Jump to content



PC Gaming (Συζήτηση)


DEADLAZARUS

Recommended Posts

Τι ερμηνευεις διαφορετικα; 
Τα πραγματα ειναι απλα. Καποιοι περιεργοι τυποι, που δεν εχουν καμμια  απολυτως ικανοτητα, εκμεταλλευονται την lgbtq κοινοτητα (και καλα ενδιαφερονται να σπρωξουν την αντζεντα) για να βαλουν πεντα φραγκα στην τσεπη τους μπας και σταματησει να μυριζει το στομα τους απο την πεινα. 
Δεν εχουν καμμια ικανοτητα σε τιποτα και παιρνουν στο λαιμο τους κοσμο. 
Δεν ειναι τυχαιο που πισω απο την οποια πατατα εχει κυκλοφορησει σε παιχνιδια ταινιες και σειρες βρισκονται οι ιδιοι και οι ιδιοι. Ανυπαρκτα σεναρια και ιστοριες, διαλογοι για γελια και χωρις κανενα νοημα και ενα σωρο τεχνικα προβληματα που δεν λυνονται ποτε. 
Εν το μεταξυ, τα λενε και μονοι τους και μετα τρεχουν να μαζεψουν τα ασυμμαζευτα. 
Μην ψαχνεις τροπο να μειωσεις το κυρος οσων τα λενε αυτα. Ασχετα αν μερικοι ειναι γραφικοι. Ολος ο κοσμος που ασχολειτε με games και σινεμα ξερει παρα πολυ καλα τι γινεται. Απο γραφικους youtubers μεχρι σοβαρους επαγγελματιες streamers σε ολα τα ειδη παιχνιδιων. Σπανια θα τους ακουσεις βεβαια να ασχολουνται οι δευτεροι αλλα και αυτοι το ιδιο θα πουν.

Το halo infinite επιασε πατο. Στο multiplayer περιμεναμε το content που δεν ηρθε ποτε γιατι ο υπευθυνος μισει τα οπλα και το να δουλευει για το halo και ζητω ο lgbtq ακτιβισμος. Πατο τα παιχνιδια, 2000 κοσμος στο δρομο απο την μικρομαλακη.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ποιο κύρος να μειώσω ρε συ, εσύ δηλαδή θα έβλεπες αυτό το κανάλι και θα έλεγες "αυτός φαίνεται σοβαρός άνθρωπος, θα κάτσω να δω μισή ώρα βίντεο";

Εάν δεν το ανέβαζες, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω ούτε απ' έξω, και επέμεινα πολύ για να μην το κλείσω, ώστε να είμαι όσο μπορώ δίκαιος.

Ο τύπος είναι click-baiter και mastur-ba[i]ter για να μην τον αποκαλέσω με το Ελληνικό ισοδύναμο. Δεν μπορείς από την μία να γκρινιάζεις για την ποιότητα του περιεχομένου που παράγεται και στην ίδια ανάσα να παραθέτεις ως τεκμήριο... αυτό. Πώς να το κάνουμε, είναι αντικειμενικά χειρότερο κι από το Halo Infinite, που "έπιασε πάτο".

 

Πάντα έπαιρνα επιλεγμένα παιχνίδια και έβλεπα επιλεγμένες ταινίες. Πάντα υπήρχε πλεόνασμα υλικού να παίξω και να δω, και αυτό δεν έχει αλλάξει. Βγαίνουν καλά, λιγότερο καλά και κακά.  Τα πρώτα ήδη φτάνουν και περισσεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν θα σκάσω για αυτά που δεν μου ταιριάζουν. Η βιομηχανία έχει πολλά και μεγάλα προβλήματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα την "ατζέντα" κοινωνικής ευαισθησίας στην κορυφή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όταν κάποιος επηρεάζεται περισσότερο από το ποιος λέει κάτι ή πως το λέει, από το τι τελικά λέει κι αν αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα ή έστω αλήθεια με δόση υπερβολής, θα είναι από τους τελευταίους που θα πάρουν είδηση τι ισχύει στην πραγματικότητα και από τους τελευταίους που θα το παραδεχτούν.

 

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Και ισχύει και για την περίπτωση του γυμνού βασιλιά, αλλά και για πολλές άλλες πιο καθημερινές περιπτώσεις. Τώρα το να προσπαθούν παράλληλα και να επωφεληθούν/κονομήσουν κάποιοι με clickbait ή άλλους τρόπους, είναι κι αυτό μέσα στη ζωή. Δεν καθορίζεται όμως από αυτό το τι ισχύει και τι όχι.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84
Link to comment
Share on other sites

Για να είμαστε σαφείς, το πρόβλημα είναι ότι λέει μ@λ@κίες, από αυτό παίρνει την ιδιότητα.

Το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του, μπορώ να το υποθέσω, αλλά δεν με απασχολεί (inclusion είπαμε ;)). 

Πάμε παρακάτω, λοιπόν.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Γιάννης_84 said:

Όταν κάποιος επηρεάζεται περισσότερο από το ποιος λέει κάτι ή πως το λέει, από το τι τελικά λέει κι αν αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα ή έστω αλήθεια με δόση υπερβολής, θα είναι από τους τελευταίους που θα πάρουν είδηση τι ισχύει στην πραγματικότητα και από τους τελευταίους που θα το παραδεχτούν.

 

Όταν κάποιος κοιτά τον κόσμο με την εδραιωμένη αντίληψη ότι υπάρχει μια υποχθόνια συνωμοσία, είναι βέβαιο ότι παντού θα βλέπει ψήγματα πληροφορίας που τον επιβεβαιώνουν. Γι αυτό τα παιδιά και οι τρελοί δεν είναι καλοί σύμβουλοι, αν προσπαθείς έντιμα να ερμηνεύσεις την πραγματικότητα.

 

Είναι ανθρώπινο να αναζητάς και να ερμηνεύεις τις πληροφορίες με τρόπο που επιβεβαιώνει τις αξίες και τις αντιλήψεις σου. Ειδικά για ζητήματα που σου προκαλούν συναισθηματική φόρτιση ή τα θεωρείς κομβικά για τον αυτοπροσδιορισμό σου (γι αυτό και οι 'baiters' εργαλειοποιούν το συναίσθημα).

 

Επίσης είναι λάθος. 🤷‍♂️

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

58 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

το πρόβλημα είναι ότι λέει μ@λ@κίες

Οι οποιες ειναι ποιες? Τι απο αυτα δεν εχει γινει?

 

55 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Όταν κάποιος κοιτά τον κόσμο με την εδραιωμένη αντίληψη ότι υπάρχει μια υποχθόνια συνωμοσία

Συνομοσια δεν ξερω αν ειναι, το οτι υπαρχουν εταιριες ομως που τις πληρωνεις για να σου κανουν πολιτικα ορθο το προιον σου και τελικα καταληγεις σε ενα προιον που δεν αρεσει σε κανενα γιατι ειναι κακο ειναι γεγονος.

 

55 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

είναι βέβαιο ότι παντού θα βλέπει ψήγματα πληροφορίας που τον επιβεβαιώνουν

Ψηγματα πληροφοριας ολα τα παραπανω προιοντα?

 

 

Αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν απαντατε σε τιποτα απο αυτα που λεγονται. Τα οποια ειναι ολα γεγονοτα και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε στα προιοντα.

Παραβλεπετε το τι λενε οι ιδιοι η συντελεστες των προιοντων, τα αφεντικα τους και παει λεγοντας.

CEO της Lucas Arts λεει οτι πρεπει να σπασει το ''κατεστημενο'', κατω οι λευκοι αντρες πανω οι γυναικες κλπ. Δικες της δηλωσεις, οχι παραληρημα youtuber. Τα αποτελεσματα σε ταινιες και σειρες τα βλεπουμε. Μαλλον ειναι ψηγματα πληροφοριων που τα βγαζουμε εμεις απο το μυαλο μας για να αυτοπροσδιοριστουμε...

 

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Αν και με κάλυψε κατά πολύ ο @fatalara, να προσθέσω πως το πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα της συνωμοσιολογίας έχει κουράσει και μπαγιατέψει. Όταν υπάρχουν φανεροί ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς με δημόσιες και πολλαπλώς εκπεφρασμένες στοχεύσεις, δεν μπορούμε να μιλάμε για συνωμοσίες και συνωμοσιολογία.

 

Και όπως σε κάθε τι ακραίο (π.χ. οι ΑΒΔΕΖΗΘ+ παράφρονες) που κερδίζει mainstream έδαφος και ανοχή/《αποδοχή》, θα πρέπει να μας προβληματίζει όχι μόνο το ίδιο το ακραίο και τα τωρινά προβλήματα που προκαλεί, αλλά και η μελλοντική υπερδιόρθωση που μοιραία θα προκαλέσει, η οποία δυστυχώς θα είναι κι αυτή πιθανότατα γεμάτη ακρότητες.

 

Δηλαδή μη μας προπαγανδίζετε ύπουλα τη λόξα σας από τις ταινίες και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μέχρι τα βρεφικά βιβλία και τα νηπιαγωγεία, για να μην γίνουν mainstream αύριο οι της άλλης όχθης εξίσου τρελοί που θα σας πετάνε από ταράτσες.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84
Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, fatalara said:

CEO της Lucas Arts λεει οτι πρεπει να σπασει το ''κατεστημενο'', κατω οι λευκοι αντρες πανω οι γυναικες κλπ. Δικες της δηλωσεις, οχι παραληρημα youtuber.

 

Ξεκινάω από αυτό, γιατί έχει τόσα λάθη, είναι χαρακτηριστικό του 'κι εσύ κι ο γρύλλος σου' που κάνετε.

 

Εννοείς την Πρόεδρο (όχι CEO, έχει σοβαρή διαφορά) της Lucasflim (όχι Lucasarts), Kathleen Kennedy; Που έχει αναλάβει το 2012 και ήταν επικεφαλής όταν φτιάχτηκαν ταινίες όπως το Rogue One (2016) και σειρές όπως το Mandalorian (2019), το Andor (2022), το Ahsoka (2023);

 

Την ίδια που ήταν βοηθός παραγωγού, παραγωγός ή εκτελεστική παραγωγός σε ταινίες όπως Gremlins, ET the Extra-Terrestrial, Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Last Crusade;

 

Άμα είναι να της χρεώνεις τα σκουπίδια, πίστωσέ της και τις επιτυχίες. Ο καλύτερος τρόπος να δείξεις στις εταιρείες την άποψή σου είναι να βλέπεις τις καλές παραγωγές τους και να αγνοείς τον συρφετό. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις συνωμοσίες πίσω από τις αποτυχίες.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ετσι οπως ξεκινησες νομιζα οτι επιτελους θα διαβασω κατι σωστο. Απογοητευτηκα.

 

3 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

Εννοείς την Πρόεδρο (όχι CEO, έχει σοβαρή διαφορά) της Lucasflim (όχι Lucasarts), Kathleen Kennedy;

Ναι και? Στην ουσια θα απαντησεις η για μια ακομα φορα θα αρκεστεις στο λες πραγματα πλαγειως για να πας την κουβεντα αλλου?

 

3 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

Που έχει αναλάβει το 2012 και ήταν επικεφαλής όταν φτιάχτηκαν ταινίες όπως το Rogue One (2016) και σειρές όπως το Mandalorian (2019), το Andor (2022), το Ahsoka (2023);

Που εχει φτιαξει την καινουργια τριλογια, ολα τα origin που πηγαν απατο + σειρες και κινουμενα που επαθαν το ιδιο.

 

3 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

Την ίδια που ήταν βοηθός παραγωγού, παραγωγός ή εκτελεστική παραγωγός σε ταινίες όπως Gremlins, ET the Extra-Terrestrial, Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Last Crusade;

Σε μια εποχη που εβαζες τα σωστα ατομα να σου φτιαξουν αυτο που ηθελες. Χωρις να ασχολεισαι με το ποιος ειναι αυτος η αυτη.

Τωρα, εχεις καποιους απατεωνες που στο ονομα ενος ανυπαρτκου ''μοντερνου κοινου'' σου φτιαχνουν την μια πατατα μετα την αλλη. Προφανως, υπαρχουν και καλα πραγματα οπου δεν εχουν ανακατευτει αυτοι η τουλαχιστον δεν εχουν τοσο μεγαλη επιρροη, αλλα στο 90% οπου ειναι ανακατεμενοι μιλαμε για αποτυχια.

 

Και το ερωτημα ειναι.

Για ποιον λογο, μετα απο τοσες αποτυχιες συνεχιζουν να δινουν δουλεια σε αυτους τους απατεωνες.

Για ποιο λογο, συνεχιζουν να πληρωνουν καποιους που τους εχουν προσλαβει για να γινουν αρεστοι σε ομαδα ανθρωπων, δημιουργοντας ''προβλημα'' με κυριο ογκο των πελατων τους. Ακομα και ο τροπος που το κανουν και απαντουν μειωνει αυτους που θελουν και καλα να απευθυνθουν.

Και λεω τωρα. Καμερα σε εμενα.

Μηπως, ολο αυτο βοηθαει στο αφηγημα οτι προιοντα σαν το Concord κοστιζουν 400 εκατομμυρια δολαρια (καποιοι λενε για 600-700) ετσι ωστε το ps5 pro να φτασει να πωλειται 950? Μηπως, δικαιολογηθει η τιμη των 90 -100 ευρω που θα ερθει σιγουρα τα επομενα χρονια η οι αυξησεις σε game pass, netflix και λοιπες πλατφορμες?

Περαν του Like απο τον Minast στο αντιστοιχο βιντεο που εβαλα δεν πηρα απαντηση.

 

 

 

 

 

Έγινε επεξεργασία από fatalara
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, fatalara said:

Για ποιον λογο, μετα απο τοσες αποτυχιες συνεχιζουν να δινουν δουλεια σε αυτους τους απατεωνες.

 

 

Παρατηρώ πως αρκετά συχνά άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα εντελώς λανθασμένα και έχουν εντελώς στρεβλή εικόνα. 

Και οι άνθρωποι που είναι λίγο πιο κάτω ενώ θα μπορούσαν να τους δώσουν την σωστή εικόνα δεν το διακινδυνεύουνε γιατί αν γίνουν μη αρεστοί μπορεί να την πουλέψουν απ τη θεσούλα. Επομένως ενισχύουν την στρεβλή εικόνα. Και αυτό φτάνει μέχρι το κατώτερο μανατζαριό και συμβαίνει όχι μόνο στο software, που συμβαίνει, αλλά και σε χώρες και διακρατικούς οργανισμούς και οδηγούν σε καταστάσεις όπως αυτές που ζούμε. Αχρηστοι άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, αβουλοι άνθρωποι στις παρακάτω θέσεις.

Όλοι μαζι λίγη επαφή με την πραγματικότητα.

 

Link to comment
Share on other sites

32 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ετσι οπως ξεκινησες νομιζα οτι επιτελους θα διαβασω κατι σωστο. Απογοητευτηκα.

 

Ναι και? Στην ουσια θα απαντησεις η για μια ακομα φορα θα αρκεστεις στο λες πραγματα πλαγειως για να πας την κουβεντα αλλου?

 

Που εχει φτιαξει την καινουργια τριλογια, ολα τα origin που πηγαν απατο + σειρες και κινουμενα που επαθαν το ιδιο.

 

Σε μια εποχη που εβαζες τα σωστα ατομα να σου φτιαξουν αυτο που ηθελες. Χωρις να ασχολεισαι με το ποιος ειναι αυτος η αυτη.

Τωρα, εχεις καποιους απατεωνες που στο ονομα ενος ανυπαρτκου ''μοντερνου κοινου'' σου φτιαχνουν την μια πατατα μετα την αλλη. Προφανως, υπαρχουν και καλα πραγματα οπου δεν εχουν ανακατευτει αυτοι η τουλαχιστον δεν εχουν τοσο μεγαλη επιρροη, αλλα στο 90% οπου ειναι ανακατεμενοι μιλαμε για αποτυχια.

 

Και το ερωτημα ειναι.

Για ποιον λογο, μετα απο τοσες αποτυχιες συνεχιζουν να δινουν δουλεια σε αυτους τους απατεωνες.

Για ποιο λογο, συνεχιζουν να πληρωνουν καποιους που τους εχουν προσλαβει για να γινουν αρεστοι σε ομαδα ανθρωπων, δημιουργοντας ''προβλημα'' με κυριο ογκο των πελατων τους. Ακομα και ο τροπος που το κανουν και απαντουν μειωνει αυτους που θελουν και καλα να απευθυνθουν.

Και λεω τωρα. Καμερα σε εμενα.

Μηπως, ολο αυτο βοηθαει στο αφηγημα οτι προιοντα σαν το Concord κοστιζουν 400 εκατομμυρια δολαρια (καποιοι λενε για 600-700) ετσι ωστε το ps5 pro να φτασει να πωλειται 950? Μηπως, δικαιολογηθει η τιμη των 90 -100 ευρω που θα ερθει σιγουρα τα επομενα χρονια η οι αυξησεις σε game pass, netflix και λοιπες πλατφορμες?

Περαν του Like απο τον Minast στο αντιστοιχο βιντεο που εβαλα δεν πηρα απαντηση.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον αλγόριθμο ενώνεις τις κουκκίδες για να φτάνεις πάντα στο συμπέρασμα που επιβεβαιώνει την άποψή σου.

Έκανε κακές ταινίες; Αναμενόμενο. Έκανε καλές ταινίες; Μάλλον δεν είχε επιρροή.

Κάτι τέτοια έλεγε και το παλικάρι που παρέθεσες πριν, για κάθε ένα αντικειμενικό γεγονός είχε τρεις αναπόδεικτες εικασίες στην ίδια πρόταση. Το να πιστεύεις κάτι, δεν το κάνει πραγματικό, και τo βάρος των receipts (που επικαλούταν και ο προαναφερθείς) δεν είναι αμελητέο.

 

Δεν φείδομαι να βάλω like σε κάτι που έχει απήχηση σε εμένα, αν και δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι. Εάν μιλάς για τα review του Space Marine, ήταν αξιοπρεπή και τα βίντεο και το παιχνίδι. Πάντως σε άλλο βίντεο θυμάμαι να βλέπω και έναν που προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει ότι το Space Marine είναι "woke"... Εντάξει, κάπου έχουμε χάσει το μέτρο.

Link to comment
Share on other sites

38 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον αλγόριθμο ενώνεις τις κουκκίδες για να φτάνεις πάντα στο συμπέρασμα που επιβεβαιώνει την άποψή σου.

Έκανε κακές ταινίες; Αναμενόμενο. Έκανε καλές ταινίες; Μάλλον δεν είχε επιρροή.

Δεν το λεω εγω, τα credits το γραφουν και οι σελιδες τους. Σε αυτον τον τιτλο καναμε αυτο, στο αλλον καναμε το αλλο. Αναλλογα με το ποσο και σε τι εχουν ασχοληθει βγαινει και το αντιστοιχο αποτελεσμα.

Συνηθως ετσι γινεται, βαση του ποσο εχεις χρησιμοποιησει εναν ανικανο να σου κανει μια δουλεια, μικραινεις η μεγαλωνεις το φασμα που θα στα κανει πουτανα. Που ειναι το περιεργο?

 

38 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι

Στο console gaming πρεπει να το εχω αν θυμαμαι.

 

40 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

το Space Marine είναι "woke"

Καλα υπαρχει κοσμος που λεει οτι το ragnarok ειναι woke γιατι εχει μαυρη την Angrboda. Το αστειο ειναι, οτι μολις κυκλοφορησε το παιχνιδι στο PC βγηκε mod με λευκη Angrboda και το nexus το κατεβασε ως ρατσιστικο και white washing. Γελαω και που το γραφω.

53 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

 

Παρατηρώ πως αρκετά συχνά άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα εντελώς λανθασμένα και έχουν εντελώς στρεβλή εικόνα. 

Και οι άνθρωποι που είναι λίγο πιο κάτω ενώ θα μπορούσαν να τους δώσουν την σωστή εικόνα δεν το διακινδυνεύουνε γιατί αν γίνουν μη αρεστοί μπορεί να την πουλέψουν απ τη θεσούλα. Επομένως ενισχύουν την στρεβλή εικόνα. Και αυτό φτάνει μέχρι το κατώτερο μανατζαριό και συμβαίνει όχι μόνο στο software, που συμβαίνει, αλλά και σε χώρες και διακρατικούς οργανισμούς και οδηγούν σε καταστάσεις όπως αυτές που ζούμε. Αχρηστοι άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, αβουλοι άνθρωποι στις παρακάτω θέσεις.

Όλοι μαζι λίγη επαφή με την πραγματικότητα.

 

Σωστος. Ισχυει, σε μικρους, μεσαιους και μεγαλους.

Link to comment
Share on other sites

Οι μαύροι χαρακτήρες είναι απλά BLM.

Για θυμηθείτε πως παρουσιάζονται με στόμφο, στα intro/trailers.

 

Σε δελτίο ειδήσεων ξένου καναλιού, ένας γνωστός μαύρος ηθοποιός, απευθυνόμενος στον λευκό παρουσιαστή, είπε «να σκοτώσουμε όλους τους λευκούς» και ο παρουσιαστής απλά έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του, και τίποτα δεν έγινε.

Φαντάζεστε ένας λευκός απλά να έλεγε «δεν γουστάρω τους μαύρους» τι σταύρωμα θα έτρωγε;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.