uhu Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2019 Ghetto usb mod σε Xaser III κουτί που μου χαρίστηκε χωρίς το proprierty cable για τα ενσωματωμένα στο case usb και firewire. Επειδή το κουτί είναι full και η τοποθέτηση του πλάι στο γραφείο έκανε σχεδόν αδύνατη την γρήγορη τοποθέτηση usb στικακίων. Για να λύσω αυτο το δισεπίλυτο πρόβλημα προχώρησα στο παρακάτω mod Ετοιμαστείτε. Tα ports με τον proprierty connector της Thermaltake Ενα απο τα 2 usb bracket που χρησιμοποίησα. Επειδή λυπήθηκα (=βαρέθηκα) να τα κόψω και να πάρω απλά τους μπλέ connectorες αποφάσισα σαν πανέξυπνος που είμαι σύνδεση με male to male usb1. Σπάνιο καλώδιο το usb1 male 2 male και βρήκα μόνο 1 στο ντουλάπι με τα τσιπράγκαλα. (αρα προς το παρόν μια active usb port) Την συνέχεια την καταλαβαίνετε. Ο φυσιολογικός connectoras των bracket δεν ταίριαζε ακριβώς αφου τα ground μέναν στον αέρα και τα pins ήταν απ την άλλη πλευρά. Κάπως έτσι Όχι όμως ακριβώς. Αφού η σωστή θέση είναι μια σειρά pins πιο κάτω για τoν μπλέ connectora. Ευτυχώς η δοκιμή με το λάθος δεν είχε μοιραία συνέχεια και μετά απο την σωστή τοποθέτηση ήρθε η ώρα για το cable managment... To κουτί δεν εχει πλαϊνό παράθυρο οπότε we r ready to go. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 Για κάποιο λόγο δεν φαίνονται οι εικόνες ρε συ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 13, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Για κάποιο λόγο δεν φαίνονται οι εικόνες ρε συ... Τώρα το είδα. Πάντα έτσι ήταν ή τώρα χάλασε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2019 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 Νομίζω όταν πόσταρες τις ειχα δει. Αν δεν βαριεσαι στειλε μου τες σε ενα πμ με τη σειρά που είναι να τις περάσω σε πρώτη ευκαιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 14, 2019 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2019 fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts