Jump to content

Πλακέ/ρηχό φις σούκο

minast

Recommended Posts

Θέλω να κολλήσω ένα έπιπλο μπροστά από μία πρίζα, και ψάχνω αξιόπιστο πλακέ βύσμα. Με ενδιαφέρει είτε σκέτο βύσμα, είτε προέκταση, είτε έτοιμο πολύπριζο 1,5m.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα legrand comfort, του οποίο το ενσωματωμένο βύσμα έχει βάθος 3,5cm. Ιδανικά θέλω κάτι 1cm πιο ρηχό.

Θα προτιμούσα να είναι κάτι σχετικά επώνυμο και διαθέσιμο σε συνήθεις αποθήκες ηλεκτρολογικών, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Ξεβιδώσε την πρίζα, πάρε ρεύμα από καλώδιο και δώσε σε πολύμπριζο. Ξαναβιδωνεις τη σούκο και κολλάς το έπιπλο στον τοίχο.Δεν καταργείς τη σούκο.

IMG_20190908_150041.jpg

Έγινε επεξεργασία από Lakisss
  • Like 2

πριν 4 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Ξεβιδώσε την πρίζα, πάρε ρεύμα από καλώδιο και δώσε σε πολύμπριζο. Ξαναβιδωνεις τη σούκο και κολλάς το έπιπλο στον τοίχο.Δεν καταργείς τη σούκο.

IMG_20190908_150041.jpg

Το έχω ως Plan B...

Όταν είδα ότι απάντησες, ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα πρότεινες ?.

• Like 1

Δύσκολο μου φαίνεται να βρεις κάτι στα 2.5cm. Υποτίθεται πρέπει να μπορείς και να το πιάσεις να το τραβήξεις. Αρα δεν ξέρω αν θα μείνει και τίποτα :p 

Καλού κακού πετάξου στον Καυκά ή πάρε τηλ και δες πόσο βάθος έχει αυτό.

https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/fis-polybriza/fis-plastika-vakelitou/legrand-fis-2p-16a-leyko-epipedo-diy_54684/?affid=4&skr_prm=WyIyYzY5ZTdlNC0yNDEzLTQ0MTMtYjAwZS0yMzhiZmNjMmZmMjIiLDE1Njc5NDQyMjk1NjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0&skuId=117224

Συμφωνώ με τον Λάκη και επίσης. Αν το έπιπλο έχει πλάτη και φυσικά στο επιτρέπει (δεν έχω ιδέα για τι έπιπλο μιλάμε) μπορείς να βάλεις την πρίζα στην πλάτη του ή στον ορθοστάτη/πόδι του. Παράδειγμα, σε σημείο που άλλαξα σχέδια και έπρεπε να μπει ψυγείο. Οπότε μετέφερα τον διακόπτη στην περίπτωσή μου, από τον τοίχο που θα τον κάλυπτε το ψυγείο, στη μελαμίνη.

20190908_151016.jpg

• Like 4

πριν 2 ώρες, το μέλος IOANNISTSA έγραψε:

Leroh Merlin

fis_plake.thumb.jpeg.d770d3e7a1273e76657faea0b6a35bdf.jpegfis_15.thumb.jpg.5de43d7a552712c77fe7a3d5c62120de.jpg

16a, 250v, 2P+T

Φις σε λευκό χρώμα

Σε ευχαριστώ θερμά. Δυστυχώς δεν έχουμε Leroy Merlin, αλλά με τη μέτρηση μοιάζει ιδανικό, οπότε μάλλον το παραγγέλνω.

Εάν το έχεις στα χέρια σου και δεν σε βάζω σε πολύ κόπο. μπορείς να μετρήσεις και την άλλη πλευρά;

Με ενδιαφέρει απλά για σιγουριά από την πλάτη μέχρι την όψη του πλαστικού που βγαίνουν οι ακροδέκτες.

Μία ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε:

Σε ευχαριστώ θερμά. Δυστυχώς δεν έχουμε Leroy Merlin, αλλά με τη μέτρηση μοιάζει ιδανικό, οπότε μάλλον το παραγγέλνω.

Εάν το έχεις στα χέρια σου και δεν σε βάζω σε πολύ κόπο. μπορείς να μετρήσεις και την άλλη πλευρά;

Με ενδιαφέρει απλά για σιγουριά από την πλάτη μέχρι την όψη του πλαστικού που βγαίνουν οι ακροδέκτες.

26.38mm

• Like 1