def Απρίλιος 23, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 για το ocz 450 δεν το σκεφτεσαι ειναι πολυ καλο για την τιμη δεν θυμαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 23, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 τελικά έχω &άλλον έναν αντίπαλο στο θέμα θορύβου.. για όποιον ενδιαφέρεται διαβάζει την πρώτη παράγραφο [αν &προηγούμενο μοντέλο μητρικής χρησιμοποιει το ίδιο σύστημα με της δικής μου] http://www.techreport.com/reviews/2003q4/chaintech-znf3-150/index.x?pg=4 δείτε &αυτό απο thermaltake με 28$! http://www.pccasegear.com/prod1531.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 τσιμπα το fortron bluestorm 500w απο το πλαισιο...το εβαλα χτες σε εναν φιλο μου και ειναι πολυ καλομε ανεμιστηρα 12cm, αθορυβο και σλιβαρισμενο...μολις 90 ευρω απο πλαισιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 23, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από def για το ocz 450 δεν το σκεφτεσαι ειναι πολυ καλο για την τιμη δεν θυμαμαι. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Απρίλιος 24, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Απαικτησα προσφατα ενα TAGAN 480 U01. Μετα απο λιγοτερο απο 1 μηνα χρησης δεν εχω σηναντησει το παραμικρο προβλημα. Ο ανεμιστηρας του οντος γυρναει αργα, σε σημειο που δε καταλαβαινεις αν γυρναει αλλα σε load γυρναει γρηγοροτερα οπως και θα πρεπε.Παντος προσωπικα αν δεν ειχα τα χρηματα για το Tagan θα πηγαινα αβλεπη σε Chieftech 360 η 420. Στα λευτα του ειναι παραπανω απο καλο, πολοι γνωστοι μου εχουν το 360 και ειναι υπερευχαριστημενοι. Και απο θεμα θορυβου ειναι αψογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 24, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 @Sisman και στα άλλα παιδιά που προτείνουν Chieftec: μολις κοιταξα στο site της εταιριας και βρήκα αυτά.. [πολυ καλύτερα απο τα μοντέλα που δίνει το Πλαίσιο..] http://www.chieftec.com/products/psu/PSII%20PSU12.htm Το θέμα είναι να τα φέρνει κάποιος Ελλάδα και οι τιμές τους να ειναι χαμηλές γιατι αλλιώς πάμε σε καλύτερη μάρκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 24, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από n1k3manhttp://www.chieftec.com/products/psu/PSII%20PSU12.htm Not bad! Not bad! Πάντως το 360άρι είναι τέλειο για τα λεφτά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 24, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Ναι αλλά τα 26db που δίνει ο κατασκευαστής σε normal είναι πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 24, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 και τα 18db που δίνει κάποιος άλλος κατασκευαστής..... akasa ή κάπως έτσι νομίζω.. είναι λίγα μπροστά στα 21+db που λέει η TAGAN...αλλά τελικά το ΤAGAN είναι το πιο αθόρυβο.... :p :p Τελικά μάλλον τα db των εταιριών είναι κάτι σαν τα ms στον χρόνο απόκρισης των tft....Λένε ότι θέλουν....:tw: :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 24, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αν είναι δυνατον δηλαδη.. Θα βάζουμε και για κριτιριο αγοράς το αν είναι αληθή τα db που δίνουν οι τρελιακες στα τμήματα marketing των εταιρειων.. Thanx again για τα σχόλια σας :hi: Eχω φάει μεγάλο κόλλημα & ετοιμάζεται μελέτη ψύξεως/θορύβου για το σύστημα.. Θα πάρουμε διπλωματική λέμε!! Aυτή τη στιγμή δίνω μάχη με τα καλώδια in da case και περιμένω να φορτιστούν οι batts της ψηφιακής Το Word είναι ανοιχτό και περιμένει.. &1 link για όσους συμμερίζονται το κόλλημα..! careful: άκρως εθιστικό! http://www.currentsolutions.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 24, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Α και snips που 'σαι! Μετά την λήξη της μελέτης έχουμε αγώνα! Εσύ με το cart &γω με το supermoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 24, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 12:38] και τα 18db που δίνει κάποιος άλλος κατασκευαστής..... akasa ή κάπως έτσι νομίζω.. είναι λίγα μπροστά στα 21+db που λέει η TAGAN...αλλά τελικά το ΤAGAN είναι το πιο αθόρυβο.... :p :p Τελικά μάλλον τα db των εταιριών είναι κάτι σαν τα ms στον χρόνο απόκρισης των tft....Λένε ότι θέλουν....:tw: :fist: Επειδη ενα 'akasa ή κάπως έτσι νομίζω' εχω...εγω προσωπικα δεν το ακουω καθολου. TAGAN δεν εχω ακουσει οποτε δεν μπορω να πω. Παντως γιατι ρε παιδια τοσο σνομπαρισμα στα akasa? Εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το δικο μου. Απο τασεις το ASUS Probe μου λεει 11,84 και δεν μεταβαλεται κοθολου. Στο PC εκτος απο hardware της υπογραφης μου εχει τρεις 80αριδες και 2 Cold Cathode. Overclocking δεν εχω κανει οποτε δεν ξερω αν θα τα εφτηνε σε αυτη την περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 24, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Φίλε SPOOKY ειλικρινά δεν ήταν σχόλιο για την ΑΚΑSA. Πιο πολύ πείραγμα σε έναν φίλο ήταν που τρογώμαστε συνεχως για τα 0.000001db στο PC μας... Πάντως στιβαρό το AKASA που πήρε και ωραίο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 24, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από n1k3man [Σήμερα, στις 16:49] Α και snips που 'σαι! Μετά την λήξη της μελέτης έχουμε αγώνα! Εσύ με το cart &γω με το supermoto! Μόνο που δεν θα οδηγεί ο ίδιος................!!!!! :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 24, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 17:14] Επειδη ενα 'akasa ή κάπως έτσι νομίζω' εχω...εγω προσωπικα δεν το ακουω καθολου. TAGAN δεν εχω ακουσει οποτε δεν μπορω να πω. Παντως γιατι ρε παιδια τοσο σνομπαρισμα στα akasa? Εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το δικο μου. Απο τασεις το ASUS Probe μου λεει 11,84 και δεν μεταβαλεται κοθολου. Στο PC εκτος απο hardware της υπογραφης μου εχει τρεις 80αριδες και 2 Cold Cathode. Overclocking δεν εχω κανει οποτε δεν ξερω αν θα τα εφτηνε σε αυτη την περιπτωση. Έτσι είναι φίλε Spooky μην τον ακούς. Έχω και εγώ AKASA DI RE που λέει και το τραγούδι με δύο 300άριδες σκληρούς, κάρτα γραφικών την X800XT που τρώει τα άντερα της, καμμιά 700αριά λάμπες νέον και άμα λάχει τραβάω και καμμιά πονταρισιά με ηλεκτροκόληση.........Είπατε τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 24, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:21] Φίλε SPOOKY ειλικρινά δεν ήταν σχόλιο για την ΑΚΑSA. Πιο πολύ πείραγμα σε έναν φίλο ήταν που τρογώμαστε συνεχως για τα 0.000001db στο PC μας... Πάντως στιβαρό το AKASA που πήρε και ωραίο.... :D Παντως οπως ειπα και πριν ειναι πολυ σταθερο και αθορυβο. Βεβαια δεν το εχω πολυμετρησει ακομα λογω ελλειψης πολυμετρου. Παντως δεν εχει καθολου αυξομειωσεις!! Eπισης σε ενα αγγλικο περιοδικο που ειχε κανει ενα συγκριτικο, για το 480αρι ειχε πολυ καλα σχολια. Αλλα καλυτερο εβγαζε το TAGAN!!! Παλι θα αναψω!!! :devil: φωτιες :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Απρίλιος 25, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από K.Kκάρτα γραφικών την X800XT που τρώει τα άντερα της, :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
monographix Απρίλιος 12, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Παροτι ενα χρονο μετα ... Οσον αφορα οικονομια Ρευματος : http://img.hexus.net/v2/psu/taoyuan_34_2005/images/bench_idle.png (http://www.hexus.net/content/item.php?item=1359&page=22&search=PSU) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 12, 2006 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Οταν λετε το tagan είναι αθόρυβο στα ποσα dba παίζει ; εγω έχω το LCPower 550W και ειναι στα 19dbA. Απλα για να κανω μια συγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 12, 2006 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Kαι το hyper 580 modular 18db λένε αλλά εγώ μόνο αυτό ακούω και ας είμαι με αέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.