Jump to content

Recommended Posts

FF7 Rebirth το εχω παρει συλλεκτικο στο ps5, δεν εχω βρει χρονο ακομα.

KCD 2 αν συνεχισει στο ιδιο υφος με το προηγουμενο θα ειναι ενα πολυ δυνατο μεσσαιονικο sim. Εχει προσφορα στα 10 ευρω το φουλ edition στο ps αλλα ειδα οτι ειναι κλειδομενο στα 30...

Avowed δειχνει πολυ ενδιαφερον. Ελπιζω να υπαρχει καποιο soundtrack να το συνοδευει. (Θα εξηγηθω παρακατω).

MHW αδιαφορο.

Borderlands 4... μακαρι να μην τα κανουν μανταρα στο writing παλι.

The outer worlds 2. Τελειωσα το πρωτο λιγο μετα τις γιορτες. Ενω το παιχνιδι ειναι καλο, νομιζεις οτι παιζεις fallout με διαφορετικο skin, σου αφηνει μια εντυπωση σαν να τρεχεις στον αεροδιαδρομο αλλα να μην απογειωνεσαι ποτε. Τελικα αυτο που φταιει ειναι το soundtrack. Δεν υπαρχει. Το αντιθετο απο το skyrim. Ελπιζω να μην παρει η μπαλα και το Avowed.

Vampire Bloodlines 2. Μακαρι ολα τα μακαρι του κοσμου.

Για ολα τα υπολοιπα θα δουμε τι και πως.

• Like 1

Ειναι που κατα τα αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο, ουτε οτι συνδεονται αυτα μεταξυ τους και τα βγαζουμε ολα απο το μυαλο μας.

1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ειναι που κατα τα αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο, ουτε οτι συνδεονται αυτα μεταξυ τους και τα βγαζουμε ολα απο το μυαλο μας.

Όπως λέει και στο ίδιο το άρθρο:

Do you think forced DEI is a huge problem in games, or is it being blown up too much? ;)

24 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Όπως λέει και στο ίδιο το άρθρο:

Do you think forced DEI is a huge problem in games, or is it being blown up too much? ;)

Το θεμα μου ειναι οτι υπαρχει και δημιουργει προβλημα.

Επισης, αυτο που λες ειναι ερωτηση στο κοινο που διαβαζει το αρθρο. Και αν με ρωτας εμενα, ναι ειναι προβλημα. Δεν μπορει να προσλαμβανεις καποιον για δουλεια βαση των προσωπικων του προτιμησεων, σε οτι θεμα και αν μιλαμε.

Arrowhead Studios’ CCO, Johan Pilestedt, spoke out against forcing DEI into games. He explained that ‘if it doesn’t add to the game experience, it detracts’, suggesting that titles with forced DEI aren’t ‘good games’.

Ryan Hill, took an authoritative tone, clearly stating that the company won’t integrate ‘any social or political agencies into these experiences’ because it’s just too risky.

Hill recognised that ‘shoehorning’ DEI into games to tick a box or fulfil an agenda can do more harm than good

• Agree 2
33 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Το θεμα μου ειναι οτι υπαρχει και δημιουργει προβλημα.

Επισης, αυτο που λες ειναι ερωτηση στο κοινο που διαβαζει το αρθρο. Και αν με ρωτας εμενα, ναι ειναι προβλημα. Δεν μπορει να προσλαμβανεις καποιον για δουλεια βαση των προσωπικων του προτιμησεων, σε οτι θεμα και αν μιλαμε.

Arrowhead Studios’ CCO, Johan Pilestedt, spoke out against forcing DEI into games. He explained that ‘if it doesn’t add to the game experience, it detracts’, suggesting that titles with forced DEI aren’t ‘good games’.

Ryan Hill, took an authoritative tone, clearly stating that the company won’t integrate ‘any social or political agencies into these experiences’ because it’s just too risky.

Hill recognised that ‘shoehorning’ DEI into games to tick a box or fulfil an agenda can do more harm than good

Δεν κατάλαβα γιατί έκανες την παράθεση, εγώ το διάβασα, εσύ δεν είμαι σίγουρος ;)

Τη δική μου γνώμη την έχω ξαναπεί (it is being blown up too much), και επίσης η ερώτηση δεν ήταν εάν θα προσλαμβάνουν κάποιον βάσει "προτιμήσεων", αλλά εάν το παιχνίδι περιέχει κοινωνικό ή πολιτικό μήνυμα (έμφαση δική μου).

Οι περίεργες... προτιμήσεις, βγαίνουν και στη δουλειά. Είτε από αυτούς που τις έχουν, είτε από αυτούς που είναι τόσο πολύ ερωτευμένοι μαζί τους, που όλα τους φαίνονται φυσιολογικά κλπ. Και φυσικά οι υπερβολές στην άμεση ή έμμεση υπεράσπιση όλων αυτών των φαινομένων ως δήθεν ανύπαρκτων ή δήθεν μικρότερης έκτασης κλπ, καταφέρνουν μόνο να σπρώχνουν ακόμα και τους αδιάφορους και κουλ με το θέμα ανθρώπους, προς όλο και λιγότερο θετική στάση απέναντί τους όταν συνειδητοποιούν τα μεγέθη των υπερβολών.

Έλα μωρέ, τι έγινε που όλο και περισσότερα παιχνίδια και ταινίες κοντεύουν να θυμίζουν ό,τι να 'ναι, αφου το BG3 είναι παιχνιδάρα και κανείς δεν σε αναγκάζει να τα προτιμήσεις. Και κάπως έτσι καταλήγουμε να φταίνε μόνο όσοι επισημαίνουν το πρόβλημα γιατί είναι κακά παιδιά και υπερβάλλουν ή ακόμα χειρότερα, επινοούν δήθεν ανύπαρκτα προβλήματα.

4 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

αλλά εάν το παιχνίδι περιέχει κοινωνικό ή πολιτικό μήνυμα (έμφαση δική μου).

Το οποιο περναει εκει μεσα μεσω των DEI προσληψεων, που και αυτα γινονται για να τικαριστουν κουτακια. Το ενα φερνει το αλλο.

• Agree 1
43 minutes ago, Γιάννης_84 said:

αφου το BG3 είναι παιχνιδάρα

Αποκλείεται. Αφού είναι τίγκα στο LGBTQ+ και ό,τι έχει να κάνει με αυτό σίγουρα υποκρύπτει κάποια πολιτική ατζέντα. Δεν ξέρω ποια, όπως δεν ξέρουν ακριβώς κι αυτοί που διαμαρτύρονται, αλλά σίγουρα κάποια. Αποκλείεται να είναι απλά ένα καλό παιχνίδι που έχει χώρο για όλες τις προτιμήσεις.

Το "forced DEI" αφορά μια ισχνή μειοψηφία παιχνιδιών από αυτά που θα ήταν κακά έτσι κι αλλιώς, εφόσον έχουν forced οτιδήποτε.

Όσοι νομίζουν ότι ένα παιχνίδι που σου επιτρέπει να είσαι τοιούτος προσβάλλει την υπόστασή τους έχουν σοβαρότερα προβλήματα από την ύπαρξη του παιχνιδιού.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά σε ένα αντίστοιχο θέμα κάποιος:

I am a straight man. My characters are not.

• My female Half Orc Barbarian Tav romanced Lae’zel and Lae’zel only.

• My Male Drow DUrge Ranger is a whore. He had a date with Shadowheart, slept with Minthara (assaulted the Grove), then was Astarion’s bottom.

• My Lae’zel Origin, as a true Gith, had fun in the sheets with Astarion and Gale but in the end her love is Shadowheart so she broke up with the other two and is romancing her.

It’s a game. You can be straight IRL and have gay/bisexual characters in the game.

Η γκρίνια πάντως προέρχεται κι από κάτι τύπους που ψάχνουν, μεταξύ άλλων 'deblacker' mods. Δεν είναι ακριβώς η παρέα που θα αποζητούσα.

• Haha 1

Deblacker mods; Τι άλλο θα ακούσουμε; Ο @fatalara ψάχνει τέτοια mods; Αμφιβάλλω. Εγώ δεν είχα καν ξανασυναντήσει τον όρο. Αυτοί που διαμαρτύρονται δεν ξέρουν τίποτα μωρέ, όλα από το μυαλό τους τα βγάζουν χωρίς λόγο.

(edited)
3 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

Το "forced DEI" αφορά μια ισχνή μειοψηφία παιχνιδιών από αυτά που θα ήταν κακά έτσι κι αλλιώς, εφόσον έχουν forced οτιδήποτε.

Ισχνη μειοψηφια ολοκληρες εταιριες με ΑΑΑ ip’s? Ειπαμε να εθελοτυφλεις αλλα οχι και ετσι. Προφανως θα ηταν κακα ετσι και αλλιως, αφου εχουν φτιαχτει απο ατομα που εχουν προσληφθει για αλλους λογους. Παρε για παραδειγμα το dragon age. Ενα τεχνικα αρτιο παιχνιδι, ενα πολυ ωραιο οπτικο αποτελεσμα, αν και διαφορετικο απο τα προηγουμενα και παρολα αυτα καποιοι τα εκαναν μανταρα. Ολοι ξερουμε ποιοι. Θα μου πεις, αν δεν ηταν DEI δεν θα γινοταν; 50-50, παντως οι συγκεκριμενη κατηγορια οτι εχει αγγιξει το εχει χαλασει 100%.

Το quote που εχεις κανει δεν εχει σχεση με το προβλημα. Εκτος και απαντας αλλου.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Agree 3
9 hours ago, fatalara said:

Το quote που εχεις κανει δεν εχει σχεση με το προβλημα. Εκτος και απαντας αλλου.

Αυτό είναι το μόνο που έχει σχέση. Το αρχικό άρθρο αναφέρεται αμιγώς στο περιεχόμενο.

While some videogames have recently taken the opportunity to embed social or political agendas within their experiences, it is clear that many players do not appreciate this, and as a result, we have seen a number of high profile releases underperforming commercially during the last year alone.

Our games will always be developed to maximise player enjoyment and commercial success, and as such, we will not be integrating any social or political agencies into these experiences going forward having observed the high risk this can present.

Όχι στα 1-2 στούντιο που νόμισαν ότι βγάζοντας μια κοπελίτσα με ροζ μαλλί και ασαφή σεξουαλικό προσανατολισμό στα πρόμο θα μαζέψουν φίλους.

Μ' αρέσει όμως ο Ψόφιος, που πέταξε τη μολότοφ και πήρε ποπ-κορν. 🤣

• Haha 1
32 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Μ' αρέσει όμως ο Ψόφιος, που πέταξε τη μολότοφ και πήρε ποπ-κορν. 

Disturb Wake Up GIF

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου, η οποία κοιτούσε την Αλεξίου, η οποία μάλωνε με την Παπαπέτρου, η οποία κοιτούσε την Παπασταύρου. Καταλάβατε, κύριε καθηγητά μου;

• Haha 2
54 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Αυτό είναι το μόνο που έχει σχέση. Το αρχικό άρθρο αναφέρεται αμιγώς στο περιεχόμενο

Οχι και το παραδειγμα που εδειξες δειχνει ακριβως αυτο. 
Το προβλημα του κοσμου δεν ειναι στο περιεχομενο, ο καθενας κανει οτι οργια του κατεβει οποτε οσο περισσοτερες επιλογες τοσο το καλυτερο. Το θεμα χαλαει στις εταιριες που προσλαμβανουν και καλα ατομα για να φτιαξουν αυτο το περιεχομενο. 
Οταν λοιπον ακους μια εταιρια να λεει οτι εγω δεν το ξανακανω, δεν χρειαζεται να προσλαβει και τους αντιστοιχους “ειδικους”. Εχεις μια πιθανοτητα το παιχνιδι να σωθει.

1 ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε:

Όχι στα 1-2 στούντιο που νόμισαν ότι βγάζοντας μια κοπελίτσα με ροζ μαλλί και ασαφή σεξουαλικό προσανατολισμό στα πρόμο θα μαζέψουν φίλους

Αυτο τους ειπε η sweet baby να κανουν αυτο εκαναν. Τους πηραν και κατι 10αδες εκατομμυρια και γεια σας.

• Like 1
(edited)

Δεν ξέρω πως μας αλλάξανε την κοινωνία μας έτσι ώστε να μας προκαλεί έκπληξη ότι το fb θα προσλαμβάνει με κριτήριο τις ικανότητες και όχι το χρώμα/φύλο/προτιμήσεις.

Το ίδιο αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, από gaming και cinema μέχρι λογιστήρια και εργοστάσια.

Έγινε επεξεργασία από hurin
  • Like 1

Ο ένας δεν ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο, αλλά για το ποιον προσλαμβάνουν.

Ο άλλος παραπονιέται για το πώς μας αλλάξανε την κοινωνία...

Μήπως δεν έρχεστε στο δάσος για κυνήγι; 🤔