petkate Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2019 θα γράψω για ένα γεγονός που έγινε πρόσφατα στο τηλέφωνο μου μετά από αρκετά χρόνια χρειάστηκε να μιλήσω Γερμανικά και Αγγλικά Τα Γερμανικα μου είναι αρκετά καλά και προφορικά τα Αγγλικα μου είναι για γέλια και γραπτά και προφορικά δεν έστειλα κανένα μήνυμα με viber skype messenger κ.τ.λ αλλά μόνο sms στα Αγγλικά Ξαφνικά την ίδια μέρα και στο τηλέφωνο και στον υπολογιστή!!! εχω γεμίσει με διαφημίσεις στα γερμανικά που λένε ότι με θέλουν για εργασία. και διαφημίσεις για γρήγορη εκμάθηση αγγλικών. Το ποιο σοβαρό Θέμα είναι ότι δεν έκανα χρηση κάποιας(και καλά δωρεάν) εφαρμογής μηνυμάτων αλλα μονο τηλεφωνική κλήση και sms Δεν είμαι κυνηγός φαντασμάτων δεν βάζω τσιρότο στην κάμερα του λαπτοπ και η δουλειά μου ειναι σχετική με το άθλημα μας μπορώ να καταλάβω οτι κάποιες εφαρμογές υπάρχουν και μεγαλώνουν με εμπόρευμα της απόψεις της αναζητήσεις μας της φωτογραφίες μας κτλ αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Αύγουστος 31, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Ο Edward Norton νομίζω μας προειδοποίησε για όλα αυτά,έτσι δεν είναι?Ρίσκαρε κ την ζωή του για να μας δείξει πόσο επικίνδυνα ελέγχονται όλα!Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Αύγουστος 31, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Ναι άλλα κάτι πρέπει να γίνει κανένα κλειστό δίκτυο παράλληλο με το www η κάτι άλλο κανένα open hardware point2point με σοβαρή κρυπτογραφηση απο χρήστη σε χρήστη στα 5G δυκτια η κεραίες μπαίνουν στην μιση απόσταση απο οτι στο 4G σε λιγα χρονια θα έχουμε κεραία κάθε 150 μετρά γιατι να μην βάλουμε δικά μας ρουτερ απο ενα σημείο σε αλλο με wifi η καλώδιο τυπου κλειστού local lan και δεν μιλαω για φουλ ιντερνετ αλλα για απλη τηλεφωνία μηνυματα αντε και κανενα chat room παλιάς σχολης οποιος θέλει φουλ ιντερνετ και εφαρμογές μπαινει με τον κλασσικό τρόπο γνωρίζοντας την διαφορά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 31, 2019 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Συζητάω με τη σύζυγο για αντικατάσταση σκούπας γιατί η παλιά τα έπαιξε. Στην επόμενη χρήση του browser μου εμφανίζονται διαφημίσεις για ηλ. σκούπες... Η συζήτηση έγινε προφορικά, διά ζώσης και όχι μέσω τηλεφώνου. Απλά όταν μιλούσαμε το κινητό ήταν πάνω στο τραπεζάκι που υπήρχε μεταξύ μας. Ό,τι κάνουμε παρακολουθείται από παντού και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας. Ας το έχουμε κατά νου αυτό. Απλά όταν κάτι πρέπει να μείνει κρυφό κάποιος που γνωρίζει τι κάνουν η Google, η MS και άλλες εταιρείες, μπορεί να προστατευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η καθημερινότητά μας είναι απλά αντικείμενο εκμετάλλευσης για όλες αυτές τις πολυεθνικές και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 31, 2019 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 10 hours ago, etien4 said: Ο Edward Norton νομίζω μας προειδοποίησε για όλα αυτά,έτσι δεν είναι? Ο Edward Snowden εννοείς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Αύγουστος 31, 2019 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Ο Edward Snowden εννοείςLol ναι...χαχα είδα μια ταινία με τον Norton χτες και κόλλησε το μυαλό...απαπα γερασαμεν Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 31, 2019 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Καλα εμεις με αυτο σπαμε πλακα. Πηγαινετε πανω στο κινητο και πειτε ''βουρτες''. Θα σας ερχονται email για φαρμακα τυπου βιαγκρα και διαφορες τετοιεσ διαφημισεις. Πλεον δεν καθομαι να ψαξω καν στο google, λεω κατι και μετα απο κατι ωρες θα πεσει διαφημιση στο fb. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 1, 2019 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2019 Google and Amazon use smart speakers for 'surveillance,' top tech investor says Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Σεπτέμβριος 2, 2019 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 Είδα το The Great Hack στο Netflix. Ένας από τους δημιουργούς ισχυρίζεται ότι μπορεί να νιώθουμε ότι παρακολουθούν τις συζητήσεις μας αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Λέει πως γνωρίζουν τόσο καλά τις συνήθειές μας αλλά και τις προτιμήσεις των ανθρώπων που σχετιζόμαστε, ούτως ώστε να μας σερβίρουν την καλύτερη δυνατή διαφήμιση. Με άλλα λόγια αυτά που συζητάτε με τους φίλους σας, μπορεί να τα έψαξε ένας άλλος φίλος σας με τον οποίο όμως έχετε καθημερινή τριβή μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, για αρχή μπορεί κάποιος να αναθεωρήσει τα δικαιώματα που έχει δώσει στο παρελθόν σε διάφορες εφαρμογές. Facebook Apps & Games : https://www.facebook.com/settings?tab=applications Google Apps Permissions : https://myaccount.google.com/permissions 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Σεπτέμβριος 2, 2019 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 On 8/31/2019 at 6:24 PM, gdp77 said: Συζητάω με τη σύζυγο για αντικατάσταση σκούπας γιατί η παλιά τα έπαιξε. Στην επόμενη χρήση του browser μου εμφανίζονται διαφημίσεις για ηλ. σκούπες... Η συζήτηση έγινε προφορικά, διά ζώσης και όχι μέσω τηλεφώνου. Απλά όταν μιλούσαμε το κινητό ήταν πάνω στο τραπεζάκι που υπήρχε μεταξύ μας. Ό,τι κάνουμε παρακολουθείται από παντού και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας. Ας το έχουμε κατά νου αυτό. Απλά όταν κάτι πρέπει να μείνει κρυφό κάποιος που γνωρίζει τι κάνουν η Google, η MS και άλλες εταιρείες, μπορεί να προστατευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η καθημερινότητά μας είναι απλά αντικείμενο εκμετάλλευσης για όλες αυτές τις πολυεθνικές και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Φαντάζομαι πλάκα κάνεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 2, 2019 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 20 minutes ago, apostolis22 said: Φαντάζομαι πλάκα κάνεις ε? Όχι καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Σεπτέμβριος 3, 2019 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 (edited) On 8/31/2019 at 6:24 PM, gdp77 said: Συζητάω με τη σύζυγο για αντικατάσταση σκούπας γιατί η παλιά τα έπαιξε. Στην επόμενη χρήση του browser μου εμφανίζονται διαφημίσεις για ηλ. σκούπες... Η συζήτηση έγινε προφορικά, διά ζώσης και όχι μέσω τηλεφώνου. Απλά όταν μιλούσαμε το κινητό ήταν πάνω στο τραπεζάκι που υπήρχε μεταξύ μας. Ό,τι κάνουμε παρακολουθείται από παντού και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας. Ας το έχουμε κατά νου αυτό. Απλά όταν κάτι πρέπει να μείνει κρυφό κάποιος που γνωρίζει τι κάνουν η Google, η MS και άλλες εταιρείες, μπορεί να προστατευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η καθημερινότητά μας είναι απλά αντικείμενο εκμετάλλευσης για όλες αυτές τις πολυεθνικές και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ συζητώντας για καρότσι μωρού...πρόσεξε όμως την λεπτομέρεια!Λέγαμε να είναι ελαφρύ και να μαζεύει αρκετά ώστε να μην πιάνει χώρο στο πορτ παγκαζ!Το βράδυ μου βγαίναν διαφημίσεις σχετικές με όλες τις λεπτομέρειες! Το πρωί το είχα παραγγείλει! Το απόγευμα με πήρανε από την Google να με ρωτήσουν εάν έμεινα ικανοποιημένος από την στενή παρακολούθηση με την γυναίκα μου χεχε Είναι τραγικό πάντως εάν σκεφτείς οτι κάποιος είναι μες στο σπίτι σου και ακούει τα πάντα χωρίς την συγκατάθεση σου! Πάντως για σκούπα εάν δεν έχεις πάρει δες την roborock s55 της χιαομι!! Θα πάθεις πλακα!το καλύτερο δώρο για την γυναίκα πιστεύω! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2019 από etien4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 3, 2019 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 3 hours ago, etien4 said: Θα πάθεις πλακα!το καλύτερο δώρο για την γυναίκα πιστεύω! Έμφυλα στερεότυπα. Εγώ σκουπίζω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 3, 2019 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Για $400 το κανω μονος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Σεπτέμβριος 3, 2019 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Για $400 το κανω μονος μουΚάποιος που έχει παιδιά και ίσως και κανένα σκύλο/γάτα βολεύει πολύ και κάνει καλή δουλειά!Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποιος που έχει παιδιά και ίσως και κανένα σκύλο/γάτα βολεύει πολύ και κάνει καλή δουλειά!Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk"time is money my friend" Dwarves sayΣτάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts