Bonito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2019 Καλησπέρα, Έχω την Sound BlasterX AE-5 και παρατήρησα ότι το Connect 2 software έχει πρόβλημα με τα περισσότερα settings ( δεν δουλέυει το treble , bass etc) Έκανα re-install αλλά δεν δούλεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Σεπτέμβριος 6, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2019 την έχω την κάρτα. δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες. εγώ ακούω μέσω direct hp που έχω διαβάσει ότι κάτι απενεργοποιεί και παρακάμπτει . Μήπως έχεις κάνει το ίδιο , για αυτό και δεν δουλεύουν ? εγώ δοκίμασα να αλλάξω το headphone resistance αλλά μάλλον αλλάζει με επανεκκίνηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 6, 2019 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2019 Κατι τετοια ηταν που με εκαναν να φυγω απο creative. Software bugs παντου ενω οι καρτες ειναι ικανες απο specs... Ειδικα με τα elaborate setups με το dual pc stream μου ειχε βγαλει την πιστη πραγματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 8, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2019 Βγήκαν καινούργιοι drivers και το soundblaster connect επίσημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts