Δημοφιλής Δημοσίευση GregEl Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2019 Μικρό και πολύ απλό project για ένα φίλο που στήνει νέο σύστημα σε κουτί Lian Li Dynamic Razer. Σχεδίασα σε Fusion 360 και εκτύπωσα με PETG (και αλλαγή χρώματος στον Ζ) καλύμματα για 2.5" SSD. Είναι καλύμματα που εφαρμόζουν πάνω από τους SSD μαζί με το συρταράκι τους. Το κουτί έχει 2 θέσεις για SSD στο κάτω μέρος και χρησιμοποίησα ημιδιαφανές υλικό γιατί οι SSD θα είναι Teamgroup με RGB φωτισμό. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregEl Αύγουστος 23, 2019 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 Μπήκαν οι SSD με τα καλύμματα στο σύστημα. Δεν έχει ομοιόμορφη διάχυση το φως, αλλά νομίζω είναι ωραίο το αποτέλεσμα. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 23, 2019 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 Στη θέση σου θα παρακολουθούσα τις θερμοκρασίες με ένα tool όπως το hdsentinel. Θεωρώ πως η κατά τα άλλα όμορφη κατασκευή σου δρα θερμομονωτικά στους ssd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregEl Αύγουστος 23, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 Οι συγκεκριμένοι SSD δεν είναι οι HyperX που από τα πολλά smd LED ζεσταίνονται υπερβολικά. Σίγουρα λόγω των καλυμμάτων θα ζεσταίνονται λίγο περισσότερο, αλλά δεν νομίζω σε σημείο που να δημιουργείται πρόβλημα. Γενικά το case δεν έχει πρόβλημα με ροή αέρα και τα εκτυπωμένα καλύμματα έχουν 1.2mm πάχος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν πρέπει να είναι δυνατή η θερμομόνωση που δημιουργούν. Επίσης τα καλύμματα είναι από PETG υλικό και όχι PLA για την επιπλέον αντοχή σε θερμοκρασία, μέχρι 85C δεν μαλακώνει το πλαστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts