Jump to content

διακοπες και που;

def

Recommended Posts

μια ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρακι που σκοπευται να πατε φετος διακοπες; ας αρχισω εγω λεω με το καλο πρωτα ο θεος να παω Μαλαισια.:inlove:

Ακόμα δεν ήρθε Πάσχα ρε παίδες,τέσπα εγώ δεν έχω αποφασίσει για καλοκαίρι αλλά έχω αποφασίσει για Πάσχα:p :P :p

Θα πάω στο υπέροχο χωριό μου και....θα.........................................δω τους δικούς μου:innocent:

Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 21:14]

λολ Διακοπτες διαβασα και λεω θα ειναι για αυτους του διαστηιμικου τυπου.

Διακοπες πουθενα παντως.

και εγώ το ίδιο .....διακόπτες λεω κανενα καινουριο mod θα ειναι..............:D

και ηταν το Πασχα στο χωριο!:)

Εγώ κλασικά Πάσχα-Καλοκαίρι διακοπές στο χωριό μου με γιαγιά, παππού, θείους, θείες και ξαδέρφια. Δεν περνάω άσχημα όμως. Πάντως και στις διακοπές πάλι για PC και mods βλέπω να μιλάμε με τον ξάδερφο... Ευτυχώς που δεν έχω PC στο χωριό αν και είχα σκεφτεί να στήσω ένα. :p

Πάντως πλάκα πλάκα, μ'αρέσει να ασχολούμε με αυτά τα μηχανήματα αλλά στις διακοπές προτιμώ να το ρίχνω στο ποδήλατο και στις καταδύσεις. Το ίδιο προτείνω να κάνετε όλοι από εδώ μέσα! Παρτε μια μάσκα, ένα ζευγάρι πέδιλα και προαιρετικά ένα ψαροντούφεκο και πηγαίνετε στο μέρος με τον πιο πλούσιο βυθό. Προσωπικά αν δεν είμασταν όλοι μαζί στις διακοπές θα έμπαινα στη θάλασσα το πρωί και θα έβγαινα το βράδυ και αυτό επιδή δεν θα έβλεπα πλέον! :p

Και εγώ φέτος θα το ρίξω στην κατάδυση τουλάχιστον το πρώτο αστέρι θέλω να πάρω και αν όλα πάνε καλά σκοπεύω να πάω Κάιρο και Κωνσταντινούπολη για f1

Παιδιά πάνω απο ολα υγειά να έχουμε και όλα τα αλλά είναι λεπτομέρειες

:T:

για πασμα με κοβω στο εξοχικο μου κοντα στο λουτρακι.

για καλοκερι παιζοντε πολλα τα στανταρ ειναι 7μερες ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 10 μερες κρουαζιερα 15 μερες σε νισια και για τον υπολιπο χρονο οτι κατσι

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

για πασμα με κοβω στο εξοχικο μου κοντα στο λουτρακι.

για καλοκερι παιζοντε πολλα τα στανταρ ειναι 7μερες ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 10 μερες κρουαζιερα 15 μερες σε νισια και για τον υπολιπο χρονο οτι κατσι

χμμ. :nuke: Μήπως σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις και τίποτα μαθήματα ορθογραφίας εκεί κατά το τέλος Αυγούστου;;;;:nerd:

Αρχική απάντηση από Snips

χμμ. :nuke: Μήπως σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις και τίποτα μαθήματα ορθογραφίας εκεί κατά το τέλος Αυγούστου;;;;:nerd:

προσπαθω αλλα ειμαι δυσλεκτικος..........

Αρχική απάντηση από def

μια ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρακι που σκοπευται να πατε φετος διακοπες; ας αρχισω εγω λεω με το καλο πρωτα ο θεος να παω Μαλαισια.:inlove:

καλα να περασεις Λευτερη!

εγω λεω να παω Κρητη παιδια!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

καλα να περασεις Λευτερη!

εγω λεω να παω Κρητη παιδια!

Μπαμπη ρε γ@ματο δεν τυχενω και το λαχειο να σε στειλω αμερικα να γουσταρης τους δικους σου:p :flower: :)

Έχτες έτσι όπως καθόμουν στο κρεβάτι προσπαθόντας να με πάρει ο ύπνος μου ήρθε η θεία φώτιση,το καλοκαίρι 99% πάω Αμέρικα,NEW YORK(παντρεύεται ξαδέρφη:p :P )

Αυτό που με χαλάει είναι το 1% γιατί πριν λίγο καιρό πάλι έχασα ταξιδάκι στην Βοστόνη:(

ΑΤi θα τα πούμε στην NEW YORK:D :D

Αρχική απάντηση από def

Μπαμπη ρε γ@ματο δεν τυχενω και το λαχειο να σε στειλω αμερικα να γουσταρης τους δικους σου:p :flower: :)

lolololol

που ξερεις????! μπορει να το κερδισεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.