def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 παιδια θελω να ρωτησω το εξης, εχω παρατηρηση πολλες φορες οτι ο fx55 που εχω το santra lite 2005 μια τον αναγνωριζει σαν 2,61 και καποιες φορες σαν 2,5 που ωφειλετε αυτο εχει προβλημα ο επεξεργαστης,η συμβαινει κατι αλλo;
Dagalidis Απρίλιος 22, 2005 #2 Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:10] παιδια θελω να ρωτησω το εξης, εχω παρατηρηση πολλες φορες οτι ο fx55 που εχω το santra lite 2005 μια τον αναγνωριζει σαν 2,61 και καποιες φορες σαν 2,5 που ωφειλετε αυτο εχει προβλημα ο επεξεργαστης,η συμβαινει κατι αλλo; Μήπως, λέω μήπως είναι ενεργοποιημένο κανένα COOL & Quiet ????? και δεν το πήρες χαμπάρι ? Οχι βέβαια ότι το SANDRA είναι και ΤΟ ποιό αξιόπιστο πρόγραμμα για τέτοιου είδους μετρήσεις ...
def Απρίλιος 22, 2005 Author #3 Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μήπως, λέω μήπως είναι ενεργοποιημένο κανένα COOL & Quiet ????? και δεν το πήρες χαμπάρι ? Οχι βέβαια ότι το SANDRA είναι και ΤΟ ποιό αξιόπιστο πρόγραμμα για τέτοιου είδους μετρήσεις ... και γω αυτο νομιζα αλλα ειναι απενεργοπιοημενο
Chosen Απρίλιος 22, 2005 #4 Απρίλιος 22, 2005 Καλύτερα να εμπιστευθείς κανένα CPUz ή το WCPUID Real time clock αντί των ενδείξεων της Σάντρας της γαλιάντρας...
def Απρίλιος 22, 2005 Author #5 Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Καλύτερα να εμπιστευθείς κανένα CPUz ή το WCPUID Real time clock αντί των ενδείξεων της Σάντρας της γαλιάντρας... στο CPUz μου το δειχνει κανονικα δλδ 2.61 ghz εγω ελεγα μηπως ειχε προβλημα ο επεξεργαστης και μου το εφτιαχνε αυτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.