karmen1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2019 Παιδιά καλησπέρα! Είδα στο crazy sundays αυτήν εδώ https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led5028uhd-50-led-ultra-hd-p-PER.152499 219 Η τιμή είναι τέλεια και σε σχέση με το Skroutz 40€ κάτω https://www.skroutz.gr/s/18513282/Arielli-5028UHD.html?keyphrase=5028UHD Την έχει κανείς πέρα από το θέμα προσφοράς που ανεβάζω να πει γνώμη; Δεν με ενδιαφέρει σαν κύρια τηλεόραση αλλά για πολύ περιστασιακή χρήση. 2-3 φορές το μήνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 29, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 Παντως το ονομα φερνει λιγο σε απορρυπαντικό και μετα σε ιταλικη σαλτσα τοματας. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 29, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 ρε φίλε το ίδιο σκέφτηκα όταν διάβασα τον τίτλο του προϊόντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Σεπτέμβριος 29, 2019 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 Τουρκική μάρκα είναι, όπως και πάρα πολλές άλλες τηλεοράσεις-φασον που κατασκευαζονται εκεί. Για τα λεφτά τους - και περιστασιακή χρήση - νομίζω είναι οκ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 29, 2019 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 Τα πουλάει σαν ζεστό ψωμί αυτά τα αριέλ το eshop πάντως. Τα έχω δει ουκ ολίγες φορές. Επίσης κάτι άλλα με το όνομα esperanza (όχι Βρανά), είναι και αυτά best seller. @karmen1983 https://www.skroutz.gr/s/402556/Arielli-KM-130BS.html Rings any bells? Την είχε μέχρι πρότινος και στο e-shop (τακτικά στα 39€), πλέον την βλέπω στο σκρουτζ μόνο. Η τιμή της τιβι είναι πολύ ΟΚ για δευτεροτρίτη τιβι. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 29, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 Εγω στην ειχα δειξει βρε όργιο Για το ισογειο την σκεφτομαι. Βεβαια προσεξα οτι στηριζεται σε δυο ποδια κ δεν ξερω αν θα χωραει στο επιπλο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 29, 2019 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 Η Βάση της είναι ένα μειονέκτημα η αλήθεια είναι... Αλλά για 200, κάνεις πολλές υποχωρήσεις... Εκτός και αν βρεις μια 1080p φτηνότερη από αυτούς Την είχα δει πριν μου την δείξεις και νόμιζα ότι την είχες ξεχάσει Άρα στην ξαναέδειξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 29, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 Για την περιπτωση μου ειναι θεμα μιας κ δεν μπορω να τη βαλω πανω στον τοιχο. Για κάποιον αλλον το προσπερναει με μια βαση τοίχου. Για την καφετιέρα δε θα το συνεχίσω γιατι θα σε μπαναρω 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 29, 2019 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2019 24 minutes ago, tommybertsen said: Τα πουλάει σαν ζεστό ψωμί αυτά τα αριέλ το eshop πάντως. Τα έχω δει ουκ ολίγες φορές. Επίσης κάτι άλλα με το όνομα esperanza (όχι Βρανά), είναι και αυτά best seller. @karmen1983 https://www.skroutz.gr/s/402556/Arielli-KM-130BS.html Rings any bells? Την είχε μέχρι πρότινος και στο e-shop (τακτικά στα 39€), πλέον την βλέπω στο σκρουτζ μόνο. Η τιμή της τιβι είναι πολύ ΟΚ για δευτεροτρίτη τιβι. Φοβερή κωμικός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 30, 2019 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 όχι και κωμικός η Βρανά ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 30, 2019 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 1 minute ago, karmen1983 said: όχι και κωμικός η Βρανά ρε συ! Μάλλον εννοεί την Κατερίνα Βρανά η οποία είναι όντως μια από τις top stand up comedian. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 30, 2019 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Νομιζα οτι ο Τομ ανέφερε την Σπεράντζα Βρανά! Πάσο λολ ΥΓ που πάει αυτό το θέμα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Σεπτέμβριος 30, 2019 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Την παράγγειλα οπότε όταν έρθει θα σας ενημερώσω. Με μία πρόχειρη αναζήτηση με βγάζει σε βουλγαρική ιστοσελίδα η Arieli. Δεν είναι smart η συγκεκριμένη αλλά έχω xiaomi tvbox οπότε δεν με απασχολούσε. Τώρα τι πάνελ έχει και τι ευκρίνεια θα φανεί.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 30, 2019 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Νομιζα οτι ο Τομ ανέφερε την Σπεράντζα Βρανά! Πάσο λολ ΥΓ που πάει αυτό το θέμα; Την Σπεράντζα έλεγα πέτυχα επιτέλους και το emoticon που ήθελα στο παραπάνω ποστ αφού το άλλαξα 10 φορές Αν πάρεις την τιβι λες και γνώμη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 30, 2019 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Μια Arielli 32αρα που πήρα για το υπονοδωμάτιο, πριν 5 χρόνια δουλεύει μια χαρά. ΟΚ εικόνα απλή HD ειναι, αλλα για καμια σειρά το βράδυ μια χαρα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 30, 2019 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Καμία μη ερντογανική δεν έχει σε προσφορά; 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 1, 2019 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2019 Δέκτης: DVB-T2 MPEG4 Θα παμε σε HEVC στα καναλια, οποτε προσοχη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 1, 2019 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2019 (edited) 22 hours ago, lefteriz said: Μια Arielli 32αρα που πήρα για το υπονοδωμάτιο, πριν 5 χρόνια δουλεύει μια χαρά. ΟΚ εικόνα απλή HD ειναι, αλλα για καμια σειρά το βράδυ μια χαρα ειναι... Τα χρωματιστά τα πλένει καλά; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2019 από jax7480 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 6, 2019 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2019 Η τηλεόραση μπήκε σε λειτουργία Ποιότητα κατασκευής μέτρια, μικρό πλαίσιο περιμετρικά, ενσωματωμένο τροφοδοτικό. Δοκίμασα 4κ βίντεο από Youtube φαίνεται αρκετά καθαρή και με καλή αναλογία στα χρώματα. Στην γωνία θέασης μέχρι και από το πλάι να την δεις φαίνεται καθαρά, δεν σκοτεινιάζει. Δοκίμασα και βίντεο 1080,60p από usb μια χαρά παίζει. Η βάση της για τοίχο είναι 40χ20 οπότε μιας και είχα βάση 20χ20 έβαλα δύο λάμες 40 εκατοστών για την στήριξη. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος, θα φανεί στον χρόνο βέβαια. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 7, 2019 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πληροφοριακά προσπάθησα να παίξω βίντεο από gopro hero 7 black και το παίζει upside down. Η gopro δεν έχει επιλογή σαν τις παλιές να το κλειδώσεις εσύ όπου θέλεις. Όταν θέτεις σε λειτουργία την κάμερα βλέπει σε τι orientation την έχεις και γράφει ανάλογα. Στον υπολογιστή με τα προγράμματα προβολής βίντεο των windows και το movie maker παίζει κανονικά εκτός του bsplayer που το παίζει ανάποδα. Μιας και έχω το xiaomi mi box s εγκατέστησα τον mx player από Playstore και παίζει κανονικά από την usb θύρα του. Ίσως υπάρχει και καλύτερος player, δεν το γνωρίζω, γιατί μου φαίνεται ότι υστερεί λίγο σε ποιότητα προβολής του βίντεο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts