l2phile Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2019 Χαιρετώ την παρέα και περνάω αμέσως στο "πρόβλημα". Έχετε υπόψιν cloud υπηρεσία σαν το Google photos, στην οποία πετάς χύμα φωτογραφίες (με EXIF προφανώς) , στις κάνει indexing και μπορείς να μπεις να τις δεις κατά χρονολογική σειρά, να αναζητήσεις άτομα, μέρη, φαγητά ή να δεις τις φωτογραφίες πάνω στον χάρτη; (όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά) Αυτό το κάνει μια χαρά το Google photos, δεν σου σκίζει το δικό σου HW για την επεξεργασία, αλλά απ'όσο ξέρω κόβει ποιότητα + ...τα δίνεις όλα στην Google Επίσης το κάνει το Synology Moments....αλλά το DS118 , όταν κάνει indexing, κρεμάει εντελώς. Δεν μπορώ να κάνω καν access το Network drive. Λέω να δοκιμάσω το Piwigo (στημένο στο Synology) Έχετε παίξει με κάποιο άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 19, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 Για την ποιότητα που λες που κόβει το γούγλε, αν πληρώσεις για το χώρο που χρειάζεσαι για πλήρες μέγεθος φωτογραφίας, δεν κόβει. Δεν ξέρω πόσο κάνει το συνόλοτζι, 3 δολλάρια το μήνα κάνουν τα 200 γίγα, 36 το χρόνο. Συν τη σιγουριά ότι δεν κινδυνεύεις να σου σκάσει το τοπικό σύστημα αποθήκευσης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 19, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2019 Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά: α) Έχω ήδη cloud χώρο για backup που πληρώνω (pcloud - one time πληρωμή για 500gb) b) Google δεν θέλω με την καμία γ) Προσανατολίζομαι σε υλοποίηση στο σπίτι Το piwigo δεν φαίνεται άσχημο. Έχει και το feature με τον χάρτη, αν και στο trial δεν έπαιζε τόσο καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts