fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Αυτό που λέει ο τίτλος...Εχω διαβάσει τα παλιά μηνύματα.Απλώς δεν ξέρω τι λένε τώρα οι ίδιοι χρήστες που τα έχουν κάποιο χρονικό διάστημα δουλέψει.Ασε που υπάρχει και κάποια πτώση στις τιμές και κάποια νέα μοντέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Οπως ειχε καποτε πει ενας σοφος moderator... [Σοφος Μod on]Skroutz it noob!!![Σοφος Μod off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Απρίλιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 εγώ έχω αυτά TEAC SPEAKERS PM-1800 5.1 εδώ και 1,5 χρόνο και έχω μείνε 100% ικανοποιημένοςκαι ένας φίλος τα LOGITECH X530 τα οπόια μου έχουν κάνει καλή εντύπωση. check eshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Ειχα πάρει ντα logitech x530 και αντιμετώπισα πρόβλημα.Γι αυτό ψάχνω γι άλλα.Ενω έπαιζαν πολύ καθαρά μου περνούσαν περίεργους θορύβους παρεμβολών απο ρεύμα στο σπίτι (πχ όαν άνοιγαν κάποια φώτα στο σπίτι, αποροφητήρας, σίδερο κλπ). Πρέπει να φταιει το τροφοδοτικό τους. Ρώτα τον φίλο σου αν έχει δει παρόμοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Τετοιο προβλημα παρατηρησα με το Creατive Soundworks 6700 (ενα 6.1 της πλακας), κ οποτε κουναγα το mouse ακουγα θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Απρίλιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Ειχα πάρει ντα logitech x530 και αντιμετώπισα πρόβλημα.Γι αυτό ψάχνω γι άλλα.Ενω έπαιζαν πολύ καθαρά μου περνούσαν περίεργους θορύβους παρεμβολών απο ρεύμα στο σπίτι (πχ όαν άνοιγαν κάποια φώτα στο σπίτι, αποροφητήρας, σίδερο κλπ). Πρέπει να φταιει το τροφοδοτικό τους. Ρώτα τον φίλο σου αν έχει δει παρόμοιο πρόβλημα. από ότι ξέρω κάνει κάτι τέτοια και στο φίλο μου πχ όταν ανάβει το φως στο δωμάτιο. αλλά αυτό νομίζω ότι είναι θέμα ρεύματος του κτιρίου, κατά πόσο καλό δίκτυο ρεύματος πχ. αν είναι παλιό Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 γιατί δεν παίρνεις τα Τ7900 με 107,5Ε?http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=220854&Merchant_Id=1&sts_cid=3τα έχω και γω πάνω στο karajan audio module της dfi και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!η διαφορά στην τιμή από τα 100Ε που έχεις σαν μπατζετ είναι πάρα πολύ μικρή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 διότι 7.1 ηχεία είναι μάλλον πολλά!Που να τα βολεύεις τριγύρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Παιδια λεω να παρω τα logitech x530.Aν εχω το παραπανω προβλημα θα μου τα αλλαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Φεβρουάριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 παιδες εχω τα χ-530 παιζουν φανταστικα για τα 74 ευρω που ζητανε αλλα δυστυχως εχω και εγω προβλημα.οταν αναψει καποιος φως και οχι μονο απο το διαμερισμα μου ακουγεται ενα σπαστικο στιγμιαιο τσαφ!παντως ειναι πολυ καλη και φθηνη επιλογη.τα πηρα απο το πλαισιο στο περιστερι10-10 μιλαμε φευγανε.οταν πηγα να τα παρω ηρθαν και τα πηραν αλλοι 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Εχω τα 530.Ενω παιζουν καθαρα ναι οταν ανοιγεις πχ ενα φως ακουγεται αυτο το τσαφ.Επισης σαν να κοιμουνται λιγο στις ταινιες με 5.1.Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Μαλλον θα παρω αυτα τι να κανουμε αφου τα αλλα ειναι ελλατωματικα!Για τα παραπανω τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher Μαλλον θα παρω αυτα τι να κανουμε αφου τα αλλα ειναι ελλατωματικα!Για τα παραπανω τι λετε? Δεν θα τα ελεγα προβληματικα παντως(χ-530)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Κοιτα δεν γινεται να περνεις φυσιολογικα ηχεια και να επηρεαζονται απο τα φωτα και ολο το ηλεκτρολογικο συστημα.Απο οτι ειδα στο interneto το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Χθες, στις 23:55] Κοιτα δεν γινεται να περνεις φυσιολογικα ηχεια και να επηρεαζονται απο τα φωτα και ολο το ηλεκτρολογικο συστημα.Απο οτι ειδα στο interneto το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα. Κάτι παράξενο παίζει γενικά με αυτά τα ηχεία και το θέμα των παρεμβολών...Εγώ τα έχω πάνω σε πολύμπριζο, που παίρνει ρεύμα από άλλο πολύμπριζο... και δεν επηρρεάζονται από ότι γίνεται στο δωμάτιο... Ανάβουν σβήνουν φώτα, pcιά τέσπα οτιδήποτε στο δωμάτιο και τπτ...Παρόλαυτα κάνουν ένα τσικ όταν αναβοσβήνει η κεντρική θέρμανση... (!!!!) που δεν ακούγεται άμα παίζουν μουσική... Τι να πεις...Δεν καταλαβαίνω... Ίσως κάποιο πρόβλημα στην ενσωμάτωση του μετασχηματιστή μέσα στο sub.... (πάντως από απόδοση είναι κομπλέ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Φεβρουάριος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Στα δικα μου 530 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.. Στην παραδιπλανη οικοδομη υπαρχει ενας ραδιοερασιτεχνης με μια μεγαλη κεραια σαν οριζοντιο Η ...ε οταν μιλαει τον ακουω απο τα ηχεια μου! Πολυ βαθια και υποκωφα βεβαια αλλα τον ακουω...οσο μειωνω το volume τοσο καλυτερα ακουγετε.... Καποιο ελλατωματικο φιλτρο ισως..δεν ξερω πολλα απο ηχεια.... :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι σωστα μαγνητικα θωρακισμενα.Mε τα δικα μου X-620 δεν εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 υπαρχει περιπτωση να φταει αυτη η τεχνολογια που εχουν η <<fdd>>?(ετσι νομιζω λεγεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher υπαρχει περιπτωση να φταει αυτη η τεχνολογια που εχουν η <<fdd>>?(ετσι νομιζω λεγεται) Δεν νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Τεχνολογία fdd = ένα πυκνωτάκι παράλληλα με το ένα ηχείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.