ennia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2019 Το βράδυ έκλεισα το πισι κανονικά και το πρωί μου εμφάνισε αυτά τα σφάλματα και δεν βλέπει τα Windows. Έκανα κάποια βήματα που βρήκα στο YouTube αλλά πάλι το βλέπει Στο παρακάτω screenshot εμφανίζεται το πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 30, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Μπουταρε απο το DVD/USB με τα windows για αρχη και πατα αντι για εγκαταστηαση στη επιλογη που λεει για επιδιορθωση και βλεπουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 30, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Τα πάτησα όλα.Ξαφνικά μου εμφάνισε διπλό μποοτWimdows 10Windows 10 pro (αυτά έχω εγώ με αγοράσμενο κλειδί)Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 30, 2019 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Τα πατησες ολα; Τι εννοεις; Αν πατησεις στο pro μπαινεις windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 30, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 Όταν πατάω στο προ μπαίνω κανονικά. Τώρα έχω βάλει το προ να είναι προεπιλεγμένο λειτουργικό και όταν ανοίγει το πισι μου τα δείχνει Κάιντα 2 αλλά πρώτο είναι το προ.Επίσης έβαλα μια ρύθμιση που είχε να μπαίνει μόνο του μετά από 5 δευτερόλεπτα.Το θέμα είναι πως θα το σβήσω το ένα. Να μην υπάρχει εκεί καθόλου.Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 30, 2019 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2019 (edited) Εναρξη, εκτελεση και γραφεις "msconfig" και enter. Πας στην καρτελα "εκκινηση υπολογιστη" στην λιστα κανεις κλικ στην "αχρηστη εγγραφη" και πατας "Διαγραφη" και ΟΚ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2019 από Seek & Find 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 1, 2019 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2019 αυτες τις παπαριες μου εκαναν τα 10αρια, κι εμενα καθε βδομαδα, γι αυτο τα εβαλα στον παγκο και συνεχιζω με τα 7αρια, οσο παει.........!! κριμα και μου αρεσανε........! Αλλα απο σταθεροτητα...........καμια σχεση με τα 7αρια......! @ennia μακαρι..αλλα αν δεν διορθωθει με τα εργαλεια των WIn, δεν σε βλεπω να αποφευγεις το φορματ.............!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 1, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2019 για να δουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts