minast Σεπτέμβριος 26, 2019 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος DiS έγραψε: Το Asus μου σπασε τα νεύρα. Δεν υπήρχε πουθενά η επιλογή να το βάλω σε AP mode. Μόνο στην εφαρμογή του κινητού αλλά και από εκεί δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί. Θα το ψάξω πάλι αύριο. Οι συσκευές που συνδέονται ασύρματα σε μόνιμη βάση είναι ένα XS Max, ένα iPad 6 και μια Sony smart περσινή. Δεν ξέρω τι προδιαγραφές έχει κάθε συσκευή απλώς ήθελα να μπορούν να παίρνουν όσο μπορούν να διαχειριστούν. Αν του ανοίξεις το WiFi του, κόψεις το DHCP που μπορεί να τρέχει και συνδέσεις μία LAN πόρτα του σε μία LAN του modem/router σου, λογικά είσαι εντάξει χωρίς να πειράξεις άλλες ρυθμίσεις. Εάν θέλεις να έχεις χωριστά το WiFi από το ενσύρματο δίκτυο, και αυτό γίνεται... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Σεπτέμβριος 26, 2019 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 Τελικά το ASUS δεν είναι σκέτο router αλλά modem - router και γι αυτό δεν έχει διακόπτη για access point. Μπορεί με άλλο firmware να αλλάζει αλλά...Επίσης έχει και vdsl ρυθμίσεις άρα θα μπορούσε να σταθεί και μόνο του χωρίς το ZTE της wind αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο σταθερό. Κλείνοντας το dhcp όπως είπατε δούλεψε. Με το ZTE Με το 5G του ASUS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Σεπτέμβριος 26, 2019 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 Μου κάνει εντύπωση πως δεν σου έδωσαν το TG789 καθώς έβαλες 100mbps. Εγώ τουλάχιστον αυτό εχώ, ένα άσπρο μεγάλο modem-router. Το οποίο έχει 5G με πολύ καλές ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Σεπτέμβριος 26, 2019 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2019 Κάπου το είχα διαβάσει αυτό ότι σε 100στάρα δίνουν το Technicolor, αλλά μάλλον παίζει ρόλο η διαθεσιμότητα την περίοδο της σύνδεσης ή και η τιμή που "κλείνει" κάθε πακέτο. Ξέρω γω τι να πω... Και για το Technicolor έχω διαβάσει πάντως παράπονα. Και στην τελική δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το ASUS, οποίο σκέφτομαι να δοκιμάσω και ως modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts