LordOfRings Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Κανε την παραγγελία σου και τα μωρά ειναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν ,,, , ,, clickkkkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 βερυ ολντ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka βερυ ολντ!!! Σοβαρά ? .. .δεχετε και παραγγελίες tits, ass , kiss ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 αστα αυτα , κανα ναργιλιδι παιζει ? τι να με πουν αυτα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Oι κοπέλες ειναι σεμνές ... δεν κάνουν τέτοια πράγματα.. .. Γράξε τπτ μηπως βγεί κανα τρελό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 το πιο ωραιο ειναι το ''spank her'' ....τρελο γελοιο...αλλα:show me your asshit her ......χαχααχαχαχαχ leak her tits.....αλλα δεν δοκιμασα γιατι εχω isdn και μου σπασε τα....νευρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Tο "show ass" ειναι αρκετα καλο μπορω να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Απρίλιος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Χμμ δωκιμαστε και "banana" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Απρίλιος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 χμμ χμμμ και με το "show tits" κατι παει να γινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 να δωσω και γω τα δικα μου......το χακεψα το παιχνιδακι....λιγο φαντασια στις λεξεις θελει bootie dog=man monkey=banana melons(θελετε κι αλλα?αντε να συνεχισω λιγο ακομα) hot blow rock(μονο για καλες συνδεσεις αλλα ξενερωτο) wipe jump=boggie ειναι κανα 2 ακομα που τα εβαλα στην αρχη αλλα τα ξεχασα γμτ....που θα μου παει.......το edit ειναι το μονο ευκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 @LordOfRings γ@μ@το δε το ειχα ξαναδει. αλλα κολλαει ατελειωτα με την 56αρα συνδεση.. να μην ειχα μια dsl.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.