aristos87 Απρίλιος 27, 2005 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ZAKΕσύ τι εξάμηνο είσαι? B εξάμηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 27, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 ωραίος ο νέος! μέχρι τα πρώτα 3-4 εξάμηνο θα μαθαίνεις μαμακίες, μετά θα καταλάβεις ποια είναι η ουσία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα Μάϊος 2, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Εγω θα σου λεγα να πας στην πρωτη επιλογη διοτι σημερα εχουν πολυ πέραση οι υπολογιστες και χρησημοποιουνται παντου.Ασε που σου αρεσουν κιολας.Ομως πως θα επιλεξεις ΤΕΙ αφου ακομα δεν εχεις παρει απολυτηριο λυκειου?Πρεπει να εισαι καπου στα 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 17 ειμαι...εχω κερδισει χρονια κιολας......και διαβαζωωωωωωωωωω......αρνι ψηναν οι αλλοι και εγω διαβαζα.........Αποφασισα κιολας παραλληλα αυτες τις μερες και βρηκα ακρη.....Ηλεκτρονικος Υπολογιστηκων Συστηματων.....!Αυτα! Over + Out..... Φιλακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Υπάρχει και μία νέα σχολή που θα σου ταιριάζει γάντι: ''Αρεμεηλόγος Μηχανικός'' Είναι πολύ καλή σχολή, θα έχεις και καθηγητή τον κο. Εσπησόπουλο (τον ξέρω είναι φοβερός τύπος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 3, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc Υπάρχει και μία νέα σχολή που θα σου ταιριάζει γάντι: ''Αρεμεηλόγος Μηχανικός'' Είναι πολύ καλή σχολή, θα έχεις και καθηγητή τον κο. Εσπησόπουλο (τον ξέρω είναι φοβερός τύπος) Βασιλη ειναι η καλυτερη σχολη της αθηνας κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από esdee Βασιλη ειναι η καλυτερη σχολη της αθηνας κατα την γνωμη μου. απλά λίγο στριμμένος αυτός ο καθηγητής βρε παιδί μου... δε σε περνάει το μάθημα με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 3, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:37] Υπάρχει και μία νέα σχολή που θα σου ταιριάζει γάντι: ''Αρεμεηλόγος Μηχανικός'' Είναι πολύ καλή σχολή, θα έχεις και καθηγητή τον κο. Εσπησόπουλο (τον ξέρω είναι φοβερός τύπος) βεβαιως , τρομερη σχολη με καλα μαθηματα και εχει καθηγητες πλαισιουπαλληλους ι οποιοι κανουν φοβερο μαθημα...μην ξεχναμε οτι ο καθηγητης Εσπησοπουλος κοβει κ@λους(το λεω απο προσωπικη εμπειρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 3, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 ποσο εχει βαση συτη η σχολη ? :whistling :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.