Davman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2019 Καλησπερα, εχω αυτο το μονιτορ https://www.samsung.com/uk/support/model/LC32H711QEUXEN/ συνδεδεμενο σε ενα pc με windows 7. Οταν κλεινω την οθονη σταματανε ολοι οι ηχοι, πχ μουσικη απο winamp κ.τ.λ. Τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα στην onboard soundcard. Εχει κανεις μηπως καποια λυση για το προβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 4, 2019 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις τελείως τα ηχεία της οθόνης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davman Σεπτέμβριος 4, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 Δεν εχει ηχεια η οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 4, 2019 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 επίσης δοκίμασε αυτά που γράφουν εδώ Κατά πάσα πιθανότητα μπαίνει όλος ο υπολογιστής σε sleep mode ενώ εσύ θέλεις μόνο την οθόνη κλειστή. Αυτά τα ρυθμίζεις στα διάφορα power plans των windows 'ωστε να μην κλείνει ο δίσκος όταν κλείνει η οθόνη (τα βάζεις όλα να μην κλείνουν ποτέ και θα κλείνεις την οθόνη όταν θες με το χέρι σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davman Σεπτέμβριος 4, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 (edited) Αυτες τις ρυθμισεις τις εχω ηδη φτιαγμενες εδω και χρονια. Το monitor ειναι καινουριο, κανα μηνα το εχω. Με το παλιο δεν ειχα προβλημα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2019 από Davman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 4, 2019 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος Davman έγραψε: Καλησπερα, εχω αυτο το μονιτορ https://www.samsung.com/uk/support/model/LC32H711QEUXEN/ συνδεδεμενο σε ενα pc με windows 7. Οταν κλεινω την οθονη σταματανε ολοι οι ηχοι, πχ μουσικη απο winamp κ.τ.λ. Τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα στην onboard soundcard. Εχει κανεις μηπως καποια λυση για το προβλημα ? Το msn θα φταίει Στις ρυθμίσεις για τις εξόδους ήχου έχεις δει να μην έχει κανα over hdmi κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 4, 2019 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 Αν είναι συνδεδεμένη με HDMI, μπορεί να την βλέπουν σαν έξοδο ήχου έτσι κ αλλιώς τα windows και να φρικάρουν. Κοίταξε στις συσκευές ήχου και αν εμφανίζεται κάντην disable εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davman Σεπτέμβριος 4, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 (edited) Ειναι συνδεδεμενο με displayport. Εχω default συσκευη ηχου τη καρτα ηχου που ειναι συνδεδεμενα τα ηχεια. Μου εχει σπασει το κεφαλι το τι μπορει να φταιει. Edit: Με εσωσες, εκανα disable ολες τις αλλες συσκευες ηχου και τωρα δουλευει. Βρηκα τι φταιει, καθε φορα που κλεινω το monitor , το pc δινει ηχο στο hdmi που εχω συνδεδεμενη την tv ακομα και οταν εχω κλειστη τη tv. Υπαρχει τροπος να το φτιαξω αυτο, 'η καθε φορα που γυρναω display στο hdmi πρεπει συνεχεια να κανω enable το hdmi sound ? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2019 από Davman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davman Σεπτέμβριος 4, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 Θα δοκιμασω αυριο να το συνδεσω με hdmi μπας και φτιαξει. Με την παλια οθονη με 2 hdmi συνδεδεμενα δεν μου εκανε τετοια τσαλιμακια το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 4, 2019 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 Δεν έχω ιδέα αν μπορείς να αλλάξεις το priority κάπως. Προσωπικά θα συνέδεα την τηλεόραση μόνο όταν είναι να τη χρησιμοποιήσω για να γυρνάει αυτόματα εκεί ο ήχος και πίσω όταν τη βγάζω, αλλά δε ξέρω αν σε βολεύει με το setup σου. Λογικά με τα 2 HDMI θα είσαι και πάλι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 5, 2019 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος Davman έγραψε: Βρηκα τι φταιει, καθε φορα που κλεινω το monitor , το pc δινει ηχο στο hdmi που εχω συνδεδεμενη την tv ακομα και οταν εχω κλειστη τη tv. Υπαρχει τροπος να το φτιαξω αυτο, 'η καθε φορα που γυρναω display στο hdmi πρεπει συνεχεια να κανω enable το hdmi sound ? Αν τις εχεις σε mirror ή επεκταση μονιμα, θα πρεπει να εχεις μονο μια οθονη ενεργη αν δεν χρησιμοποιεις την αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts