def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 μια ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρακι που σκοπευται να πατε φετος διακοπες; ας αρχισω εγω λεω με το καλο πρωτα ο θεος να παω Μαλαισια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εγω λεω να παω μαζι με τους κολλητους μου Μηλο. Πολυ ωραιο νησι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Ακόμα δεν ήρθε Πάσχα ρε παίδες,τέσπα εγώ δεν έχω αποφασίσει για καλοκαίρι αλλά έχω αποφασίσει για Πάσχα :P Θα πάω στο υπέροχο χωριό μου και....θα.........................................δω τους δικούς μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Ούτε εγώ έχω αποφασίσει για καλοκαίρι, αλλά το Πάσχα θα πάω στο Αμέρικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 λολ Διακοπτες διαβασα και λεω θα ειναι για αυτους του διαστηιμικου τυπου.Διακοπες πουθενα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 21:14] λολ Διακοπτες διαβασα και λεω θα ειναι για αυτους του διαστηιμικου τυπου. Διακοπες πουθενα παντως. και εγώ το ίδιο .....διακόπτες λεω κανενα καινουριο mod θα ειναι.............. και ηταν το Πασχα στο χωριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εγώ κλασικά Πάσχα-Καλοκαίρι διακοπές στο χωριό μου με γιαγιά, παππού, θείους, θείες και ξαδέρφια. Δεν περνάω άσχημα όμως. Πάντως και στις διακοπές πάλι για PC και mods βλέπω να μιλάμε με τον ξάδερφο... Ευτυχώς που δεν έχω PC στο χωριό αν και είχα σκεφτεί να στήσω ένα. Πάντως πλάκα πλάκα, μ'αρέσει να ασχολούμε με αυτά τα μηχανήματα αλλά στις διακοπές προτιμώ να το ρίχνω στο ποδήλατο και στις καταδύσεις. Το ίδιο προτείνω να κάνετε όλοι από εδώ μέσα! Παρτε μια μάσκα, ένα ζευγάρι πέδιλα και προαιρετικά ένα ψαροντούφεκο και πηγαίνετε στο μέρος με τον πιο πλούσιο βυθό. Προσωπικά αν δεν είμασταν όλοι μαζί στις διακοπές θα έμπαινα στη θάλασσα το πρωί και θα έβγαινα το βράδυ και αυτό επιδή δεν θα έβλεπα πλέον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Και εγώ φέτος θα το ρίξω στην κατάδυση τουλάχιστον το πρώτο αστέρι θέλω να πάρω και αν όλα πάνε καλά σκοπεύω να πάω Κάιρο και Κωνσταντινούπολη για f1 Παιδιά πάνω απο ολα υγειά να έχουμε και όλα τα αλλά είναι λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Μιλάω για ελεύθερη κατάδυση, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Makis Hourdakis Εγώ έβαλα στο μάτι τα αστέρια ε ρε έχω να αδειάσω φιάλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 για πασμα με κοβω στο εξοχικο μου κοντα στο λουτρακι.για καλοκερι παιζοντε πολλα τα στανταρ ειναι 7μερες ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 10 μερες κρουαζιερα 15 μερες σε νισια και για τον υπολιπο χρονο οτι κατσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr για πασμα με κοβω στο εξοχικο μου κοντα στο λουτρακι. για καλοκερι παιζοντε πολλα τα στανταρ ειναι 7μερες ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 10 μερες κρουαζιερα 15 μερες σε νισια και για τον υπολιπο χρονο οτι κατσι χμμ. :nuke: Μήπως σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις και τίποτα μαθήματα ορθογραφίας εκεί κατά το τέλος Αυγούστου;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Snips χμμ. :nuke: Μήπως σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις και τίποτα μαθήματα ορθογραφίας εκεί κατά το τέλος Αυγούστου;;;; προσπαθω αλλα ειμαι δυσλεκτικος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Παίζει πολύ η Σαντορίνη φετος για .... εχχχμμμμ 3η φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Καπου εξω λεω αλλα δεν ξερω που ακριβως.....αν εχετε καμια ιδεα......ριχτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από def μια ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρακι που σκοπευται να πατε φετος διακοπες; ας αρχισω εγω λεω με το καλο πρωτα ο θεος να παω Μαλαισια. καλα να περασεις Λευτερη! εγω λεω να παω Κρητη παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 24, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Μια ψηφος κ απο μενα για Αμστερνταμ, αλλα Αυγουστο-Σεπτεμβρη καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 24, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads καλα να περασεις Λευτερη! εγω λεω να παω Κρητη παιδια! Μπαμπη ρε γ@ματο δεν τυχενω και το λαχειο να σε στειλω αμερικα να γουσταρης τους δικους σου :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 24, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Έχτες έτσι όπως καθόμουν στο κρεβάτι προσπαθόντας να με πάρει ο ύπνος μου ήρθε η θεία φώτιση,το καλοκαίρι 99% πάω Αμέρικα,NEW YORK(παντρεύεται ξαδέρφη :P ) Αυτό που με χαλάει είναι το 1% γιατί πριν λίγο καιρό πάλι έχασα ταξιδάκι στην Βοστόνη ΑΤi θα τα πούμε στην NEW YORK:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 25, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από def Μπαμπη ρε γ@ματο δεν τυχενω και το λαχειο να σε στειλω αμερικα να γουσταρης τους δικους σου :flower: lolololol που ξερεις????! μπορει να το κερδισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.