f117 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2019 Έχω 2 x Be Quiet Silent Wings 2 και 2 x Corsair SP120 quiet edition.... Θέλω να βάλω σε Push pull ενα τριπλό ψυγείο και ένα διπλό ψυγείο...και πίσω ένα ανεμιστήρα... Έχω δει τους https://www.e-gate.gr/682745/arctic-p12-pressure-optimised-120mm-fan-value-pack-acfan00135a Θέλω να χρησιμοποιήσω και αυτούς τους 4 που έχω...και δε θα δώσω και 10 ευρω για κάθε ανεμιστήρα. Τι προτείνεται? Φωτάκια κ μπλιμπλικια δε θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Αύγουστος 6, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2019 Με τα χαρακτηριστικά που βλέπω και ιδιαιτέρως με την τιμή της τετράδας, είναι μια καλή επιλογή ! Αλλά συνολικά θέλεις -αν έχω καταλάβει καλά 11 ανεμιστήρες και έχεις 4 , λείπουν 7 άρα πας για δυο τετράδες. καλό αυτό γιατί θα στήσεις το τριπλό με ίδιους ανεμιστήρες (τους Arctic) και το διπλό με αυτούς που ήδη έχεις με ίδιους ανά πλευρά. Θα βάλεις και ένα Arctic πίσω και θα έχεις και ένα καβάτζα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts