UltraB Οκτώβριος 26, 2019 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Σε περίπτωση που τοποθετήσεις επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 26, 2019 Author #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Σε περίπτωση που τοποθετήσεις επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.Α οκ.. Εχω χάσει ένα καλώδιο γαμω.. Που το έβαλα δεν ξέρω [emoji848]Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά τα δύο καλώδια μπαίνουν κάτω δεξιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 26, 2019 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Το ενα ειναι το κουμπι για το power και το αλλο το led για το σκληρο. να προσεξεις το +- στο led. κοιτα στο μανουαλ (omg τι γραφω θα μου περασει)για την πολικοτητα να σαι σιγουρος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 26, 2019 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Κάτσε έβαλα το βοηθητικό π έχει μέσα η μητρική.. Επίσης καλώδιο reset sw που πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 26, 2019 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Τι έγινε ρε παιδιά; Είχα χάσει θέμα με live support για συναρμολόγηση υπολογιστή; Thread of the day! Συνεχίστε, μη διακόπτω! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 26, 2019 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 7 minutes ago, Seek & Find said: R T F M (omg τι γραφω θα μου περασει)για την πολικοτητα να σαι σιγουρος. fixed 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 26, 2019 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Νομίζω το βρήκα.. Έκατσε κια διάβασα το μανουαλ.. Τα γράμματα κοιτάνε προς τα πάνω σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 26, 2019 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Μερικές φορές έχει τις ενδείξεις πολικότητας πάνω στο βύσμα, αν δεν έχει βάλε τα γράμματα απ την απ έξω και αν δεν λειτουργούν τα βάζεις ανάποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 26, 2019 Author #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Πρέπει να έγινε.. Τώρα ποιος περιμένει 10 μέρες μέχρι να έρθει η κάρτα.. Γνωρίζει κανείς αν το rgb του κουτιού συνδέεται με της μητρικής ώστε να έχουν τα ίδια χρώματα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 26, 2019 Author #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Κάτι τελευταίο και πάω να γιορτάσω την γιορτή μου.. Είδα ένα βίντεο στο YouTube με αυτή την μητρική.. Αυτός έβαλε κάτι π εγώ δεν το έχω....Ειναι θέμα κουτιού η μ λείπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 26, 2019 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Speakerακι είναι, μπορείς να βάλεις και εσύ αν θέλεις. Ξεπερασμένα βέβαια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 27, 2019 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2019 Ξεπερασμενο αυτο το θαυμα που σου επετρεπε να παιζεις ηχους μεσα απο το κουτι και να σταυροκοπιεται η γιαγια; αξια ανεκτιμητη ραααααααααααααα! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 28, 2019 Author #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 Επανήλθα..έβαλα την κάρτα π έχω είδη μέχρι να έρθει η καινουργια..Αλλά δεν έχω κάνει φορματ..Άνοιξε το pc κανονικά όπως ήταν πριν..Θέλω να ρωτήσω το εξής..Μπορώ να παίξω κανονικά παιχνίδια η θα έχω κάποιο θέμα με την μητρικη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 28, 2019 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 Μπορει να παρουσιαστουν προβληματα λογω διαφορετικου υλικου αλλα αν ειναι απλα για λιγο μεχρι να ερθει η καινουρια και δεν καιγεσαι μη χασεις κατι go for it το χω κανει και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 28, 2019 Author #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 Θα κανω δοκιμη... Η κάρτα ηχου π εχει η μητρική είναι καλή η να κουμπώσω την Soundblaster ZX π εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 28, 2019 Author #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 Στο Site τις Gigabyte που πάω για να καταχωρήσω την μητρικη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 28, 2019 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 7 hours ago, Darap21 said: Θα κανω δοκιμη... Η κάρτα ηχου π εχει η μητρική είναι καλή η να κουμπώσω την Soundblaster ZX π εχω? Κάνεις ερωτήσεις που μόνο ο ίδιος μπορείς να απαντήσεις. Συνήθως οι dedicated κάρτες βγάζουν πιο ποιοτικό ήχο, αλλά όλα εξαρτώνται και από τα ακουστικά/ηχεία που χρησιμοποιείς. Τον ήχο της ZX τον γνωρίζεις, μια που την χρησιμοποιούσες φαντάζομαι. Οπότε άκουσε και τον ήχο της onboard κάρτας σε παιχνίδια και μουσική και κρίνε εσύ αν χρειάζεσαι την κάρτα ή όχι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 29, 2019 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2019 14 hours ago, Darap21 said: Στο Site τις Gigabyte που πάω για να καταχωρήσω την μητρικη?? Κανενα νοημα να κανεις register. Η gigabyte δεν εξυπηρετει ποτε τον τελικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 4, 2019 Author #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Ήρθε και η κάρτα επιτέλους.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 4, 2019 Author #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Μήπως την κάρτα ήχου πρέπει να την κατεβάσω στην κάτω υποδοχή? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts