nikonick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2019 χαιρετώ όλους, δεν ξέρω εάν κάποιος από το forum μπορεί να βοηθήσει η μικρή lg led τηλεόραση 22'' που έχω ξαφνικά παρουσίασε πρόβλημα με τον συντονισμό τον καναλιών την έχω από το 2011 αλλα έχει πολύ λίγες ώρες λειτουργίας μάλλον το πρόβλημα είναι στο ολοκληρωμένο tda18273 ic, μια επισκευή θα στοιχίσει πάνω κάτω 50 ευρώ οποτε ψάχνω για αγορά καινούριας μπορώ να διαθέσω μέχρι 200 ευρώ έχω βρει αυτές :τέσλα 40'' σειρά 317 και thomson 40'' fd3306 στα 199 και 186 ευρώ αντίστοιχα stephanis eshop.cy πριν λίγο έχω δει και την united στις 32 '' un3211l2 με 119 ευρώ μου κάνει εντύπωση ότι εν έτι 2019 ακόμη χρησιμοποιούνε το hd ready από τι έχω βρει στην united δεν υπάρχει λειτουργία το eco mode αλλα ούτε και ρυθμίση για το backlight τις οθόνης κάτι που είχε η lg τώρα αν θα αντέξει τα χρονια τις lg δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikom7 Αύγουστος 6, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2019 (edited) 16 hours ago, nikonick said: "μου κάνει εντύπωση ότι εν έτι 2019 ακόμη χρησιμοποιούνε το hd ready " Καλά το δικό μας έτος είναι 2019 ...ή τηλεόραση στο ράφι παίζει να είναι γεροντοκόρη που ξέμεινε Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2019 από nikom7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 6, 2019 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2019 Αν η τηλεόραση προορίζεται για εξοχικό θα πήγαινα στην 40αρα της FU στα 159 που παίζει τώρα. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl-40109-1225972.html Αν μιλάμε για το σπίτι θα πήγαινα σε κάτι πιο επώνυμο όπως αυτή της Toshiba που είναι και smart. https://www.skroutz.gr/s/16344516/Toshiba-32L2863DG.html#reviews Έχω αγοράσει στο παρελθόν μια Tesla με ανάμεικτα συναισθήματα. Για δουλειά slideshow σε γραφείο. Λειτουργεί μια χαρά αλλά έχει φθηνιαρικη κατασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 6, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2019 χαιρετώ όλους, ευχάριστώ για τις απαντήσεις από τι βλέπω οι τιμές στο skroutz είναι αρκετά χαμηλές αλλα εδώ στην κύπρο οι τιμές είναι όντως πιο ακριβές τα μοντέλα που αναφέρεις δεν έχουνε scart το οποιον μου είναι απαραίτητο united στις 32 ιντζές στα 119 ευρώ έχει και scart Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 6, 2019 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2019 Αναφέρεις παραπάνω για HD Ready οπότε δεν πήγε ο νους μου στο scart. Τι θέλεις να συνδέσεις; Μήπως η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια πιο ποιοτική τηλεόραση με κάποιον ανταπτορα scart σε vga η rca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 7, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2019 καλημέρα σε όλους, δεν θέλω να παώ πάνω από τα 200 ευρώ οποτε ποιοτική και με full hd δεν το βλέπω απλώς μια τηλεόραση για όλες τις ώρες... το scart το θέλω για το dvd player και ίσος μελλοντικά για κανένα δορυφορικό δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts