Το τροφοδοτικο ειναι ενα Antec TruePower 550 modded by me. Ειναι 20πινο, με ανταπτορα απο 20-->24.
spresv Απρίλιος 23, 2005 Author #7 Απρίλιος 23, 2005 Δεν ειναι δυνατον!!!!πανω που λεω να ηχογραφησω το μπιπ, παταω power on και ανοιγει κανονικα!!! Κλεινω, τα συνδεω ολα, ξανανοιγω. Παλι μπιπ και αρνειται. ξανακλεινω, αποσυνδεω τα περιττα, και ξαναανοιγω. guess what, παλι πορτα εφαγα.Edit: Οριστε και το μπιπ.καπακιedit: Υπαρχει καποιος λογος που δεν μπορω να κανω επισυναψη, ή απλα ειμαι γκαβος?http://briefcase.pathfinder.gr/file/spresv/26979/416571
spresv Απρίλιος 23, 2005 Author #8 Απρίλιος 23, 2005 Παιδια ακυρο, και sorryΗ VGA ειχε κουνηθει τοσο λιγο ωστε να μην φαινεται, αλλα τοσο πολυ ωστε να μην κανει επαφη. Ελεος και τραβαγα τα βυζια μου απο το μεσημερι...
Chosen Απρίλιος 23, 2005 #9 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από spresv Ελεος και τραβαγα τα βυζια μου απο το μεσημερι... Μπορείς να ποστάρεις φωτό;
FrOsT Απρίλιος 23, 2005 #10 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από spresvΕλεος και τραβαγα τα βυζια μου απο το μεσημερι... Αρχική απάντηση από Chosen Μπορείς να ποστάρεις φωτό; :hehe: :rofl: :hehe:
spresv Απρίλιος 23, 2005 Author #11 Απρίλιος 23, 2005 :clap: :clap: :hehe: :rofl: Να 'σ' καλα με κανες και γελασα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.