jax7480 Αύγουστος 17, 2019 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2019 Μετά τις ερωτήσεις σου πες πως δεν έχω απαντήσει ποτέ και αποχωρώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Αύγουστος 17, 2019 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Μετά τις ερωτήσεις σου πες πως δεν έχω απαντήσει ποτέ και αποχωρώ. Tι ειχαν δηλ. οι ερωτησεις μου και σε εκαναν να αποχωρησεις? Καλη η θεωρια, όταν ομως φτασουμε επι τον τυπον των υλων σαλπιζουμε ατακτη υποχωρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2019 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Έτσι ακριβώς. Με κατάλαβες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Αύγουστος 18, 2019 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Δε χρειαζεται να εχεις ιδιαιτερη αντιληψη για να καταλαβεις κατι τοσο φανερο. Οποιος ξερει απανταει, οποιος δε ξερει μενει στη θεωρια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 18, 2019 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2019 Εκ του αποτελέσματος, ίσως θα έπρεπε να κορνιζώσουμε αυτό το θέμα ως παράδειγμα προς αποφυγή. Όποιος αναζητά λύση σε ένα πρόβλημά του θα πρέπει να έχει κατά νου ότι τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ αφιερώνουν άμισθα τον χρόνο τους για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν. Είναι προφανές ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται με ευπρέπεια, ακόμη κι αν οι συμβουλές τους είναι άστοχες ή ανεπαρκείς. Σε αυτό το θέμα είδα ακόμη και εύστοχες συμβουλές να απαντώνται με ειρωνείες. Κρίμα που ο ερωτών ακολούθησε αυτόν τον δρόμο και κρίμα που κανείς δεν υπέβαλε νωρίτερα μια αναφορά για να το προλάβουμε πριν εκτροχιαστεί. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts