Jump to content

Λαμογια κιν. τηλεφωνιας

xrist

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά και οι τρείς εταιρείες κινητής (΅ε διαδικασίες καρτέλ, που στα σούπερ ΅άρκετ έφεραν ΅εγάλα πρόστι΅α) αύξησαν ταυτόχρονα για τους συνδρο΅ητές συ΅ßολαίων (στα ΅ουλωχτά φυσικά) την χρέωση των SMS από 0,085 στα 0,09, χωρίς την νεα ΦάΠΑ φυσικά. Αύξηση δηλαδή «΅όλις» 6%. Τι να φταίει άραγε για την αύξηση, όταν οι χρεώσεις της κινητής τηλεφωνίας πέφτουν στην Ευρώπη; Μήπως τα κρύα που περάσα΅ε το χει΅ώνα; Μήπως η τι΅ή του πετρελαίου; Μήπως η διεθνής κρίση στα χρη΅ατιστήρια; Η ΕΕΤΤ τι κάνει άραγε; Η Επιτροπή Ανταγωνισ΅ού;

Για αυτό λοιπόν, το Πάσχα ΅ην τους κάνετε τη χάρη να στείλετε τα γνωστά τυποποιη΅ένα ΅ηνύ΅ατα (πόσο τυχαίο άραγε θεωρείτε ότι η αύξηση έγινε πριν το Πάσχα;). Μην κάνετε πλούσια τα λα΅όγια.

Αρχική απάντηση από xrist22

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά και οι τρείς εταιρείες κινητής (΅ε διαδικασίες καρτέλ, που στα σούπερ ΅άρκετ έφεραν ΅εγάλα πρόστι΅α) αύξησαν ταυτόχρονα για τους συνδρο΅ητές συ΅ßολαίων (στα ΅ουλωχτά φυσικά) την χρέωση των SMS από 0,085€ στα 0,09€, χωρίς την νεα ΦάΠΑ φυσικά. Αύξηση δηλαδή «΅όλις» 6%. Τι να φταίει άραγε για την αύξηση, όταν οι χρεώσεις της κινητής τηλεφωνίας πέφτουν στην Ευρώπη; Μήπως τα κρύα που περάσα΅ε το χει΅ώνα; Μήπως η τι΅ή του πετρελαίου; Μήπως η διεθνής κρίση στα χρη΅ατιστήρια; Η ΕΕΤΤ τι κάνει άραγε; Η Επιτροπή Ανταγωνισ΅ού;

Για αυτό λοιπόν, το Πάσχα ΅ην τους κάνετε τη χάρη να στείλετε τα γνωστά τυποποιη΅ένα ΅ηνύ΅ατα (πόσο τυχαίο άραγε θεωρείτε ότι η αύξηση έγινε πριν το Πάσχα;). Μην κάνετε πλούσια τα λα΅όγια.

^^

Ακριβως το ιδιο μου ηρθε σε μαιλ το πρωι, αλλα ουτε καν το ποσταρα....Καποιου εξυπνακια του ηρθε η ιδεα να κανει μπουκοταζ στα SMS.....

Αρχική απάντηση από ea6gka

φιλοτιμη η προσπαθεια σου αλλα προσκρουει σε πατροπαραδοτες συνηθειες οποτε.....

Για το καλό μας πιστεύω ότι μπορούμε να "σπάσουμε" τις πατροπαράδοτες συνήθειες και να στείλουμε ένα μήνυμα προς τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ;)

Συμφωνω απολυτα. Αλλωστε, αυτα τα μηνυματα "κονσερβα-με το κιλο" προς γνωστους-φιλους ειναι λιγο-πολυ ανοησιες.. αμα θες να ευχηθεις σε καποιον, τον παιρνεις τηλεφωνο, μιλας 1-2 λεπτα, λες και και καμια μ@λ@κι@.... ανθρωπινα πραγματα, οχι μονο να βγει η υποχρεωση...

Εγώ προσωπικά είμαι τρελά θυμωμένος με την ΤΙΜ. Απο που εώς που η Μαρινά της Ζεάς να έχει την ΤΙΜ σπόνσορα.

ΕΛΕΟΣ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑ!!!

ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΙΜ ΣΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΙΜ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ.

Οι πειραιώτες θα το έχουν δει. Και όσοι είναι θαμώνες του hotdog του Aντρέα και της πισίνας. Και μετά λέμε πως θα συγκρουσθεί ο δήμος (και η κάθε Αρχή) με τις εταιρίες για το θέμα των κεραίων.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Εγώ προσωπικά είμαι τρελά θυμωμένος με την ΤΙΜ. Απο που εώς που η Μαρινά της Ζεάς να έχει την ΤΙΜ σπόνσορα.

ΕΛΕΟΣ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑ!!!

ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΙΜ ΣΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΙΜ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ.

Οι πειραιώτες θα το έχουν δει. Και όσοι είναι θαμώνες του hotdog του Aντρέα και της πισίνας. Και μετά λέμε πως θα συγκρουσθεί ο δήμος (και η κάθε Αρχή) με τις εταιρίες για το θέμα των κεραίων.

συμφωνω απολυτως...ειδικα για τη μαρινα ζεα...αλλα διαφωνω για το hot dog...ειναι του δαμιανου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.