psyber Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2019 Πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο σε χαρακτηριστικά: http://www.phanteks.com/Enthoo-Luxe-2.html Πως σας φαίνεται γενικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 21, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 Το πηρα ηδη. Μετα τις διακοπες βλεπουμε και τι θα μπει μεσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 21, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 @fatalara το πήρα ήδη as in το έχω ήδη κυριολεκτικά αγοράσει ή το πήρα ήδη as in με το που βγει το παίρνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 21, 2019 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 Εχει βγει το κουτι και υπαρχει διαθεσιμο απο τα μεσα αυγουστου. Το εχω αγορασει και περιμενω να ερθει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 21, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 Μεγειά! Με το καλό να το παραλάβεις και να μας πεις εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 10, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2019 https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=luxe+2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 23, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2019 @fatalara περιμένουμε feedback!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 23, 2019 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2019 Θα περιμενετε κι αλλο γιατι ακομα περιμενω πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 23, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2019 fair enough!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 13, 2019 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 Αξίζει ρε παιδιά να δώσω 200 ευρώ για αυτο το κουτί και να αφήσω αυτο π έχω είδη???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 13, 2019 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 τι ακριβώς χρειάζεισαι από το κουτί? δηλαδή αν απλά θα στήσεις νέο σύστημα "τυπικό" (ας πούμε atx mobo + μεγάλη γραφικών + άντε 2-3 3.5inch drives) και δεν θα έχεις custom πράγματα όπως custom watercooling δεν νομίζω να αξίζει η αλλαγή από την άλλη μπορεί να το έχεις βαρεθεί ή να θέλεις το νέο design ή τα rgb που είναι δικό σου θέμα εγώ πάντως δεν θα άλλαζα enthoo luxe για enthoo luxe 2 να πω ότι έστηνα εξαρχής νέο σύστημα και ήθελα να δώσω τόσα χρήμματαθα το σκεφτόμουν αλλά όταν έχεις τέτοιο θηρίο .... (το enthoo luxe το θεωρώ κουτί κατηγορίας 900d, cosmos 2, κλπ ) το αλλάζεις μόνο αν δεν χωράει αυτό που θέλεις ή σου περισεύουν φράγκα δεν είναι midi των 40 euro να το στείλεις πακέτο με το υπόλοιπο σύστημα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 13, 2019 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 πριν 27 λεπτά, το μέλος Darap21 έγραψε: Αξίζει ρε παιδιά να δώσω 200 ευρώ για αυτο το κουτί και να αφήσω αυτο π έχω είδη???? κουτί αλλάζεις όταν βαρεθείς αυτό που έχεις. με ποιο εισαι τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 13, 2019 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 πριν 8 λεπτά, το μέλος psyber έγραψε: κουτί αλλάζεις όταν βαρεθείς αυτό που έχεις. με ποιο εισαι τώρα; E λιγο το βαρέθηκα...αλλα δεν τρελαίνομαι κιολας..Το enthoo luxe εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 14, 2019 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2019 Αφού δε βιάζεσαι, πάρε λίγο feedback, πρώτα και κινήσου ανάλογα. Έχω ακούσει κάτι παράπονα για τα πλαστικά του π.χ. Ας δούμε πως τα πάει και από airflow και βλέπουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts