emmanuel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2019 Καλησπέρα. Δεν είμαι πολύ σχετικός με μαστορεματα, οπότε η ερώτηση μου μπορεί να είναι και λίγο αφελής. Θέλω να βάλω ράφια σε γυψοσανίδα, αλλά θέλω συγκεκριμένα σημεία. Αν πέσω στον μεταλλικό σκελετό, να τον τρυπήσω, θα υπάρχει πρόβλημα; (έχω τρυπάνια για μέταλο) Χρειάζεται ειδική ουπα ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και απλά ουπα γυψοσανίδας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 15, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2019 Τα ουπα γυψοσανιδας που βλεπεις με την πρωτη αναζητηση στο google ειναι αυτα .... τα οποια ειναι ΑΘΛΙΑ . Για την δουλεια που θες , ειναι αυτα , που αποτι φαινεται τα βρισκει καποιος ψαχνοντας την λεξη "μεταλλικα βυσματα γυψοσανιδας" Ανοιγεις τρυπουλα , τα καρφωνεις μεσα και με την πρεσα τραβανε τα αγκυστρια 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 15, 2019 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2019 Για τα ουπα οτι ειπε ο Πετρος. Αν πεσεις σε σιδερο δεν βαζεις ουπα αλλα με βιδα γυψοσανιδας ή ξυλοβιδα μαξ 3.5-4mm διαμετρου βιδωνεις απευθειας στο σιδερο. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts