BASSstarlet Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2019 Μου έχει κολλήσει εδώ και καιρό η αγορά δεύτερης οθόνης, και μόνο αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ως εξής: Στην πρώτη, σερφάρισμα/gaming/τρέξιμο προγραμμάτων και στη δεύτερη, να παίζει κάποιο Player βίντεο/μουσική ή youtube. Γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 17, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2019 Ναι, γίνεται. Και παραπάνω μπορεί από δύο μπορεί να δεχτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Αύγουστος 17, 2019 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2019 Στα win 10 μπορείς να έχει παράλληλα desktops ("προβολή εργασιών") όπου για την χρήση που θες νομίζω πως είναι το πιο βολικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 17, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2019 (edited) Τα 7άρια έχω. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2019 από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Αύγουστος 18, 2019 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Desktop v2 τσέκαρε μήπως σε βολέψει για την δουλεία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 18, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Ναι, είναι και αυτό μια λύση, αλλά πάλι διακόπτεις αυτό που κάνεις, στο Desktop 1 για να πας στο Desktop 2 κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Αύγουστος 18, 2019 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Όπως και να έχει διακόπτεις αφού θα πρέπει να πάει το ποντίκι στην 2η οθόνη για να κάνεις ότι θες εκεί. Είτε σε φυσικό Monitor είτε σε virtual desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 18, 2019 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Τα virtual desktops βοηθούν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όπως η δεύτερη οθόνη. Εξάλλου με virtual και δύο οθόνες έχεις πολλαπλάσια των δύο οθονών - win/win . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 18, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Aν στη πρώτη οθόνη, παίζω ένα παιχνίδι, στην δεύτερη θα μπορώ να βλέπω desktop και να έχω Youtube ή Winamp κλπ, και να τα χειρίζομαι χωρίς να κάνω «ζημιά» στο παιχνίδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 18, 2019 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος BASSstarlet έγραψε: Aν στη πρώτη οθόνη, παίζω ένα παιχνίδι, στην δεύτερη θα μπορώ να βλέπω desktop και να έχω Youtube ή Winamp κλπ, και να τα χειρίζομαι χωρίς να κάνω «ζημιά» στο παιχνίδι; Εν γένει ναι, αλλά εξαρτάται και από το παιχνίδι. Συνήθως τα πιο πολλά παιχνίδια τρέχουν σε full screen, οπότε εάν επιλέξεις κάτι στην άλλη οθόνη, η πιο συχνή συμπεριφορά θα είναι να ελαχιστοποιηθεί η εικόνα του παιχνιδιού. Ο τρόπος που το αποφεύγεις αυτό είναι να τρέξεις το παιχνίδι windowed (βεβαίως μπορεί να πιάνει όλη την οθόνη - και σχεδόν όλα δίνουν την επιλογή borderless/full screen window) οπότε μπορείς να αλλάζεις μεταξύ του παιχνιδιού και των άλλων παραθύρων απρόσκοπτα, χωρίς να το χάνεις από μπροστά σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Αύγουστος 18, 2019 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 πριν 35 λεπτά, το μέλος BASSstarlet έγραψε: Aν στη πρώτη οθόνη, παίζω ένα παιχνίδι, στην δεύτερη θα μπορώ να βλέπω desktop και να έχω Youtube ή Winamp κλπ, και να τα χειρίζομαι χωρίς να κάνω «ζημιά» στο παιχνίδι; υπάρχει ένας τρόπος που εφαρμόζω εγώ για να αλλάζω τραγούδια στη δεύτερη οθόνη που έχω χωρίς να πειράζω το παιχνίδι που παίζω . Έχω πληκτρολόγιο με dedicated πλήκτρα για multimedia . Είναι ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις . Αλλά πρέπει να δεις εάν το winamp το υποστηρίζει . εγώ το κάνω στο foobar2000 και στο spotify. Παίζω και αλλάζω τραγούδια μόνο με τα πλήκτρα χωρίς να βγαίνω ή και σταματάω όταν αρχίζουν οι σοβαρές μπουνιές . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts