makio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2019 οτι αναφερει ο τιτλος! εχει κανεις γνωση προσφατη σχετικα με την εγγυηση της asus? με μια προχειρη ματια δεν βρηκα κατι για ελληνικη υποστηριξη (δλδ κεντρικο σερβις) ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια! (υγ. ειναι μεσα στις επιλογες μου για αγορα , δεν εχω καποιο προβλημα/ζημια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 18, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Spett.le CPI S.A. Εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής ASUS Rafailidou, 1 17778 Tavros (Athens) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 18, 2019 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Τι λαπτοπ ψαχνεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 18, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 ο γιος ψαχνει λαπτοπ για το Παν/μιο και εχει βρει στο κωτσβλο ενα ασους vivobook r5 3500u/12g/512ssd/veg8=700€ πολυ καλα χαρακ/κα , αλλα σ αυτη την τιμη εχω αμφιβολιες για την ποιοτητα εγω παλι ειμαι "οπαδος" της dell και μεχρι τωρα δεν μ εχει 'πουλησει' μιας και η μετα-την-αγορα-υποστηριξη μ ενδιαφερει κι εχω αποδειξεις στην πραξη γι αυτην στο στοχαστρο ειναι λοιπον κι ενα inspiron r15 5575 r7 2700u/8gb/256ssd/veg10 στα 650€ (ποιτητα= μια απο τα ιδια) οποτε το θολο σημειο ειναι ΤΙ γινεται αν σκασει το προβλημα σε 6 μηνες - 1 χρονο , γιατι στη θεωρια ολοι εγγυηση δινουν....... (οι επιλογες αγορων περιοριζονται στις εξης...μια, κωτσβλος.....λογω δοσεων...3ο στη σειρα πανεπ/μιο μας εχει πεσει βαρυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 18, 2019 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Ethernet 10/100 Mbps? το Dell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 18, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 4 minutes ago, slalom said: Ethernet 10/100 Mbps? το Dell? ναι (μικρο το κακο> wifi ac) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 18, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 5 hours ago, sstav said: Spett.le CPI S.A. Εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής ASUS Rafailidou, 1 17778 Tavros (Athens) τελικα απ οτι ειδα , υποστηριζει μονο τα monitor της εταιρειας αρα αν ακομα ισχυουν τα οσα εχω βρει μεχρι τωρα> δλδ καλεις διεθνες τλφν (800-****)free toll > rma >και στελνουν κουριερ κλπ κλπ με 'αγνωστο' προορισμο για μενα ειναι...ΔΕΝ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 18, 2019 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 https://www.asus.com/support/service-center/greece Νομίζω καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο. πριν 5 ώρες, το μέλος makio έγραψε: ναι (μικρο το κακο> wifi ac) το ac πιθανότατα θα είναι πιο αργό από το 100αρι καλώδιο. αλλά μικρό το κακό... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 18, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 1 hour ago, GriGaS said: https://www.asus.com/support/service-center/greece Νομίζω καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο. το ac πιθανότατα θα είναι πιο αργό από το 100αρι καλώδιο. αλλά μικρό το κακό... καλησπερα Γιωργο! ισως κανω ενα τηλεφωνημα διερευνητικα στο 211.... να δω τι πληροφοριες θα δωσουν σχετικα με την εγγυηση τους, γιατι τα καταστημα και ιδιαιτερα ο κωτς ειναι ασαφεις (το λιγοτερο) το ac οντως μπορει να ειναι πιο αργο αναλογα την υλοποιηση, δεν εχω αυταπατες ,αλλα και το 100αρι lan ειναι υπεραρκετο για φοιτητη οταν και αν χρειαστει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 18, 2019 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Να βαλουνε και μονο USB 2.0 τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 18, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 1 hour ago, slalom said: Να βαλουνε και μονο USB 2.0 τοτε στα επιπεδα τιμων αγορας που αναγκαστηκα κινουμε οι συμβιβασμοι ειναι υποχρεωτικοι. για 2 χρονια που ειναι η επιβεβλημενη εγγυηση, θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, ελπιζοντας οτι θα εμφανισει το ελλατωμα (αν υπαρχει) κατα τη διαρκεια της. οποτε το ερωτημα παραμενει -αξιζει το asus με τα καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα ασαφη εγγυηση ή το dell , υποδεεστερο μεν αλλα 'σιγουρη' εγγυηση..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 18, 2019 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Lenovo legion ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 18, 2019 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος makio έγραψε: στα επιπεδα τιμων αγορας που αναγκαστηκα κινουμε οι συμβιβασμοι ειναι υποχρεωτικοι. Εχεις δικιο, ειναι "εξωτικο" το gigabit πλεον, μετα απο 20 χρονια παρουσιας στην αγορα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2019 από slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 18, 2019 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Εχεις δικιο, ειναι "εξωτικο" το gigabit πλεον, μετα απο 20 χρονια παρουσιας στην αγοραΘά περίμενα να προσθέσεις κάτι στο θέμα μου και όχι ειρωνίαΣτάλθηκε από το Ektra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 19, 2019 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2019 Δεν ειρωνευτηκα εσενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 19, 2019 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2019 10 hours ago, kpetros said: Lenovo legion ? δεν ειναι ασχημα τα legion (πχ Y530) αλλα δεν εχω εμπειρια απο το σερβις τους - το e-lenovo.gr δεν ειναι επισημο καναλι ή σερβις αλλα εχει καποιες προσφορες 1 hour ago, slalom said: Δεν ειρωνευτηκα εσενα τοτε λαθος απο μερους μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts