Jump to content

Tt Rocket Fanless H2O Kit

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Review here

Νομιζω μιμητε λιγο τα reserator.....αλλα ετσι ειναι ο διεθνεις ανταγωνισμος.....:D

και η σελιδα του κατασκευαστη....

http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm

Αποψη μου ειναι οτι κατι τετοια watercooling kits οπως αυτο και το reserator θα ηταν πολυ ωραια σε γραφεια η τσπ για ενθουσιασμο(σε καμια περιπτωση ομως δεν φτανουν σε αποδοση τα custom);)

εχω ενα seserator ρε γ@ματο τουλαχιστον αντι για νερακι που βαζω να βαζαν κανενα υγρο

που να παρεχει καλυτερες θερμοκρασιες

εμενα μου μοιαζει resevator τροποποιημενο... Κατι σαν βελτιωμενο. Ιδεα παντως ειναι κλεμενη απο Ζαλμαν χαλαρα.

αποτι βλεπω κανει χρηση καποιου ειδικου υγρου;

Αρχική απάντηση από def

αποτι βλεπω κανει χρηση καποιου ειδικου υγρου;

Coolant: High performance coolant with functions of water quality steadying, water scale reducing, anti-freezing and anti-rusting

Βλακειες...τσπ....

Ρε παιδια RESERATOR λεγεται

ουτε

Αρχική απάντηση από def

seserator

ουτε

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

resevator

:p

Παρακαλω καποιον admin να το μεταφερει στο φορουμ της υδροψυξης διοτι εκανα καταχωρηση σε λαθος φορουμ....

Ζητω ταπεινα :p συγνωμη...

Ευχαριστω!

το ξερουμε λαθος οκ, τωρα το μαθαμε, δεν χρειαζεται να μας ειρωνευεσαι.(αν αυτο εκανες)

το ξερουμε λαθος οκ, τωρα το μαθαμε, δεν χρειαζεται να μας ειρωνευεσαι.(αν αυτο εκανες)

δεν σας ειρωνευτηκα...αν ειρωνευομουν θα το καταλαβαινες....απλα το ειπα για να το μαθετε σωστα αμα δεν το ξερατε...γι'αυτο και εβαλα αυτο :p και οχι αυτα :toomuchne :nuke: :blink::confused::tomato: :X: :boxed: μην θιγεσται βρε παιδια τοσο ευκολα.....:(

οχι απλως ειπες Ευσαριστω και νομισα με αυτο μας ειρωνευοσουν! :)

Αυτο πηγαινε στους αντμιν που θα μεταφερουν το θεμα ωρε παρεξηγιαρηδες...:p

τωρα το διορθοσες το ποστ σου!

nai,γιατι τωρα το ειδα....

Αρχική απάντηση από blade_pan

Α ρε Βασιλακη....σε καταλαβαινω...:nothing:

Dont worry!

τι εννοας εσυ τωρα?

:p

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:12]

Review here

Νομιζω μιμητε λιγο τα reserator.....αλλα ετσι ειναι ο διεθνεις ανταγωνισμος.....:D

και η σελιδα του κατασκευαστη....

http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm

Αποψη μου ειναι οτι κατι τετοια watercooling kits οπως αυτο και το reserator θα ηταν πολυ ωραια σε γραφεια η τσπ για ενθουσιασμο(σε καμια περιπτωση ομως δεν φτανουν σε αποδοση τα custom);)

Δεν βλέπω διαφοροποίηση από το rezerator. :)

Εκεί που νομίζεις ότι το reserator δεν μπορεί να μοιάζει περσότερο με δονητή έρχεται η Tt και σε διαψεύσει!:p

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 16:39]

Εκεί που νομίζεις ότι το reserator δεν μπορεί να μοιάζει περσότερο με δονητή έρχεται η Tt και σε διαψεύσει!:p

Deep ribbed for your pleasure only.....:p

:OT: Από την παρατήρηση του Βασίλη

Είμαι περίεργος!?

Όταν βλέπετε ότι έχετε κάνει ορθογραφικά λάθη βαριέστε τόσο πολύ να πατήσετε το EDIT να τα διορθώσετε; Εσας τους ίδιους δηλαδή σας αρέσει αυτό που βλέπετε; (και εγώ δεν βάζω smilies...)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Deep ribbed for your pleasure only.....:p

[Wayne's world - Garth mode ON]eeeeewewww :sick:[Wayne's world - Garth mode OFF]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.