thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Για αυτα που εγραψα παραπανω τι λετε αξιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 17, 2006 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Για μένα τα φτηνά της creative είναι απλά για τα μπάζα. Τώρα τα αντίστοιχα της logitech φαίνονται λίγο καλύτερα. Πάντως θα πρότεινα για όποιον ενδιαφέρεται να τα "σκάσει" για τα μεγάλα μοντέλα της logitech. Είμαι κάτοχος των z5500 και αξίζουν μέχρι το τελευταίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Κοιτα τα ηχεια τα θελω για μερικες φορες γιατι των περισοοτερο χρονο φοραω ακουστικα,για αυτο δεν θελω ακριβα ηχεια,το πολυ 80-90ευρα.Γιατι δεν ειναι καλα τα φτηνα creative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 17, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Φίλε είχα για αρκετό καιρό τα 6,1 της creative και όταν πήρα τα logi κατάλαβα ότι τόσο καιρό απλά βασάνιζα τ' αυτιά μου. Το μπάσο τους ήταν μπουκωμένο και απαράδεκτο τα πρίμα χάλια όπως και οι μεσαίες. Τώρα αν ακούς και thrash (όπως και γω) γενικότερα metal χρειάζεσαι κάτι καλύτερο. Η απόφαση βέβαια είναι δικιά σου (όπως και τα φράγγα). Στη θέση σου πριν κάνω την οποιαδήποτε αγορά θα πήγαινα να ακούσω πρώτα και τα high και τα low end της κάθε εταιρίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 17, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Για μένα τα φτηνά της creative είναι απλά για τα μπάζα. Τώρα τα αντίστοιχα της logitech φαίνονται λίγο καλύτερα. Πάντως θα πρότεινα για όποιον ενδιαφέρεται να τα "σκάσει" για τα μεγάλα μοντέλα της logitech. Είμαι κάτοχος των z5500 και αξίζουν μέχρι το τελευταίο ρε τρελιαρη συγκρινεις τα φτηνα της creative με τα πανακριβα και καλυτερα της logitech? δλδ , δωσε μια καλυτερη ευκαιρια στην εταιρια , ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Κοιτα ειχα τα z-2300 logitech αλλα μου τα βουτηξε ο μ@μ@κ@ς ο αδελφος μου! :whip: Καλα για αυτα με τα 300 και 400ευρα ας τα ξεχασουμε εντελωςΟυτε χρημα υπαρχει ουτε μεσα στο σπιτι υπαρχουν δυνατα αυτια να αντεχουν απο τη μια thrashιες και απο την αλλη τερλεγκα Εγω θελω 5.1 μεχρι 100 ευρα. Σε αυτα τα λεφτα τι αλλο παιζει? Αυτα τι λενε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.