GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 Review here Νομιζω μιμητε λιγο τα reserator.....αλλα ετσι ειναι ο διεθνεις ανταγωνισμος..... και η σελιδα του κατασκευαστη.... http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm Αποψη μου ειναι οτι κατι τετοια watercooling kits οπως αυτο και το reserator θα ηταν πολυ ωραια σε γραφεια η τσπ για ενθουσιασμο(σε καμια περιπτωση ομως δεν φτανουν σε αποδοση τα custom)
def Απρίλιος 23, 2005 #2 Απρίλιος 23, 2005 εχω ενα seserator ρε γ@ματο τουλαχιστον αντι για νερακι που βαζω να βαζαν κανενα υγρο που να παρεχει καλυτερες θερμοκρασιες
magicman Απρίλιος 23, 2005 #3 Απρίλιος 23, 2005 εμενα μου μοιαζει resevator τροποποιημενο... Κατι σαν βελτιωμενο. Ιδεα παντως ειναι κλεμενη απο Ζαλμαν χαλαρα.
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 Author #5 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από def αποτι βλεπω κανει χρηση καποιου ειδικου υγρου; Coolant: High performance coolant with functions of water quality steadying, water scale reducing, anti-freezing and anti-rusting Βλακειες...τσπ.... Ρε παιδια RESERATOR λεγεται ουτε Αρχική απάντηση από def seserator ουτε Αρχική απάντηση από MaGiCMaN resevator Παρακαλω καποιον admin να το μεταφερει στο φορουμ της υδροψυξης διοτι εκανα καταχωρηση σε λαθος φορουμ.... Ζητω ταπεινα συγνωμη... Ευχαριστω!
magicman Απρίλιος 23, 2005 #6 Απρίλιος 23, 2005 το ξερουμε λαθος οκ, τωρα το μαθαμε, δεν χρειαζεται να μας ειρωνευεσαι.(αν αυτο εκανες)
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 Author #7 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το ξερουμε λαθος οκ, τωρα το μαθαμε, δεν χρειαζεται να μας ειρωνευεσαι.(αν αυτο εκανες) δεν σας ειρωνευτηκα...αν ειρωνευομουν θα το καταλαβαινες....απλα το ειπα για να το μαθετε σωστα αμα δεν το ξερατε...γι'αυτο και εβαλα αυτο και οχι αυτα :toomuchne :nuke: :X: μην θιγεσται βρε παιδια τοσο ευκολα.....
magicman Απρίλιος 23, 2005 #8 Απρίλιος 23, 2005 οχι απλως ειπες Ευσαριστω και νομισα με αυτο μας ειρωνευοσουν!
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 Author #10 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN οχι απλως ειπες Ευσαριστω και νομισα με αυτο μας ειρωνευοσουν! Αυτο πηγαινε στους αντμιν που θα μεταφερουν το θεμα ωρε παρεξηγιαρηδες... Αρχική απάντηση από MaGiCMaN τωρα το διορθοσες το ποστ σου! nai,γιατι τωρα το ειδα....
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 Author #12 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Α ρε Βασιλακη....σε καταλαβαινω... Dont worry! τι εννοας εσυ τωρα?
K.K Απρίλιος 23, 2005 #14 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:12] Review here Νομιζω μιμητε λιγο τα reserator.....αλλα ετσι ειναι ο διεθνεις ανταγωνισμος..... και η σελιδα του κατασκευαστη.... http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm Αποψη μου ειναι οτι κατι τετοια watercooling kits οπως αυτο και το reserator θα ηταν πολυ ωραια σε γραφεια η τσπ για ενθουσιασμο(σε καμια περιπτωση ομως δεν φτανουν σε αποδοση τα custom) Δεν βλέπω διαφοροποίηση από το rezerator.
sotiris Απρίλιος 23, 2005 #15 Απρίλιος 23, 2005 νομίζω ότι κάπου έχει ξαναποσταριστεί το συγκεκριμένο :flower:
FrOsT Απρίλιος 23, 2005 #16 Απρίλιος 23, 2005 Εκεί που νομίζεις ότι το reserator δεν μπορεί να μοιάζει περσότερο με δονητή έρχεται η Tt και σε διαψεύσει!
Κοπρίτης Απρίλιος 23, 2005 #17 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 16:39] Εκεί που νομίζεις ότι το reserator δεν μπορεί να μοιάζει περσότερο με δονητή έρχεται η Tt και σε διαψεύσει! Deep ribbed for your pleasure only.....
Snips Απρίλιος 23, 2005 #18 Απρίλιος 23, 2005 :OT: Από την παρατήρηση του ΒασίληΕίμαι περίεργος!?Όταν βλέπετε ότι έχετε κάνει ορθογραφικά λάθη βαριέστε τόσο πολύ να πατήσετε το EDIT να τα διορθώσετε; Εσας τους ίδιους δηλαδή σας αρέσει αυτό που βλέπετε; (και εγώ δεν βάζω smilies...)
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2005 #19 Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Deep ribbed for your pleasure only..... [Wayne's world - Garth mode ON]eeeeewewww :sick:[Wayne's world - Garth mode OFF]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.