def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 παιδια θελω να ρωτησω το εξης, εχω παρατηρηση πολλες φορες οτι ο fx55 που εχω το santra lite 2005 μια τον αναγνωριζει σαν 2,61 και καποιες φορες σαν 2,5 που ωφειλετε αυτο εχει προβλημα ο επεξεργαστης,η συμβαινει κατι αλλo; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:10] παιδια θελω να ρωτησω το εξης, εχω παρατηρηση πολλες φορες οτι ο fx55 που εχω το santra lite 2005 μια τον αναγνωριζει σαν 2,61 και καποιες φορες σαν 2,5 που ωφειλετε αυτο εχει προβλημα ο επεξεργαστης,η συμβαινει κατι αλλo; Μήπως, λέω μήπως είναι ενεργοποιημένο κανένα COOL & Quiet ????? και δεν το πήρες χαμπάρι ? Οχι βέβαια ότι το SANDRA είναι και ΤΟ ποιό αξιόπιστο πρόγραμμα για τέτοιου είδους μετρήσεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μήπως, λέω μήπως είναι ενεργοποιημένο κανένα COOL & Quiet ????? και δεν το πήρες χαμπάρι ? Οχι βέβαια ότι το SANDRA είναι και ΤΟ ποιό αξιόπιστο πρόγραμμα για τέτοιου είδους μετρήσεις ... και γω αυτο νομιζα αλλα ειναι απενεργοπιοημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Καλύτερα να εμπιστευθείς κανένα CPUz ή το WCPUID Real time clock αντί των ενδείξεων της Σάντρας της γαλιάντρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Καλύτερα να εμπιστευθείς κανένα CPUz ή το WCPUID Real time clock αντί των ενδείξεων της Σάντρας της γαλιάντρας... στο CPUz μου το δειχνει κανονικα δλδ 2.61 ghz εγω ελεγα μηπως ειχε προβλημα ο επεξεργαστης και μου το εφτιαχνε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.