Jump to content



PC Gaming (Συζήτηση)


DEADLAZARUS

Recommended Posts

Bullshit ragebait.

 

Μόλις ανακοινώθηκε και ο χάκερ γνωστός ως 4chan έχει ήδη άποψη για τη στόχευση του παιχνιδιού, όταν η ίδια η εταιρεία δεν ξέρει καν αν θα είναι ξανά ίδιου ύφους survival horror.

 

Σε μια βιομηχανία με τόσα προβλήματα, δε χρειαζόμαστε επιπλέον "άρθρα" που προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδήσεις από ένα ποστ στο reddit, που αντλεί στοιχεία από ένα greentext στο 4chan, που τα έχει μόλις βγάλει κάποιος από τον πισινό του.

 

Ξέρω ότι η ανάρτηση και τα σχόλια εδώ είναι καλοπροαίρετα, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον τύπο που συνέταξε το "άρθρο". Μηδέν πληροφορίες, μπόλικες εικασίες και ελπίδες για πολλά τσατισμένα κλικ.

 

Πάντως, θυμίζω ότι την επίσημη ανακοίνωση για το sequel την έκανε ο Al Hope, creative director του πρώτου παιχνιδιού. Και η απλή ερμηνεία είναι ότι εκμεταλεύεται την κυκλοφορία του Romulus και τη 10η επέτειο του πρώτου παιχνιδιού, για λίγη περισσότερη δημοσιότητα.

 

Παρεμπιπτόντως, ακόμη κι αν το 10% ήταν ακριβές, το περίεργο θα ήταν αν, 10 χρόνια μετά, ένα στούντιο με τόσους διαφορετικούς τίτλους στο μεσοαδιάστημα κατάφερνε να τοποθετήσει στο νέο πρότζεκτ την πλειονότητα του παλαιού προσωπικού.

Έγινε επεξεργασία από acct
a few words
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.