Jump to content

ADSL send meso xp

Nik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια με ποιο προγραμμα στελνετε fax apo ta XP?

Εγς εχς αδσλ αλλα και κατεωαζα ενα προγ αλλα δεν λαμβανει οθτε στελενι γιατι?

Αρχική απάντηση από Nik

Εγς εχς αδσλ αλλα και κατεωαζα ενα προγ αλλα δεν λαμβανει οθτε στελενι γιατι?

Αγχμ ολγκ θβρομπ αγκου-αγκου πεπε.

(Μετάφραση: "Εγώ κατέβασα ένα πρόγραμμα και δουλεύει.")

Σοβαρά τώρα. Πρώτον προσπάθησε ***λίγο*** περισσότερο να γίνεις κατανοητός χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σου. Δεύτερον πες μας ποιο πρόγραμμα κατέβασες και δεν δούλεψε.

to fax machine lite xrisimopoiousa. epaize mia xara me tin pstn alla molis evala adsl den mporo oute na steilo oute na lavw fax.

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:03]

Αγχμ ολγκ θβρομπ αγκου-αγκου πεπε.

(Μετάφραση: "Εγώ κατέβασα ένα πρόγραμμα και δουλεύει.")

Σοβαρά τώρα. Πρώτον προσπάθησε ***λίγο*** περισσότερο να γίνεις κατανοητός χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σου. Δεύτερον πες μας ποιο πρόγραμμα κατέβασες και δεν δούλεψε.

LOLLL ρε man έλιωσα (αγκου-αγκου πεπε):giveup: τι είπες εκεί. Πάντως τα χώνεις σε όλους αυτόν τον καιρό:p

:OT:

το fax machine lite επαιζε μια χαρα με την pstn αλλα μολις εβαλα adsl δεν μπορς να παραλάβω φαχ. Γιατί?

Nik παντως απ'ότι θυμάμαι μόνο το pstn μοντεμ μου έιχε την δυνατότητα να στέλνει και fax ενώ το τορινό Modem (toy DSL in a box) δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μην έχει τετεια δυνατότητα το modem σου. Απο την άλλη το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναβάλεις το modem σου επάνω(pstn ) σε σειρά με το τηλ όπως λογικά θα το είχες και να το λειτουργείς μόνο για να στέλενεις fax. :D

αντε και εστειλα ετσι, να παρς που χρειαζομαι περισσοτερο πςσ θα το κάνω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.