Jump to content

ψυκτρα για athlon xp 3000+???

Παύλος

Recommended Posts

Καλημερα παιδια,σαν νεαρουδι που ειμαι μπηκα στο forum αυτο για να ρωτησω κατι που απο κανενα μεχρι τωρα δεν εχω παρει απαντηση εμπεριστατωμενη.Το θεμα εχει ως εξης:Εχω εναν athlon xp 3000+ barton και επειδη ανεβαζει με την ψυκτρα που εχω θερμοκρασια στους 78c λεω να αλλαξω ψυκτρα γιατι τωρα που πλησιαζουν και οι ζεστες θα λεω "οχι αλλο καρβουνο"...Τελωσπαντων,ετσι εχει η κατασταση.τυχαινει ακομα να εχω μια ψυκτρα για εναν athlon xp 2100+,ειναι επαρκης?(οπως βλεπετε θελω να γλιτωσω καποια λεφτα...).Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για του τονους

χμμ για να πω την αληθεια εχω προσωρινα και χρησιμοποιω ενα coolerακι που το κατασκευασα εγω.Τον ειχα για τον athlon 1200+.Φυσικα για πολυ προσωρινα...Οσο για τισς ρυθμισεισς τι εννοεις ακριβως?δεν τον εχω κανει overclocking αν αυτο εννοεις...

Το οικονομικότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι τρίψιμο ψύκτρας και δυνατό φορφούρι.Το λογικότερο που μπορώ να σκεφτώ ,βάση και του κόστους είναι μία Silent Tower με το ήσυχο ανεμιστηράκι της που έχει θαυμαστά αποτελέσματα

το κουλερακι αυτο ηταν μια χαρα για τον athlon xp 1200...oμως δεν επαρκει για τον τωρινο.γι'αυτο ψαχνω για μια καλη λυση,καθως εδω δεν χωρουν πειραματισμοι.Να προτιμησω ενα προιον της zalman ή thermalright xp120?...

Καλα ρε φιλε εισαι σοβαρος????? 78c με κανονικες ρυθμισεις??:eek: :eek: Δεν γινονται αυτα με ΑΜD Barton. Κατι αλλο παιζεται. Απο που κοιτας τις θερμοκρασιες του cpu? Μηπως δεν εχεις βαλει καλα την ψυκτρα? Ειναι σοβαρο προβλημα παντως 78c. Να το προσεξεις. Τωρα για ψυξη και εγω θα προτεινω ΧΡ120, αν και μου φαινεται οτι δεν μπαινει στην m/b σου. Ετσι και δεν μπαινει παρε αυτη που προτεινει ο deadlock. Αυτη εχω παραγγηλει και εγω. Αρκετα καλη ψυκτρα και σε συνδιασμο με ενα καλο ανεμιστηρακι κοβει τοπο η ψυκτρα:T: . Επισης αν γουσταρεις παρε και βαλε και μια καλη παστα. Ετσι θα κερδισεις 3-4 βαθμους ακομα.

Να και ενα τεστ για την ψυκτρα αυτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.