AlexKid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Ενώ χρησιμοποιούσα κανονικα και για καιρό το SoundTrax (Nero ver. 6.0.6.6) με το DVD recorder μου (NEC ND-3500AG) για να καίω μιξαρισμένα audio CD, ξαφνικά παρουσίασε το εξής πρόβλημα: όταν προσπαθώ να γράψω ένα compilation με π.χ. 25 διαφορετικά tracks, το αποτέλεσμα είναι να παίρνω ένα CD μόνο με το no.1 track, γραμμένο 25 φορές και με διάρκεια,κάθε φορά όση θα έπρεπε να είναι το αντίστοιχο track στη συγκεκριμένη θέση!!! Εχώ ελέγξει τα πάντα,δέν είναι θέμα hardware,άλλαξα καλώδιο IDE,το recorder μου δουλεύει κανονικά σε άλλο PC,με άλλο recorder στο PC μου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα,έκανα απεγκατάσταση-εγκατάσταση της ίδιας και προηγούμενων εκδόσεων του Nero,μέχρι και flash στο BIOS,format και επανεγκατάσταση των XP χωρίς/και με SP2, αλλά τίποτα! Σημειωτέον οτι είναι το μόνο πρόβλημα που παρουσιάζει το πακέτο του Nero,όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά,εγγραφές & αντιγραφές CD-DVD,συνεργάζεται με το DVDShrink,Wave Editor κλπ. Το σύστημα μου είναι AMD Athlon 64 3000 με mobo Asus K8N-E Deluxe,512MB Ram Kingston,Maxtor 60MB IDE,Maxtor 200MB SATA,onboard soundcard και GPU MSI GeForce FX5700LE 256. Υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να έχει καμμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω; Μήπως δημιουργείται κάποιο conflict λόγω 64bitου επεξεργαστή ή μήπως είναι θέμα ASPI drivers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.