Jump to content

Νέα Games για PS2

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτηκα να κάνουμε ποστ σε αυτό το thread νέα παιχνίδια για το PS2

Να μην μένουν πίσω μερικοί μερικοί...:tomato:

Ας Ξεκινήσουμε...

Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 14:52]

Ποια θα ερθουν ή ποια ηρθαν?

Και τα 2:P :p

Εδώ εγώ εχτές έμαθα για το Constantine:o

Το καινουριο Tekken ερχεται.Απο νεες κυκλοφοριες εχουμε το Full Spectrum Warrior.

Το επαιξα αλλα δεν μου αρεσε:TD:

To TEKKEN ναι το έχω πάρει είναι πολύ δύσκολο και μου σπάει τα νέυρα,επίσης νέο είναι και το MidNight Club (Αυτοκίνητα κόντρες και τέτοια),τώρα παίζω Constantine(επίσης καινούριο)και το GT4(λίγο παλιό)

Ένα άλλο που έχω ακούσει πολλά θετικά και αρνητικά είναι το Stolen έχει κανείς ακουστά αυτό το παιχνιδάκι,τι πλοκή και θέμα έχει:wassat: ?????

Χτες νοικιασα το Midnight Club 3: DUB Edition.

Με απλα λογια....ΚΟΡΥΦΑΙΟ :worship: :worship: :worship:

Και κατα πολυ καλυτερο απο το nfsu2.Σε αυτο το παιχνιδι μπορες να αλλαξεις σχεδον τα παντα!

Mοιαζει καθολου με το street racing syndicate? BTW:OT: μηπως εχει βγει κανα patch για αυτο που να βελτιωνει την αισθηση με τιμονιερα?:OT:

Αρχική απάντηση από Solid Snake [22-04-2005 15:35]

Το καινουριο Tekken ερχεται.Απο νεες κυκλοφοριες εχουμε το Full Spectrum Warrior.

Το επαιξα αλλα δεν μου αρεσε:TD:

Είχα διαβάσει ότι το καινούργιο TEKKEN θα είναι για πραγματικούς gamers, οι υπόλοιποι ας βολευτούν με παλαιότερες εκδόσεις........:D

"Η τεχνολογία του Tekken 5 δημιουργεί την εξής απορία: «Πώς είναι δυνατό το Tekken Tag Tournament και το Tekken 5 να είναι δύο παιχνίδια που τρέχουν στην ίδια κονσόλα;». Είναι γεγονός πως τις απεικονίσεις των δύο παιχνιδιών δείχνουν να τις χωρίζουν, όχι τέσσερα χρόνια, αλλά μια γενιά παιχνιδομηχανών."

Απόσπασμα από gameover.gr

Φανταστείτε για τι παιχνίδι μιλάμε!

Αρχική απάντηση από ATi

Το φθινόπωρο θα βγει και το 24: The Game!

EDIT: Το Juiced το έχει παίξει κανείς;

Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 23:15]

Φιλαράκο ούτε καν το ξέρω.Το 24 εννοείς αυτό που έδειχνε και στον ΑΝΤ1 που ήταν ακριβώς 24 ώρες?????

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 23:26]

guys παιξτε devil may cry 3 και τα λεμε ;)

Παίζω παίζω.....

Αλλά εντάξει δεν είναι και τόσο....καλό:getlost:

Έχω ποροθεί με Constantine είναι μ@μ@το:cool: :cool:

Δεν ξέρω δεν με συγκινεί,πιο πολύ μου αρέσει το TEKKEN,δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος:D

Αρχική απάντηση από ATi [Χθες, στις 23:15]

Νομιζω οτι δεν εχει βγει ακομα....

Αρχική απάντηση από K.K [Χθες, στις 19:00]

Είχα διαβάσει ότι το καινούργιο TEKKEN θα είναι για πραγματικούς gamers, οι υπόλοιποι ας βολευτούν με παλαιότερες εκδόσεις........:D

Μα για το full specrum warrior μιλουσα:p :P :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.