Tompgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2019 (edited) Καλησπέρα σας, εδώ και μια βδομάδα κι ενώ σε όλα τα sites μπαίνω κανονικά, το facebook μου το εμφανίζει με πρόβλημα από όλους τους browsers του δικτύου. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής: 1)Καθαρισμός cookies στους browsers 2)Καθαρισμός με Ccleaner 3)Απενεργοποίηση των Addons του browser (Opera) 4)Απεγκατάσταση και εγκατάσταση του browser 5)Επανεκκίνηση του modem (Draytek Vigor 2700vg) 6)Επανεκκίνηση του modem και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 7)Απενεργοποίηση των firewalls και στα windows 10 και στο Draytek 8)Απενεργοποίηση του antivirus (Comodo internet security premium) Τα παραπάνω χωρίς αποτέλεσμα. Να σημειώσω πως όταν δοκίμασα να αλλάξω modem με ένα παλιό του Οτε (zte zxv10 w300) τα πράγματα έφτιαξαν. Αλλά θέλω να λύσω το πρόβλημα με το Drayteκ. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στους δύο υπολογιστές του δικτύου σε όλους τους browser τους, αν συνδέσω και το laptop, το κάνει κι εκεί. Από το Draytek φεύγει καλώδιο ethernet και δίνει internet σε διπλανό router (άλλο δίκτυο) όπου όλα δουλεύουν σωστά. Οπότε έχω περιορίσει το πρόβλημα στο router του Draytrek σωστά; Κι αν ναι καμία ιδέα τι κάνουμε τώρα; Να και ένα screenshot του προβλήματος: Spoiler Σας ευχαριστώ κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2019 από Tompgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 3, 2019 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2019 Χρησιμοποιείς κάποιο proxy; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Αύγουστος 3, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2019 1 hour ago, trib said: Χρησιμοποιείς κάποιο proxy; Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 3, 2019 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2019 Τι σύνδεση έχεις; ADSL/VDSL/κάτι άλλο; Τι MTU έχει το wan interface του Vigor; Άνοιξε και τις παρακάτω σελίδες που τρέχουν κάποια τεστ για τη σύνδεσή σου. http://icmpcheck.popcount.org http://icmpcheckv6.popcount.org 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Αύγουστος 4, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 13 hours ago, trendy said: Τι σύνδεση έχεις; ADSL/VDSL/κάτι άλλο; Τι MTU έχει το wan interface του Vigor; Άνοιξε και τις παρακάτω σελίδες που τρέχουν κάποια τεστ για τη σύνδεσή σου. http://icmpcheck.popcount.org http://icmpcheckv6.popcount.org Έχω ADSL 24Mbps Vodafone το mtu είναι 1442 το πρώτο link μου εμφανίζει αυτό: Spoiler ενώ το δεύτερο δεν μου το ανοίγει καν, ο Opera μου εμφανίζει "This site can’t be reached". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 4, 2019 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 DNS μυρίζει. Δοκίμασε να βάλεις το 1.1.1.1 στις ρυθμίσεις IPv4 του αντάπτορα δικτύου και δες αν συνεχίζει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Αύγουστος 4, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 (edited) 1 hour ago, Shadow KnighT said: DNS μυρίζει. Δοκίμασε να βάλεις το 1.1.1.1 στις ρυθμίσεις IPv4 του αντάπτορα δικτύου και δες αν συνεχίζει. Να το! Έφτιαξε, οπότε το αφήνω 1.1.1.1 έτσι; διότι πριν ήταν στο αυτόματο. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2019 από Tompgr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 4, 2019 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 Το 1.1.1.1 είναι ένα από τα διάφορα DNS που υπάρχουν, όπως της Google, του παρόχου σου κτλ. Λογικά μπορείς να το ρυθμίσεις κάπου απευθείας στο Draytek για να μη το βάζεις σε κάθε pc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Αύγουστος 5, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2019 Ναι αυτό έκανα, πλέον το έχω περάσει στο vigor και όλα τα pc δουλεύουν σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts