Jump to content

dfi 2 ερωτησούλες

Athens2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παίδες σήμερα μόλις έστησα τον άθλονα πάνω στο dfi nf4 ultra d . Όλα πήγαν οκ χωρίς κανένα παρατράγουδο , .

1η Η ερώτηση είναι rev 00 λέει , και δημιουργήθηκε 20τόσο 1ου 2005 . Γίνεται mod@sli?

2η ερώτηση έβαλα 4πινο αυτό που είναι θωρακισμένο και απο μαγνητικά στις μνήμες πειράζει ? Να βάλω πάλι απλο ? Επίσης δεν δίνει πάνω απο 2.7 vdimm , ότι τιμή και να βάλεις ξαναγυρνά στο 2.6 vdimm [τα jumper τα έχω για εως full vdimm και απο το bios το vcore manual . ]

Τι πάιζει ? bios update ? δεν έκανα κάτι σωστά ?

Κατα τάλλα λίγο που δοκίμασα ψιλοoverclock :inlove: :whistling ψιλοενθουσιάστηκα . Τα bh5 πάνε καλύτερα [με 2.7] απο το msi [με 2.7 πάλι] και ο άθλονας επίσης καλλύτερα.

Αυριο θα έχουμε και πρώτα αποτελέσματα.

Eυχαριστώ για το κονέ mobo+vga [ξέρεις εσύ]

Αυτό με το vdim λύνετε με bios update...

Mην βάζεις το 4volt jumper αν δεν δήνεις 3.2 και παι πάνω τζάμπα το καταπονείς (και πολύ μάληστα...)

Για να δουλέψει το 3.2+ vdimm πρέπει να έχεις βάλει τάση στη CPU manually (όχι auto) και επιπλέον να βάλεις και 104% ή οτιδήποτε άλλο εκτός από auto.

Και τώρα μπορείς να βάλεις πάνω από 2.7 αλλά χρησημοποιόνταν τα page up, page down που αλλάζουν τις τημές μια μια με την συρά και όχι πατόντας enter(αν θυμάμε καλα...)

edit: για απορίες με την μητρηκούλα (μηκρή στο μάτι...) μπορείς να βλέπεις και ρωτάς εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12366&perpage=20&pagenumber=1

Αρχική απάντηση από FrOsT

Αυτό με το vdim λύνετε με bios update...

Mην βάζεις το 4volt jumper αν δεν δήνεις 3.2 και παι πάνω τζάμπα το καταπονείς (και πολύ μάληστα...)

To καταπονεί αν βάλει το jumper στα 4volt και ας δουλεύει μετά στα 2.6???

Αρχική απάντηση από fonzi

Ναι.

Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι αυτό. Όσο περισσότερο vdimm δίνεις τόσο καλύτερα, πολύ λιγότερο ζεσταίνεται η περιοχή στα 3.8 από τα 3.3, δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται αν το βάλω 2.6.

Ωχ.

Ετσι το έχω για να μην ανοίγω πάλι κουτί αν θέλω να ανέβω...

Καλύτερα να το βάλω πάλι για 3.2 άρα ε?

Ωχ.

Μπορείς να περιμένεις να πυρακτώσει.

Ωχ.

:p τοσο καιρο δε σου "μυρισε" οτι κατι παει στραβα?

Κάτι άλλο παιδες . ΣΤο dfi πόσο ΗΤΤ έχετε σταθερό-μέγιστο ?

Με τι settings ? ΗΤΤ στο 3 μετά τα 310-320[Χ9] η στο 2.5 ? chipsetvoltage ?

Ltd bus voltage το πειράζουμε ?

Και μία noob ερωτησούλα , το pci [οχι τα xpress το κανονικο pci ] έχει auto lock όπως στο nf3 στα 33?

Αρχική απάντηση από chroma

Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι αυτό. Όσο περισσότερο vdimm δίνεις τόσο καλύτερα, πολύ λιγότερο ζεσταίνεται η περιοχή στα 3.8 από τα 3.3, δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται αν το βάλω 2.6.

Εγω παντως εχω παρατηρησει οτι οταν εχεις 3.2V με το jumper στα 4V ειναι πιο σταθερη η ταση απο οτι οταν ειναι αλλιως. Ειδικα για μενα που εχω για τον μπουλο τροφοδοτικο σε full load μπορει να πεσει και στα 3V αοπο τα 3.2V. Οταν παιρνει 3.2V με το jumper στα 4V ουσιαστικα παιρνει περνει απο την γραμμη των 5V που ειναι λιγοτερο φορτωμενη και και μπορει να δωσει περισσοτερα amp απο οτι η 3.3.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Και μία noob ερωτησούλα , το pci [οχι τα xpress το κανονικο pci ] έχει auto lock όπως στο nf3 στα 33?

Ναι κανονικά στα 33,6.....

Έβαλα το jumper πάλι για 3.2 v max και δουλεύω στα 2.6v τις μνήμες.

Το περίεργο είναι ότι τώρα παίρνω καλύτερες επιδόσεις στα τεστ μνήμης απο ότι στα 4v jumper.

Λύθηκε το πρόβλημα του ΗΤΤ . 370 Χ 7 Χ3 ltd είναι βράχος ,,, παραπάνω δεν δοκίμασα . Όλα τα ρεύματα default

,,,,

Επόμενη ερώτηση λοιπόν .

Τι είναι αυτό που crasharei τον A64Tweaker ? και μου τα βγάζει έτσι ?

tweaker3nc.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.