n1k3man Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Hello allεισηλθε το adsl in da house και επειδη το κολλημα με internet audio είναι μεγάλο ψάχνω για ένα όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο τροφοδοτικό σχετικά φτηνο και κυρίως με χαμηλή κατανάλωση μιας και το pc μένει ανοιχτό μερόνυχτα πια.. μην το μ@μισουμε το θέμα με ΔΕΗ.. [σκέφτομαι και τον πατέρα..]ps: δεν ασχολούμαι πια με o/c αλλά αν υπάρχουν δυνατότητες ρυθμισης δεν θα πειραζε κανεναν.. :whistling :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Πολυ καλο το Tagan 480-U01(τα νεωτερα εχουν βγαλει προβληματα).Αρκετα φτηνο,αθορυβο και ο δευτερος ανεμιστηρας λειτουργει μονο οταν ζεσταινεται(το λες απο αποψη οικονομιας που ειπες)Edit:Nομιζω οτι πρεπει να μεταφερθει στο αναλογο Thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 και εγω το Τagan αυτο εχω και μπορω να σε διαβαιβεωσω οτι ειναι παρα πολυ καλο και πανω απο ολα.........ΑΘΟΡΥΒΟ!!!την αγορα του τροφοδοτικου αυτου την εκανα γιατι εψαχνα παρα πολυ καιρο το θεμα αυτο!δηλαδη να ειναι αθορυβο!και πιστευω πως κανει δουλεια και ειναι πραγματικααθορυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Η κατανάλωση περισσότερο έχει να κάνει με το σύστημα τι τραβάει οχι με το psu. Αν έχεις Α64 ενεργοποίησε οπωσδήποτε το cool n quiet, ρίχνει αρκετά τη κατανάλωση. Για άλλες πλατφόρμες δε γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads και εγω το Τagan αυτο εχω και μπορω να σε διαβαιβεωσω οτι ειναι παρα πολυ καλο και πανω απο ολα.........ΑΘΟΡΥΒΟ!!! την αγορα του τροφοδοτικου αυτου την εκανα γιατι εψαχνα παρα πολυ καιρο το θεμα αυτο! δηλαδη να ειναι αθορυβο!και πιστευω πως κανει δουλεια και ειναι πραγματικα αθορυβο! σωστος Μπαμπη πολυ καλο τροφοδοτικο :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Και χιλιάρι τροφοδοτικό να βάλεις ,θα καίει όσο του λέει το μηχάνημα.Καλό ,αθόρυβο και οικονομικό δε συμβιβάζονται.Είχα ακούσει για το ΕΝΕΡΜΑΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 αφηστε τα ταγκαν με την λιγοτερη παρουσια σε διαρκεια χρονου και τις ελλατωματικες παρτιδες.τραβα παρε ενα enermax 475 noisetaker μεταχειρισμενο 70 ευρω αν δεν θες να δωσεις 100 για καινουριο......2χρονια εγγυηση εχουν και δεν εχουν μασησει τοσα χρονια οποιο μοντελο και αν δοκιμαστηκε ακομα και σε τρελες συνθηκες οβερκλοκιν.εχει νομιζω ενα σε αγγελια στο λαμπ.αλλα ψαξε και σε κανενα αλλο φορουμ αν πας σε κατι οικονομικο.αξιζει τα λεφτα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 greek ο άνθρωπος ΑΘΟΡΥΒΟ ζήτησε....και η λέξη noisetaker είναι πέρα για πέρα παραπλανητική.... [edit...] αφαιρώ αυτά που έγραψα προς το παρών, διότι έπεσε λογοκρισία... Επιφυλάσσομαι για αργότερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Από την στιγμή που λες για οικονομικό κοίτα και το 420 Chieftec στο πλαίσιο. Μια χαρά είναι. Mε 51 (20pins ) μέχρι 59 (24pins) παίρνεις κάτι νομίζω αρκετά ποιοτικό.Καλό είναι πάντως να λες και τι μηχάνημα έχεις ώστε να μπορούν οι άλλοι να σου προτείνουν το κατάλληλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Απρίλιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Snips ρε greek ο άνθρωπος ΑΘΟΡΥΒΟ ζήτησε....και η λέξη noisetaker είναι πέρα για πέρα παραπλανητική.... Έχω το 495 και μπορώ να διαβεβαιώσω πως ο θόρυβος που παράγει είναι ελάχιστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Τα μικρότερα tagan τι λένε?τα 330 και τα 380? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Ίσως θα μπορούσε κανείς να βάλει μαζί δύο hEC 300άρια.Είναι μάλλον απόλυτα αθόρυβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 23, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Καλό είναι πάντως να λες και τι μηχάνημα έχεις ώστε να μπορούν οι άλλοι να σου προτείνουν το κατάλληλο. Yanni το μηχάνημα μου είναι: AMD Athlon 64 3000+, Chaintech ZNF3-250GB PRO ZENITH με nForce 3 [ιουλιο θα αλλάξει με κομπίνα εγγυησης ], 512 DDR 400MHz, ATI Radeon 9550 (RV350), 2WDs [120sata-80ata], NEC DVD_RW ND-3500AG κλπ.. Κοιταξα τιμές για τις προτάσεις σας αλλα ρε γαμώτο μου φαίνεται κάπως 50-90 για τροφό.. για παραπάνω το αποκλείω. Μηπώς να ψαχτώ με software για μείωση RPMs? Αν τελικά το αποφασίσομεν θα πάω για Ταgan. To 420 τι διαφορες εχει με το 480 εκτός απο watt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 τσαμπα μου φαινεται μιλανε τοσα ποστ εδω μεσα.......τα μεν για το τι εστι ταγκαν τα δε για το τι εστι ενερμαξ............τροφοδοτικο και οθονη φιλε μου δεν αγοραζεις καθε μερα....σκεψου το.....@snips.......αδερφε εχω ακουσει ταγκαν και ενερμαξ διπλα διπλα σε σπιτι φιλου..........ακριβως τον ιδιο θορυβο(βασικα και τα 2 αψογα απο ησυχια)μπορει το ενερμαξ που ακουσες να ηταν φουλαρισμενο στους ανεμιστηρες απο τον ειδικο διακοπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Και εγώ είμαι για τροφοδοτικό απο εβδομάδα. Το Hec 425 θα πάει στον ξαδερφό (πολύ καλό αλλα σχετικά θορυβώδες).Στα 100 ε παίζω και είμαι αναμεσα σε tagan 480 και fortron 500ρι. (Εχω ακούσει πολά ασχημα για τις παρτιδες του tagan και το σκεφτομαι αλλά τα reviews το προσκυνάνε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 ( αλλά τα reviews το προσκυνάνε) E και?Εγώ προσωπικά με αυτά που έχω ακούσει αν μου χαρίζανε Tagan θα πήγαινε κατευθείαν για πώληση. Στο κουτί πάντως ΔΕΝ θα έμπαινε. Και από πότε ρε παιδιά την ξέρουμε αυτή την εταιρία για να της δείξουμε τέτοια εμπιστοσύνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από n1k3manΚοιταξα τιμές για τις προτάσεις σας αλλα ρε γαμώτο μου φαίνεται κάπως 50-90 για τροφό.. για παραπάνω το αποκλείω. 50 είναι πολλά? Και το 420 Chieftec το έχω και είναι αρκετά αθόρυβο με τον Α64 ( οι ανεμιστήρες γυρνάνε το πολύ μέχρι τις 1600 στροφές ). Και έχω και πολύ ποιο φορτωμένο σύστημα από το δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Για τα δικα σου κριτηρια θα κοιταγα και αυτο Click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 23, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 greek σε low ήταν το enermax. Το tagan όσο και να το έχω ζορίσει με ρεύματα στον AMD64bit 2800 aka 1800@2315+mhz με dfi nf3 χ800XT PE και σε full load, δεν το ακούω. Το enermax το ακούω από τα χαμηλά σε non-o/c cpu. Μπορεί κομμάτι με κομμάτι να διαφέρει τι να πώ. Μπορεί οι ανεμιστήρες του TAGAN να είναι ελαττωματικοί και να μην γυρνάνε όπως πρέπει και να κινδυνεύω να ανατιναχτώ και γώ μετά από εναν χρόνο συνεχούς λειτουργίας....:hi: Πάντως επέτρεψε μου, επειδή αυτό που με νοιάζει πρωτίστως στο PC μου λόγω dsl είναι ο θόρυβος (Και σε περιβάλλον μάλιστα που αν ακούσεις πουλάκι να "τιτιβίζει" λες ..."ρε γμτ τι φασαρία είναι αυτή;;;" ... ..και επειδή μάλιστα έχω κατηγορηθεί από μέλος του forum για βιονικό αυτί...(@skelos που είσαι βρε παιδί;;; ), να έχω την παραπάνω άποψη στην σύγκριση των δύο psu στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΜΟΝΟ....Για τους άλλους τομείς δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά σύγκριση αλλά νομίζω ότι ούτε ο n1k3man δίνει πολύ σημασία. (o/c κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 23, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:55] τσαμπα μου φαινεται μιλανε τοσα ποστ εδω μεσα.......τα μεν για το τι εστι ταγκαν τα δε για το τι εστι ενερμαξ............τροφοδοτικο και οθονη φιλε μου δεν αγοραζεις καθε μερα....σκεψου το.... greekfragma γι'αυτό άνοιξα το θέμα. για να το σκεφτούμε ομαδικώς [δεν είμαι μόνο εγώ που ψάχνομαι για τροφο απ'οτι διαβάζω] και στη συνέχεια ο καθένας με τα δικά του κριτηρια να επιλεξει.. τπτ δεν πάει τσαμπα για καποιον που δεν είναι κολλημένος και ακουει απόψεις αλλων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.