serpico75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2019 (edited) Διαβάζω: "The most common type of container you will create in Active Directory is an Organizational Unit (OU), but there are others as well, such as the one called Container.". Δεν βρισκω πουθενά κάτι για Container με κεφαλαίο. Η διαφορά τους (εάν υπάρχει); Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2019 από acct font Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 22, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2019 " OUs differ from Containers primarily because an OU can have a Group Policy Object (GPO) linked to it, where a Container cannot." Ενα ειναι το Container σαν "τυπος" με κεφαλαιο απο οτι καταλαβαινω. Επισης δε χρειαζονται τοσο μεγαλα γραμματα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 26, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 On 9/22/2019 at 11:10 AM, Seek & Find said: Επισης δε χρειαζονται τοσο μεγαλα γραμματα. Ναι, έχεις δίκιο. Τώρα το είδα που είμαι σε pc. Ανέβασα το θέμα από κινητό, και εκεί τα έκανα λίγο μεγάλα. Εάν μπορεί και έχει χρόνο ένας mod ας τα μικρίνει λίγο. Ευχαριστώ ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 26, 2019 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 2 hours ago, serpico75 said: Εάν μπορεί και έχει χρόνο ένας mod ας τα μικρίνει λίγο. Κάντε και καμιά αναφορά ρε παλληκάρια, περιμένετε απλά να σκουντουφλησουμε στη λέξη "mod"; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 26, 2019 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 Εγω αν δεν ερθει ο mod της καρδιας μου αναφορα δεν κανω @acct Sorry για το ασχετο ποστ σβηστο μετα για την πλακα το εβαλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts