minast Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2019 Θέλω να κολλήσω ένα έπιπλο μπροστά από μία πρίζα, και ψάχνω αξιόπιστο πλακέ βύσμα. Με ενδιαφέρει είτε σκέτο βύσμα, είτε προέκταση, είτε έτοιμο πολύπριζο 1,5m. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα legrand comfort, του οποίο το ενσωματωμένο βύσμα έχει βάθος 3,5cm. Ιδανικά θέλω κάτι 1cm πιο ρηχό. Θα προτιμούσα να είναι κάτι σχετικά επώνυμο και διαθέσιμο σε συνήθεις αποθήκες ηλεκτρολογικών, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 8, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 (edited) Ξεβιδώσε την πρίζα, πάρε ρεύμα από καλώδιο και δώσε σε πολύμπριζο. Ξαναβιδωνεις τη σούκο και κολλάς το έπιπλο στον τοίχο.Δεν καταργείς τη σούκο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2019 από Lakisss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 8, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Ξεβιδώσε την πρίζα, πάρε ρεύμα από καλώδιο και δώσε σε πολύμπριζο. Ξαναβιδωνεις τη σούκο και κολλάς το έπιπλο στον τοίχο.Δεν καταργείς τη σούκο. Το έχω ως Plan B... Όταν είδα ότι απάντησες, ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα πρότεινες . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 8, 2019 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Δύσκολο μου φαίνεται να βρεις κάτι στα 2.5cm. Υποτίθεται πρέπει να μπορείς και να το πιάσεις να το τραβήξεις. Αρα δεν ξέρω αν θα μείνει και τίποτα Καλού κακού πετάξου στον Καυκά ή πάρε τηλ και δες πόσο βάθος έχει αυτό. https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/fis-polybriza/fis-plastika-vakelitou/legrand-fis-2p-16a-leyko-epipedo-diy_54684/?affid=4&skr_prm=WyIyYzY5ZTdlNC0yNDEzLTQ0MTMtYjAwZS0yMzhiZmNjMmZmMjIiLDE1Njc5NDQyMjk1NjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0&skuId=117224 Συμφωνώ με τον Λάκη και επίσης. Αν το έπιπλο έχει πλάτη και φυσικά στο επιτρέπει (δεν έχω ιδέα για τι έπιπλο μιλάμε) μπορείς να βάλεις την πρίζα στην πλάτη του ή στον ορθοστάτη/πόδι του. Παράδειγμα, σε σημείο που άλλαξα σχέδια και έπρεπε να μπει ψυγείο. Οπότε μετέφερα τον διακόπτη στην περίπτωσή μου, από τον τοίχο που θα τον κάλυπτε το ψυγείο, στη μελαμίνη. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 8, 2019 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/fis-polybriza/fis-plastika-vakelitou/legrand-fis-2p-16a-leyko-epipedo-diy_54684/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Σεπτέμβριος 8, 2019 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 https://www.oneklik.gr/είδος/telco-γωνιακο-φισ-σουκου-επιπεδο-λευκο-kf-grc-03/?skr_prm=WyI3YWEwYzFiYi0yNTcyLTQ5MjgtYmRiNi1lZmI5MTY1ZmU3MDAiLDE1Njc5NTQ3NjgxMDEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αυτό πρέπει να είναι το πιο χαμηλό σε ύψος φις σούκο της αγοράς! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 8, 2019 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Καλά ε? Διπλώνει και το ημικύκλιο επάνω. Pssssss Εκανε δουλεια ο Μηνάς αρκεί να μη του πάρει το σκαλπ στα μεταφορικά 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 8, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Αυτά τα δύο είχα πετύχει κι εγώ, προκρίνοντας ελαφρώς το Legrand λόγω ονόματος και άμεσης διαθεσιμότητας. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNISTSA Σεπτέμβριος 8, 2019 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Leroh Merlin 16a, 250v, 2P+T Φις σε λευκό χρώμα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Σεπτέμβριος 8, 2019 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 @IOANNISTSA Μπράβο ! Από εκεί τα είχα πάρει κι εγώ, αλλά . . . που μυαλό ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 8, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος IOANNISTSA έγραψε: Leroh Merlin 16a, 250v, 2P+T Φις σε λευκό χρώμα Σε ευχαριστώ θερμά. Δυστυχώς δεν έχουμε Leroy Merlin, αλλά με τη μέτρηση μοιάζει ιδανικό, οπότε μάλλον το παραγγέλνω. Εάν το έχεις στα χέρια σου και δεν σε βάζω σε πολύ κόπο. μπορείς να μετρήσεις και την άλλη πλευρά; Με ενδιαφέρει απλά για σιγουριά από την πλάτη μέχρι την όψη του πλαστικού που βγαίνουν οι ακροδέκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNISTSA Σεπτέμβριος 8, 2019 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Σε ευχαριστώ θερμά. Δυστυχώς δεν έχουμε Leroy Merlin, αλλά με τη μέτρηση μοιάζει ιδανικό, οπότε μάλλον το παραγγέλνω. Εάν το έχεις στα χέρια σου και δεν σε βάζω σε πολύ κόπο. μπορείς να μετρήσεις και την άλλη πλευρά; Με ενδιαφέρει απλά για σιγουριά από την πλάτη μέχρι την όψη του πλαστικού που βγαίνουν οι ακροδέκτες. 26.38mm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 9, 2019 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2019 Η λύση που επέλεξα: Τελικά βρήκα ετοιμοπαράδοτο πλακέ φις SAS στον Καυκά... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts