Nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Παιδια με ποιο προγραμμα στελνετε fax apo ta XP?Εγς εχς αδσλ αλλα και κατεωαζα ενα προγ αλλα δεν λαμβανει οθτε στελενι γιατι?
Chosen Απρίλιος 22, 2005 #2 Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από NikΕγς εχς αδσλ αλλα και κατεωαζα ενα προγ αλλα δεν λαμβανει οθτε στελενι γιατι? Αγχμ ολγκ θβρομπ αγκου-αγκου πεπε.(Μετάφραση: "Εγώ κατέβασα ένα πρόγραμμα και δουλεύει.")Σοβαρά τώρα. Πρώτον προσπάθησε ***λίγο*** περισσότερο να γίνεις κατανοητός χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σου. Δεύτερον πες μας ποιο πρόγραμμα κατέβασες και δεν δούλεψε.
Nik Απρίλιος 22, 2005 Author #3 Απρίλιος 22, 2005 to fax machine lite xrisimopoiousa. epaize mia xara me tin pstn alla molis evala adsl den mporo oute na steilo oute na lavw fax.
NoDsl Απρίλιος 22, 2005 #5 Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:03] Αγχμ ολγκ θβρομπ αγκου-αγκου πεπε. (Μετάφραση: "Εγώ κατέβασα ένα πρόγραμμα και δουλεύει.") Σοβαρά τώρα. Πρώτον προσπάθησε ***λίγο*** περισσότερο να γίνεις κατανοητός χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σου. Δεύτερον πες μας ποιο πρόγραμμα κατέβασες και δεν δούλεψε. LOLLL ρε man έλιωσα (αγκου-αγκου πεπε):giveup: τι είπες εκεί. Πάντως τα χώνεις σε όλους αυτόν τον καιρό :OT:
vdeseris Απρίλιος 22, 2005 #6 Απρίλιος 22, 2005 Nik γράφουμε ΜΟΝΟ με ελληνικά. Σε παρακαλώ διόρθωσε το ποστ σου.
Nik Απρίλιος 22, 2005 Author #7 Απρίλιος 22, 2005 το fax machine lite επαιζε μια χαρα με την pstn αλλα μολις εβαλα adsl δεν μπορς να παραλάβω φαχ. Γιατί?
NoDsl Απρίλιος 22, 2005 #8 Απρίλιος 22, 2005 Nik παντως απ'ότι θυμάμαι μόνο το pstn μοντεμ μου έιχε την δυνατότητα να στέλνει και fax ενώ το τορινό Modem (toy DSL in a box) δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μην έχει τετεια δυνατότητα το modem σου. Απο την άλλη το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναβάλεις το modem σου επάνω(pstn ) σε σειρά με το τηλ όπως λογικά θα το είχες και να το λειτουργείς μόνο για να στέλενεις fax.
Nik Απρίλιος 22, 2005 Author #9 Απρίλιος 22, 2005 αντε και εστειλα ετσι, να παρς που χρειαζομαι περισσοτερο πςσ θα το κάνω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.