slalom Δεκέμβριος 9, 2019 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 Μια χαρα ειναι η οθονη, πολυ ευχαριστημενος Εδω οι διαφορες που θες https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1907781d5 το 2719 πρεπει να ειναι το τελευταιο μοντελο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 9, 2019 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 Έχει νόημα το curved effect σε 27 ιντσες ή καλύτερα σε μεγαλύτερες επιφάνειες; πχ 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 9, 2019 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Έχει νόημα το curved effect σε 27 ιντσες ή καλύτερα σε μεγαλύτερες επιφάνειες; πχ 32 Έχω δουλέψει για λίγο σε Samsung 27" curved και δεν μπορώ να πω ότι την συμπάθησα ιδιαίτερα. Ειδικά σε περιεχόμενο που έχει ίσιες γραμμές (πχ σχέδια, φύλλα εργασίας) με ξενίζει. Αν την θέλεις για gaming, ειδικά για κάποιο simulator, η καμπυλότητα είναι πολύ φυσική. @slalom εσύ πήρες την HP ή την LG? Βλέπω πάντως ότι η τιμή της HP έχει ξανανέβει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 9, 2019 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Έχω δουλέψει για λίγο σε Samsung 27" curved και δεν μπορώ να πω ότι την συμπάθησα ιδιαίτερα. Ειδικά σε περιεχόμενο που έχει ίσιες γραμμές (πχ σχέδια, φύλλα εργασίας) με ξενίζει. Αν την θέλεις για gaming, ειδικά για κάποιο simulator, η καμπυλότητα είναι πολύ φυσική. @slalom εσύ πήρες την HP ή την LG? Βλέπω πάντως ότι η τιμή της HP έχει ξανανέβει. gaming/ταινίες προτείνεται δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 9, 2019 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος minast έγραψε: @slalom εσύ πήρες την HP ή την LG? Βλέπω πάντως ότι η τιμή της HP έχει ξανανέβει. Την LG 27QD58P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 10, 2019 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 πριν 18 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε: gaming/ταινίες προτείνεται δηλαδή; Από εμένα ναι. Καλό είναι πάντως να δεις μία από κοντά πριν αποφασίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 10, 2019 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 Κοιτάω και εγώ αυτές τις μέρες για λογαριασμό ενός φίλου που δουλεύει 3D studio / Autocad και ήδη έχει μια Dell U2713HM καιι θέλει να προσθέσει μια δεύτερη. Αρχικά κοιτούσα πάλι για Dell, την U2717D πρωτίστως λόγω πολύ καλύτερης τιμής και connections σε σχέση με την U2719D αλλά έκανα γύρα όλες τις υπόλοιπες να δώ διαφορές. Από ότι καταλαβαίνω γύρω στα 300 είτε η HP Ε273;είτε η LG 27QD58P είτε η Iiyama XUB2792QSU είναι πάνω κάτω στα ίδια με την Dell U2717D που είναι λίγο πιο ακριβή. Μετά είναι και η BenQ PD2700Q γύρω στα 330-350 που θεωρητικά είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής κλπ και έχει και extra 10-bit color support!! που είναι αχρείαστο δλδ αλλά λέμε τώρα. Τέλος όλες έχουν 3 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον από τα περισσότερα μαγαζιά που τις πουλάνε. Οπότε βράσε όρυζα, εγώ μάλλον θα πάω για την Dell ώστε να έχουμε όσο πιο κοντινό οπτικό αποτέλεσμα γίνεται με την ήδη υπάρχουσα Dell αλλά με τρώει και η Benq Κανένας με εμπειρία από Benq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 10, 2019 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 @Matia πραγματικά έβαλες τη σκέψη μου σε τάξη. Είμαι ακριβώς στα ίδια διλήμματα με σένα αλλά τουλάχιστον νιώθω να έχω παρέα. χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 10, 2019 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος psyber έγραψε: @Matia πραγματικά έβαλες τη σκέψη μου σε τάξη. Είμαι ακριβώς στα ίδια διλήμματα με σένα αλλά τουλάχιστον νιώθω να έχω παρέα. χαχαχα! Χεχε, κοίτα στην τελική επιλογή βοηθάει καταρχήν η χρήση που την θες. Εσύ γιατί την θές πρωτίστως? Αν θες και λιγο gaming πχ καλύτερα να πάς σε αυτές με χαμηλότερο latency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 10, 2019 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 ναι γενική χρήση, multimedia και games χωρίς τρελές απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 10, 2019 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 Α τώρα είδα ότι έχεις την 7950, για games στα 2560x1440 θα πονέσεις λίγο υπ΄οψιν. Ίσως θα μπορούσες να πάς καλύτερα σε Iiyama που είναι πιο multimedia/gaming oriented λόγω latency κλπ. και υποστηρίζει και freesync στα 70hz νομίζω. Τώρα για το κυνήγι του πάνελ τα είπαν κι άλλοι, αν σου κάτσει κάτι απαράδεκτο και χρειαστεί να την επιστρέψεις άμεσα για αντικατάσταση σκέψου από ποιο μαγαζί θα την πάρεις, ποιά εταιρία έχει καλύτερο customer support κλπ. Γενικά νομίζω πως όποια και να πάρεις το αποτέλεσμα, εφόσον όλα πάνε καλά, θα είναι εξίσου ικανοποιητικό οπότε κοίτα τα δευτερεύοντα δλδ αν έχει ρύθμιση ύψους/tilt κλπ, usb hub, αν το OSD σε βολεύει και άλλα τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 10, 2019 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος Matia έγραψε: Μετά είναι και η BenQ PD2700Q γύρω στα 330-350 που θεωρητικά είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής κλπ και έχει και extra 10-bit color support!! που είναι αχρείαστο δλδ αλλά λέμε τώρα. Το εχει και η LG 27QD58P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 10, 2019 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε: Το εχει και η LG 27QD58P Ναι το είδα πρίν λίγο, δεν το περίμενα Καλό bonus και αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 10, 2019 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 Να σου πω την αληθεια, ηθελα να αποφυγω τις Dell, για αυτα που ακουγα για τις επιστροφες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 10, 2019 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 Στα πρώτα revisions εννοείς; Έμενα πιο πολύ με απασχολεί το calibration γιατί είναι για επαγγελματία interior designer, δυστυχώς δεν παίζει να κάνω hardware calibration οπότε εξαρτώμαι από το πόσο κάλο θα είναι το εργοστασιακό, γι αυτό κοιτάω dell αλλά και benq ειδικά γι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 10, 2019 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 Δεν ξερω, διαβαζα για επιστροφες και αλλαγες με refurbished και δε μου αρεσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 11, 2019 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2019 Εγώ παλιότερα είχα κάνει αίτηση να αλλάξω την u2412m που έχω και η αντικατάσταση που μου έφεραν ήταν παλιότερο revision. Έχεις ακούσει για χαμηλό quality control στην τρέχουσα γενιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 11, 2019 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2019 Οχι δεν παρακολουθω γενιες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinakis Ιανουάριος 8, 2020 Author #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 On 8/27/2019 at 1:21 PM, konstantinakis said: HP EliteDisplay E273q Πήρα για την οθόνη έναν βραχίωνα της Arctic ο οποίος είναι απίστευτα σταθερός και εύχρηστος. Τον προτείνω, άλλαξε όλο μου το γραφείο... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Ιανουάριος 8, 2020 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος konstantinakis έγραψε: Πήρα για την οθόνη έναν βραχίωνα της Arctic ο οποίος είναι απίστευτα σταθερός και εύχρηστος. Τον προτείνω, άλλαξε όλο μου το γραφείο... Ο συγεκριμενος βραχιωνας ειναι πραγματικα σκυλι. Τον εχω κοντα 4 χρονια και εχω βαλει πανω μεχρι και 34''UW χωρις να κανει κιχ. vfm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts