nikonick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2019 καλημερίζω όλους, δεν ξέρω εάν η ερώτηση μου μπορεί να απαντηθεί εδώ έχω επιλέξει να αγοράσω μια smart τηλεόραση μάρκας τέσλα με λειτουργικό linux φαντάζουμε ότι το linux που έχει η τηλεόραση θα είναι μια ελαφριά έκδοσις του κανονικού linux, υποθέτω ότι το linux σε μια smart τηλεόραση υπερέχει κατά πολύ του android από τι θυμάμαι πριν κάποια χρονια παρα πολλοί δορυφορικοί δεκτες είχανε λειτουργικό linux το συγκεκριμένο μοντέλο τέσλα (32t319shs)) έρχεται με 768 mb ddr4 ram και 4 gb χώρου έχει κανένας από εσάς εμπειρία linux σε smart τηλεόραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 22, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2019 Ποιος ο λογος να παρεις μια HD Ready TV και οχι FHD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 22, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2019 δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω χρήματα από τα 179 ευρώ αν ήμουνα ελλάδα με τα ίδια χρήματα σίγουρα έπαιρνα full hd ίσως και πολύ καλύτερη μάρκα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts